Şimdi Ara

Skoda Favorit motor ısınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal asfalt yolda 70-80 len falan sürekli giderken motor ısınmıyor. hararet göstergesi de yükselmiyor , kalorifer de ısıtmıyor, soğuk üflüyor. ama o yol bittikten sonra şehir içine giriyorum . yavaş giderken , dur kalk falan yaparken araba ısınıyor ancak.
    sizce problem neden kaynaklanabilir ?

Benim aklıma termostat arıza sı geliyor ama emin değilim. acaba termostat kapatmıyor da sürekli radyatöre devir daim olduğundan , hızlı da giderken rüzgarın etkisiyle su ısınamıyor mu ? yavaşlayınca rüzgarın etkisi kalktığından sonradan ısınmaya başlıyor galiba. ben böyle düşündüm.
    sizlerin yorumu nedir acaba ?

eğer termostat sa parçanın fiyatını bilen var mı ? 93 model araba.

• aynı şey benim başımada gelmişti,termostat arızası bence,termostat açık kalmış.hareket halindeyken önden sürekli soğuk hava geldiğinden ısınmaz ama şehir içinde özellikle durkalklarda çabuk ısınır..çok pahalı bişey değil sanırım 20-25 ytl falandır.işçiliğide 10 ytl falandır sanırım çünkü skodalarda yeri çok kolay ve değiştirmesi kolaydır
  • teşekkürler
  • kesinlikle termostat
    değiştir hemen düzelir
    93 model skoda nın termostatı en fazla 25-30 ytl falandır
    10-15 de ustaya verirsin,hem araba daha az yakar hem içerisi güzel ısınır
    ben 2 hafta once değiştirdim 105 ytl
    benim arac palıo 1,6 16V olunca bu kadar pahalı maalesef
  • kendim değişemezmiyim acaba ? sanayiye gitmeyi hiç istemiyorum. usta milleti canımı sıkıyor... tabi hepsi değil.
  • Valla kendin değişebilirmisin bilmem ama sorun termortad ve bir an önce sorunu gider derim çünkü soğuk motor fazla yakar.
  • daha ucuz bi çözüm: Yarım yaprak gazete kağıdı kapat arabanın önünü olsun bitsin kafanı niye takıyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Linea Klima Soğutmuyor
    9 yıl önce açıldı
    Starex'lerde Sorento Motoru...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet termostat arızalanmıştır.Benimde başıma gelmişti araba sürekli 50 derecede duruyordu araba ısınmıyordu..
  • EĞER VARSA, TERMOSTAT ARIZASI...
    ÇIKARILMIŞ OLMA İHTİMALİ DE VAR...
  • bugün hallettim o işi. Termostat tan kaynaklandığı kesindi ve tahmin edildiği gibi termostat yoktu. artık bir termostatım var

teşekkürler yorumlar için.
  • kendiniz değişebilirsiniz. hiç bi zorluğu yok sadece motor çok sıcak değilken vidasını sök eski termostatı çıkar yenisini yerine tak açtığın zaman biraz antifriz dökülür sonradan ilave edersin 5 daKİKALIK Bİ iş için 10 tl kazık, geçen gün başıma geldi ondan muzdaribim. en fazla 5tl lik bi iş
  • bu arkadaşta farklı bir yöntem yapmış ısınma konusuna .....

http://renaultyardim.com/otosmf/index.php?topic=1022.0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.