Bildirim
Marşpiyeli çarptım bakabilir misiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
herhangi bir fikri olan yok mu? -
Sanki kaza yapmış gibi anlatıyorsunuz. Bu arabalar ve ehliyet kaldırımlarla yollara göre düşünülmüş, iskeleye göre değil ki. Yaptırılsa ne olur, yaptırılmasa ne olur. Yine olur, tekrar olur.
Ben de eskiden öyle düşünür, nasıl yapılmalı diye araştırırdım. Sonra sonra memleketi sevmeyi öğrendim.
Şimdiki fikrim: Marshall Antipas+fırça=memleketim gibi araba. -
Aynı duruma düşen bir arkadaşım vardı verdikleri fiyatın yarısına yaptırdı aracı gidin yaptırın derim 300 tlye mâl olur bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Karbon 12
Sanki kaza yapmış gibi anlatıyorsunuz. Bu arabalar ve ehliyet kaldırımlarla yollara göre düşünülmüş, iskeleye göre değil ki. Yaptırılsa ne olur, yaptırılmasa ne olur. Yine olur, tekrar olur.
Ben de eskiden öyle düşünür, nasıl yapılmalı diye araştırırdım. Sonra sonra memleketi sevmeyi öğrendim.
Şimdiki fikrim: Marshall Antipas+fırça=memleketim gibi araba.
Arabada gri renkte antipas hiç sırıtmaz. -
Eski aracimda aynen vurmustuk. Gittim marsbiyel yaptirdim 120 liraya. Hem kendi capinda modifiye oldu hem gocuk kapandi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Eski aracimda aynen vurmustuk. Gittim marsbiyel yaptirdim 120 liraya. Hem kendi capinda modifiye oldu hem gocuk kapandi
Türk insanının bu yönünü seviyorum işte çok iyi düşünmüşsünüz hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
Türk insanının bu yönünü seviyorum işte çok iyi düşünmüşsünüz hocam
Yani tamir ettirsen 300u bulur belki gecer bile. Ucuza iki isi birden hallettik iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
Türk insanının bu yönünü seviyorum işte çok iyi düşünmüşsünüz hocam
Yani tamir ettirsen 300u bulur belki gecer bile. Ucuza iki isi birden hallettik iste
En iyisini yapmışsınız
-
Geçmiş olsun. Önce o bölgeyi iyice sac çıkana kadar kazıyacaklar, sonra punto çektirrmeyle düzeltip sırasıyla macun, varsa pütür, sonra astar atıp lokal olarak boyayacaklar. Yaklaşık 300-400 TL tutar. Tanıdığınız yer varsa 200-250 TL ye bile halledebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 19 Temmuz 2014; 14:02:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X