Şimdi Ara

Marsa gönderilecek sistem hakkında yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İntel kendini aşmış herşeyde adamların eli var uzaydaki roketlerde falanda bunlardan vardır(ama ters karşılamıyorum AMD'nin de uçaklar için ürettiği cpu varmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 29 Mart 2013; 18:06:57 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Amd nin boing tipi yolcu uçaklarında işlemcileri var..
  • hayır intel cpu yok içinde ben özel araştırdım geçmişte curiosity içinde radyasyona dayanıklı özel bir işlemci var: RAD750. bizim kullandığımız işlemcilerden çooook daha yavaş ama renkli video çekebiliyor
  • Bri arkadaş 3690X koyulurdu demiş Sanki onlar bunu düşünemedi ,bu robot 2000'lerin başında planlanırken core2duolar bile yoktu gelecekteki işlemci modellerine göre bütün parçaları dizayn ediyorlar belli bir yerden sonra stabilite bozulacağından malesef o dediğin işlemcileri koyamazlar.Öyle olsaydı AMD nin (yaklaşık ) 45 GHz lık füzyon soğutmalalı işlemcisi vardı onu koyup gönderirlerdi

AMD F1 araçlarının bilgisayar donanımlarının tedariğini yapıyor örneğin.Herhangi bir çarpışma anında collisionların hesaplanmasını üstleniyor AMD işlemcileri.İntel de aynı gücü isteyen birçok yere sponsor.

Bizde ise Tubitak sadece yazı yayımlıyor
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

O değil de Core2Duo olması şaşırttı hiç yoktan XEON E7 veya 3960X koyulurdu ona

Dün gönderdiler robotu aceleye gelmiş eldeki c2d sistemi koymuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart-Gigabyte 970a-ds3 İşlemci-Amd Fx6300 [Stok] Ekran Kartı-Sapphire HD 7870XT [Stok] Ram-Corsair XMS3 DDR3 1600Mhz CL9 4GBX2 HDD- Toshiba 7200Rpm 500GB Kasa-Psu- Corsair 200R [Vs Series 550w Psu] Monitör- Aoc E2250Swdnk 21.5" Full HD
    Asus Zenfone 5.
  • E8600 dur o :)

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

quote:

Dün gönderdiler robotu aceleye gelmiş eldeki c2d sistemi koymuşlar

Güldürdü bayağı

İnsan bi sorar, kendilerine yardımcı olurduk hemen, i5 2500k tüm samanyolu galaksisi yolculukları için yeterli, eğer samanyolu dışına çıkacaksanız o zaman i7 2600k filan alın, 100mhz için 2700k alınmaz filan derdik...

Orijinalden alıntı: Erai

Donanımhaber forumlarına konu açıp ta, yardım istemezlerse, canım aletin içine core2duo koyarlar 2012 yılında.

İnsan bi sorar, kendilerine yardımcı olurduk hemen, i5 2500k tüm samanyolu galaksisi yolculukları için yeterli, eğer samanyolu dışına çıkacaksanız o zaman i7 2600k filan alın, 100mhz için 2700k alınmaz filan derdik...

Orijinalden alıntı: EasyBell

Orada sıcaklık -300 lere iniyor ama +300lerede çıkıyor oc ciler...

şimdi kafama takıldı da bu işlemciler nasıl çalışıyor bu sıcaklık değişiminde?

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Orada sıcaklık -300 lere iniyor ama +300lerede çıkıyor oc ciler...

şimdi kafama takıldı da bu işlemciler nasıl çalışıyor bu sıcaklık değişiminde?

İşlemci sıkıntı değil termal yalıtım yaparsın çözersin,asıl sorulması gereken soru;O sıcaklık değişimlerinde uzayıp kısalan bileşenleri nasıl kontrol altında tuttuları,öncelikle minimum boyut için montajın -140 derecede yapılması lazım yoksa orda büzüştüğünde parçalanır,eğer uzayıp kısalmasını istemiyorlarsa organik madde kullanmaları lazım o boyutta yapay karbon bağları 2 milyon dolardan çok çok çok daha pahalıya mal olur.Dünyamızda bulunan elektrik kablolarını düşünürsek 10 derecelik farklarda bile ne kadar uzuyorlar 200 derecelik bir fark ciddi bir sorun,elbetteki elektrik kablolarında kullanılan materyallarden üretilmiyor ama uzama kat sayısı çok düşük olan bir dayanıklı madde gelmiyor aklıma.

Düzenleme:Ben de direk atladım -300 ile +300'e bir kere -273 mutlak minimum,gerçek değerler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 29 Mart 2013; 13:38:47 >

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.