Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı (Sorularınızı Cevaplıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı birinci sınıf bitti. Kadıköy-Göztepe kampüsünde eğitim alıyorsunuz. Dört tane hoca var. Hocalara çok fazla iş yükü düştüğü için çok kaliteli bir eğitim söz konusu değil. Hocaların anlattığını çoğu kimse anlamıyor. Dönem için 10-15 kişi bölümü bıraktı. Yüksek ortalama yapmak hem zor hem kolay. Zor çünkü bir şey öğrenmediğin için sınavlarda da yapamıyorsun. Kolay çünkü bir şekilde kendi başına öğrenirsen ÇAN'dan ötürü düşük notla bile AA alabiliyorsun. Kesinlike proje bazlı öğretim söz konusu değil. Ödev verilmiyor. Vize-Final-BÜT yapıp sınavları geçiyorsunuz. Kötü bir bölüm. Asistan yok. Birinci Öğretim, İkinci Öğretim ve Uzaktan Eğitim derken hocalar çok yoruluyor.

Aklınız varsa gelmeyin.

• Peki hocam dgs hakkında ne düşünüyorsunuz? ben marmara bil. prog. yazmayı düşünüyorum ama karar veremedim ya marmara ya i.ü bil. prog. yazacağım yada mezuna bırakıp C.eng için çabalayacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Peki hocam dgs hakkında ne düşünüyorsunuz? ben marmara bil. prog. yazmayı düşünüyorum ama karar veremedim ya marmara ya i.ü bil. prog. yazacağım yada mezuna bırakıp C.eng için çabalayacağım
    DGS ile bilgisayar mühendisliği kazanmak AYT ile kazanmaktan daha kolay ama ekstradan bir yılın gitmiş olacak. Bunun karşılığında temel edinecek kadar bilgi de öğrenebilirsin.
  • Hocam istediğim Üniversite'nin Bil. Müh tutmayacak gibi. DGS'den geçiş yapacağım. İÜ Bil. prog. yazacaktım fakat özellerde hem kontenjanın düşük olması hem kaliteli eğitim, öğrenci ilişkileri olsun özel yazmayı düşünüyorum. Bilgisayar mühendiliğine geçiş yaparken iyi bir geçiş yapmak istiyorum. Sizce nasıl olur böyle?
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    O zaman ilk hedefin kolay okuyabileceğin kolay yüksek not alabileceğin bir yer olsun. DGS'ye bol bol çalışabilirsin. Diploma notu da etkiliyor. 3.50 üzeri rahat alırsan daha iyi puan alırsın. Buradaki kritik nokta iki yıl uzun süre. DGS konuları hemen biter. İki yıl boyunca uzmanlaşabileceğin bir konu bulman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.