Bildirim
Marutti-Favorit-Samara-Uno Hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Diğer alternatifler üzerine yorum yapmak istemiyorum kullanmadım fakat ilk arabam Uno idi.
Memnundum bana ahım şahım problemler çıkarmadı bakımını zamanında yaptırdım hiç sıkıntı çektirmedi... -
içlerinde en mantıklısı samara ve uno -
içlerinden unu ama benb olsam subaru viao tercih ederdim -
içlerinde bir tek samara hakkında bilgim var. yakıtı az, performansı iyi bakımlı olduktan sonrada masraf çıkarmıyor. süspansiyonlar aşırı sert ama yol tutuş çok iyi. iç plastik dandik ötesi kaporta kalın ama paslanmaya meyilli. -
11 sene lada kullandım tavsiye ederim iç mekanıyla performansıyla.. ama plastiği dandiriktir -
quote:
Orijinalden alıntı: H1N1
Diğer alternatifler üzerine yorum yapmak istemiyorum kullanmadım fakat ilk arabam Uno idi.
Memnundum bana ahım şahım problemler çıkarmadı bakımını zamanında yaptırdım hiç sıkıntı çektirmedi...
Bende de Uno vardı,bir gün bile ne yolda kaldım ne de başka bir sorun yaşadım.
Parasına göre iyi bence. -
Uno'lar ve Samaralar sorunsuz diye biliyorum ama uno samara'dan daha iyi bir araç.Samara sağlam,sorunsuz ama kalas gibi klasik rus arabası.Tavsiyem uno'dan yana. -
geçende nerdeyse uno alıyodum ama güneş yanığı arkası komple vazgeçtim aslında skoda felicia larda olabilir ama seçenekler arasında
peki favoritler nasıldır -
arkadaşım ben köye gidip gelmek için skoda forman almıştım yakıtı resmen kokluyor 135 krş yakıyor lpg de dreksiyonu ve özellikle vitesi yumuşacık gerçekten kesinliklepişman olmazsınız parça fiyatlarına gelince çok uygun ve parça sıkıntısı yok.skodanın reklamı yapılmadığı için milletimiz bilmiyor bu arabaları ladalarla karıştırıyor lada samarada kullandım ama gerçekten çok fark var her zaman skoda diyorum 93 ten itibaren alırsanız daha çok memnun kalırsınız favorit daha seri ve daha az yakar -
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
arkadaşım ben köye gidip gelmek için skoda forman almıştım yakıtı resmen kokluyor 135 krş yakıyor lpg de dreksiyonu ve özellikle vitesi yumuşacık gerçekten kesinliklepişman olmazsınız parça fiyatlarına gelince çok uygun ve parça sıkıntısı yok.skodanın reklamı yapılmadığı için milletimiz bilmiyor bu arabaları ladalarla karıştırıyor lada samarada kullandım ama gerçekten çok fark var her zaman skoda diyorum 93 ten itibaren alırsanız daha çok memnun kalırsınız favorit daha seri ve daha az yakar
aslında skoda felicia güzel arabaya benziyor ama böyle ucuz yollu bişey alayım derken birde arabanın son sahibi olmayalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X