Şimdi Ara

Marmariste Çalışacak Personel Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar

Marmarısın Gözde Mekanlarından Club...... da Çalışacak Personeller Alıncaktır

2 Sertifikarlı Özel Güvenlık

20 - 35 Yaşlarında Vucüt - Kondisyonu İyi, Sertifika Sahibi 2 Özel Güvenlik Alınacaktır.

1 Ön Muhasebe Personeli

Garson Ve Kasıyerlerden Hesabın Alınması, Fatura Takıbı, Gibi Konuların Takıbını Yapıcak Ön Muhasebe Elemenı Alınacaktır.

1 Bilişimci

Firmanın Web Sitesının Tasarımı, Güncellenmesi, Fotografların Günlük Eklenmesi, Pda Cıhazların Bakımı, Server 2003 İşletim Sistemli Serverin Yönetilmesi Ve Mumkunse Elektra Programını Bilmesi, Bilgisayar Ve Kablolama Konusunda Tecrubelı 1 Adet Personel Alınacaktır.

Garson Ve Komı

Garsonların İngılızceyı Azda Olsa Bilmeleri Gerekıyor, Bakımlı max 30 Yasını Asmamıs Garsonlar Aranıyor

Komı 17 - 25 Yaslarında Komıler Aranıyor

Personele Kalıcak Yer İmkanı Sağlanıcaktır. Günde 2 Yemek, Sigorta Ve Maaş Seklınde Marmarıste Yarı Tatıl, Yarı İş Şeklinde Personeller Alınacaktır.

Bilişimci Dısındakı Basvurular İçin Saat 13.30 dan Sonra (Lutfen) 0535 643 40 55 Nolu Telefondan Ahmet Bey Tarafından

Bilişimci İçin Başvular İse Tarafımdan 0543 225 82 94 Nolu Telefondan Barbaros TUGRUL İle Yapılacaktır. Bilisimci İçin Referans Site, Referans İsim (Kurum Adı Ve Yetkılı Kişi) Gerekmektedır.

Mekanın İsmini Reklam Olmaması Acısından Yazmıyorum Lutfen Konunun Altına Yorum Yapmayın

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenlik sertifikaları bildiğim kadarıyla silahlı veya silahsız oluyor, ilanda belirtirseniz daha açıklayıcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Güvenlik sertifikaları bildiğim kadarıyla silahlı veya silahsız oluyor, ilanda belirtirseniz daha açıklayıcı olur.

Yok bir de gece klubü kapısında silahlı korumalar olacaktı
  • quote:

1 Bilişimci

Firmanın Web Sitesının Tasarımı, Güncellenmesi, Fotografların Günlük Eklenmesi, Pda Cıhazların Bakımı, Server 2003 İşletim Sistemli Serverin Yönetilmesi Ve Mumkunse Elektra Programını Bilmesi, bilgisayar Ve Kablolama Konusunda Tecrubelı 1 Adet Personel Alınacaktır.

Adam kurnaz beyler,

Aradığı eleman sayesinde 4 tane işini birden halledecek.

Sorsan maaş ne kadar vereceksin bu elemana en fazla 1000 tl.
  • Club Areena sanırım.3 gün önce kapıdan çevirdiler beni..Damsız almıyorlarmış.Sanki içeridekileri yiycez..
  • Bu ilanın burda ne işi var ya??? İkinci el adam mı arıyorsun arkadaşım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

quote:

1 Bilişimci

Firmanın Web Sitesının Tasarımı, Güncellenmesi, Fotografların Günlük Eklenmesi, Pda Cıhazların Bakımı, Server 2003 İşletim Sistemli Serverin Yönetilmesi Ve Mumkunse Elektra Programını Bilmesi, bilgisayar Ve Kablolama Konusunda Tecrubelı 1 Adet Personel Alınacaktır.

Adam kurnaz beyler,

Aradığı eleman sayesinde 4 tane işini birden halledecek.

Sorsan maaş ne kadar vereceksin bu elemana en fazla 1000 tl.

Sen Bilmezsin Orada İşler Bu Şekilde İşler Ve Senın Sandıgın Gibi 1000 Lira Gibi Düşük Maaşlar Vermezler Ne Kadar İş O Kadar Para Adam Günde 30 Bin Ciro Çekiyor Günde İkram Ve İndirimleri 3000 4000 i Buluyor Sen Konuşuyorsun?

quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Club Areena sanırım.3 gün önce kapıdan çevirdiler beni..Damsız almıyorlarmış.Sanki içeridekileri yiycez..

Adam Almaz Almaz O Oranın Bileceği İş

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Bu ilanın burda ne işi var ya??? İkinci el adam mı arıyorsun arkadaşım???

Sana Üstadım Seni Ne İlgilendiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 30 Temmuz 2010; 8:41:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 vardiya çalışanlar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.