Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
24
Favori
61.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaane_61 kullanıcısına yanıt

    +1. Bakalım oyun pc'ye çıktıktan sonra ki günlerde bizleri hangi modlar bekliyor olacak. Tobey modunu mutlaka deneyim edeceğim. Birde ben remastered olmayan GOTY sürümde oynadığım için ps4de. Remastered versiyonundaki Peter Parker'ın yüz modeline bitürlü aşina olamadım. Kesin modlama yaparım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek spiderman tobey dir zaten sonra ki filmler benim için yok hükmünde.

  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gamepadden öyle tiksiniyorum ki gow PC ye çıkmadan çok önce bu oyunu oynamam lazım deyip arkadaşımdan ps4 ü ödünç almıştım. Spiderman ve Gow’u oynamaya çalıştım hiç beceremedim 2 oyundan da aşırı soğudum. Keşke şu oyunlar PC’de olsa klavye mouse ile oynayabilsek demiştim dualarım kabul oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam Dualsense desteği ile geliyormuş bakalım, gelsin sayılı gün çabuk geçermiş.. Steam 5 :))

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Alışkanlık meselesi hocam. Ben de Sıfır Xbox Series Gamepadi sipariş verdiğimde yıllardır ds4 kolunun tuş ve analog dizilimine kısmına olan el ve göz aşinalığından dolayı bana yabancı geldi en başta, sonra platform&metroidvania oyunları, yarış ve futbol oyunları oynarken iyice alıştım xbox gamepadine. Şimdi hiç elime ds4 kolu alasım gelmiyor oyuncak gibi gelmeye başladı.

    Klavye&mouse ikilisini rekabetçi fps ve battle royale oyunlarında vazgecilmezim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Türkçe çevirisini bir çeviri grubu hazırlıyor ve oyunun çıkış tarihi olan 12 Ağustos tarihine çevirinin yetişeceğini paylaştılar. Abonelik kapsamında olan çeviri ile birlikte oyunu çıktığı gibi Türkçe oynayabileceğiz. 

  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    gerçek spiderman ve peter parker şuan tom hollandın canlandırdığıdır tobeyin spiderı tamamen romandan bağımsız bir film

  • Anonymous çeviri çıkış gününe yetişeceğini açıkladı, ilk günden türkçe olarak oynayacağız. 

  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    İşte sırf böyle modlardan dolayı ön siparişle oyunu almış olmama rağmen başlamak için birkaç ay bekleyeceğim   Daha kim bilir ne modlar gelir, mesela TASM 2 kostümü bildiğim kadarıyla oyunda yok, onu da görmek isterim çok



    Klavye-Gamepad konusunda da ben de genelde klavye-fareciyim. Spor oyunları, 2D platformlar, Souls’lar ve Detroit, Heavy Rain gibi interaktif film diyebileceğimiz yapımlar dışında oyunları pek Gamepad ile oynamam. GOW’da klavye-fare kullanımı çok rahattı mesela. Herkesin gamepad önerdiği, hatta yapımcıların bile oyunun başında gamepad tavsiye ettiği Stray’i bile klavye-mouse ile çok rahat bitirdim geçen gün   Spiderman’in de güzel bir KM desteği sağlayacağını düşünüyorum. Shift ile ağ atma olayı da bence mantıklı ve pratik olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 8 Ağustos 2022; 14:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spiderman çıktıktan sonra mutlaka Nexus Mod'da çok fazla mod içerik bulacaz gibi. Spiderman suit'inden tut, Peter Parker Face modeline kadar çok çeşitli modlar gelecektir emnim.


    Klavye konusunda sıkıntılarım var hocam, GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Mekanik Klavyem var tutukluk yapıyor Çok sık kullanılan ''W A S D'' tuşları, garantiye gönderecem. Bu nedenle bu aralar Fps oyunları oynayamaz oldum, Gamepad'le oynamalık oyunlara sardım.Strayi de gamepadle bitirdim bende en son. İyi bir F/P ürünü Mekanik klavye tavsiyeniz varsa memnun olurum ayrıca.

  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Corsair k60 RGB pro hem malzeme kalıtesı ıyı hemde ışıklandırmaları güzel mekanık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mucittesla kullanıcısına yanıt

    https://www.hepsiburada.com/rampage-claymore-siyah-usb-gaming-q-multimedia-klavye-pm-bd400143


    Hocam ben bunu kullanıyorum 3 yıldır, gayet memnunum. Fiyatı da piyasadaki diğer ürünlere göre daha uygun, tavsiye ederim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yükleme ne zaman açılacak 3 gün kaldı  

  • NVIDIA GeForceyoutube
    Learn More about the latest NVIDIA GeForce Game Ready Driver: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/marvels-spider-man-remastered-pc-geforce-game-ready-driver/ In Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. At the same time, Peter’s struggling to balance his chaotic personal life and career while the fate of Marvel’s New York rests upon his shoulders. Following the events of the main story of Marvel’s Spider-Man Remastered, experience the continuation of Peter Parker’s journey in Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC, three story chapters with additional missions and challenges. PC Features; PC Optimized Graphics Enjoy a variety of graphics quality options to tailor to a wide range of devices, unlocked framerates, and support for other technologies including performance boosting NVIDIA DLSS and image quality enhancing NVIDIA DLAA. Ray-traced reflections and improved shadows* See the city come to life with improved shadows and stunning ray-traced reflection options with a variety of quality modes to choose from. Ultra-wide Monitor support** Take in the cinematic sights of Marvel’s New York with support for a range of screen setups, including 16:9, 16:10, 21:9, 32:9, and 48:9 resolutions. Controls and Customization Feel what it’s like play as Spider-Man through immersive haptic feedback and dynamic trigger effects using a PlayStation DualSense™ controller*** on a wired USB connection. Enjoy full mouse and keyboard support with various customizable control options. *Compatible PC and display device required. **Compatible PC required. Steam: https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/ Epic Games Store: https://store.epicgames.com/en-US/p/marvels-spider-man-remastered Subscribe to GeForce! https://www.youtube.com/channel/UCL-g3eGJi1omSDSz48AML-g GeForce Twitter: https://twitter.com/NVIDIAGeForce GeForce Facebook: https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/ GeForce Instagram: https://www.instagram.com/nvidiageforce/ #rtxon #dlss
    https://www.youtube.com/watch?v=V5lD75gOM68&feature=youtu.be

    Oyunun teknoloji sponsoru Nvidia, son teknolojileriyle desteklediği Spider Man Remastered için yeni bir sürücü yayınladı. Oyunun gelişmiş Ray Tracing, DLSS, DLAA, HBAO+ gibi teknolojilerini kullanacaklar yani RTX kart sahipleri oyun öncesinde sürücü güncellemesi yapmaları gerekiyor. Eski kartlar için kurulmasada olur. 


    Spider Man Remastered Game Ready Sürücü 516.94 WHQL




    nvidia
    Marvel’s Spider-Man Remastered PC - Download The GeForce Game Ready Driver Now
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/marvels-spider-man-remastered-pc-geforce-game-ready-driver/




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Tşkler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba şuan ttnet playstore da ön sipariş açılmış.369tl

    almak istiyorum sepet boş hatası alıyorum.



    playstore
    Marvel's Spider-Man Remastered ön sipariş avantajları ve uygun fiyatı ile satın al
    https://www.playstore.com/urun/marvels-spider-man-remastered
  • isotam35 kullanıcısına yanıt

    Bana da bir türlü mail'den onay kodu gelmiyor alamıyorum

  • Allyouplay üzerinden keyler tanımlandığında Mention yapabilen olursa çok makbule geçer. 

  • isotam35 kullanıcısına yanıt

    Satın almayı denedim ve aynı şekilde sepet boş hatası çıkıyor. Muhtemelen henüz keyler eklenmedi ve bu nedenle sitenin ana sayfasında görünmüyor ve satın alınamıyor, diğer türlü ön sayfadan yerini alırdı. Oyunu normalde Steamden almıştım ama burdaki fiyat güzel, eğer oyun çıkmadan satın alınabilirse Steamden iade edip burdan alırım. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isotam35 kullanıcısına yanıt

    ne zaman alabiliriz acaba, allyouplay e güvenmiyorum oradan almadım buradan alırım

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.