Şimdi Ara

Marşpiyeli çarptım bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam Yenikapı Mevlevihanesinin orada caddeye çıkarken çok düşük hızda (durur vaziyetten kalkışa geçerken) kaldırıma marşpiyeli çarptım. Resimlerde de görüleceği üzere kapıda birşey yok marşpiyel baya göçtü... Sanırım önceden de macun atılmış. Bugün kaskom Aviva'nın anlaşmalı olduğu Otto Zenith'e gittim... Değişime gerek olmadan halledebileceklerini söylediler ama işçilik baya zahmetli olur dediler. 500-600 arası masraf çıkarmış. Kaskomun 2 hasara kadar (tamir fiyatı olarak limitsiz) hasarsızlık teminatı varmış. Ama tramerde kaydı olacak tabi. Sizce burada yaptırayım mı yoksa başka yere mi göstereyim? 4-5 gün sürer dediler bide...

Teşekkürler...

Marşpiyeli çarptım bakabilir misiniz? Marşpiyeli çarptım bakabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikçi -- 18 Temmuz 2014; 14:19:56 >

• herhangi bir fikri olan yok mu?
  • Sanki kaza yapmış gibi anlatıyorsunuz. Bu arabalar ve ehliyet kaldırımlarla yollara göre düşünülmüş, iskeleye göre değil ki. Yaptırılsa ne olur, yaptırılmasa ne olur. Yine olur, tekrar olur.

Ben de eskiden öyle düşünür, nasıl yapılmalı diye araştırırdım. Sonra sonra memleketi sevmeyi öğrendim.
    Şimdiki fikrim: Marshall Antipas+fırça=memleketim gibi araba.
  • Aynı duruma düşen bir arkadaşım vardı verdikleri fiyatın yarısına yaptırdı aracı gidin yaptırın derim 300 tlye mâl olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Sanki kaza yapmış gibi anlatıyorsunuz. Bu arabalar ve ehliyet kaldırımlarla yollara göre düşünülmüş, iskeleye göre değil ki. Yaptırılsa ne olur, yaptırılmasa ne olur. Yine olur, tekrar olur.

Ben de eskiden öyle düşünür, nasıl yapılmalı diye araştırırdım. Sonra sonra memleketi sevmeyi öğrendim.
    Şimdiki fikrim: Marshall Antipas+fırça=memleketim gibi araba.

Arabada gri renkte antipas hiç sırıtmaz.
  • Eski aracimda aynen vurmustuk. Gittim marsbiyel yaptirdim 120 liraya. Hem kendi capinda modifiye oldu hem gocuk kapandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Eski aracimda aynen vurmustuk. Gittim marsbiyel yaptirdim 120 liraya. Hem kendi capinda modifiye oldu hem gocuk kapandi

Türk insanının bu yönünü seviyorum işte çok iyi düşünmüşsünüz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Eski aracimda aynen vurmustuk. Gittim marsbiyel yaptirdim 120 liraya. Hem kendi capinda modifiye oldu hem gocuk kapandi

Yani tamir ettirsen 300u bulur belki gecer bile. Ucuza iki isi birden hallettik iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Yani tamir ettirsen 300u bulur belki gecer bile. Ucuza iki isi birden hallettik iste

En iyisini yapmışsınız

• mekatronikçi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Önce o bölgeyi iyice sac çıkana kadar kazıyacaklar, sonra punto çektirrmeyle düzeltip sırasıyla macun, varsa pütür, sonra astar atıp lokal olarak boyayacaklar. Yaklaşık 300-400 TL tutar. Tanıdığınız yer varsa 200-250 TL ye bile halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 19 Temmuz 2014; 14:02:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.