Şimdi Ara

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
4
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Bu formu Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hakkındaki sorularınızı cevaplandırmak ve merak ettiklerinizi sormanız için açıyoruz.

Sorularınızı burdan ya da aşağıda bulunan fotoğraftaki iletişim numaralarından bize ulaşarak sorabilirsiniz. Ayrıca şu an tercih dönemindeki arkadaşlar için WhatsApp grubumuz bulunmaktadır. Aynı numaralara yazarak sizleri WhatsApp gruplarına almalarını isteyebilirsiniz. Şimdiden hoş geldiniiiiizzzz!!!!

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZ!

İletişim numaralarımız:

0531 935 6031

0531 313 9463

0539 477 8297

0531 223 5888

• Merhaba bu sene sınava girdim ve 2.8k'dayım. Hacettepe Bilgisayar istiyorum. Hacettepe özelinde bölümün imkanları ve hocalarınız konusunda bilgi verebilme şansınız var mı

• Merhaba öncelikle tebrikler.

Öncelikle hocalarımızdan başlamak istiyorum çünkü gerçekten bilgi birikimi yüksek ve anlayışlı hocalara sahibiz. Bölümün dili %100 İngilizce olmasına rağmen iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz.

Bölümün imkanları açısından da öncelikle köklü bir üniversitede olması büyük bir artı. Bölümün topluluklarının faydasını çok fazla göreceksiniz ve bu ileride staj/iş bulma konusunda size çok yardımcı olacak. İlerleyen dönemlerinizde de seçmeli derslerin çeşitliliği size sektör hayatına atılma konusunda kesinlikle faydalı olacaktır.

Merak ettiğiniz sorularınızı yine buraya yazabilirsiniz. Ayrıca yine incelemeniz için bu seneki mezunlarımız ve öğrencilerimizle yaptığımız bölüm tanıtım videosunu ve bölümümüzün web sitesini aşağıya bırakıyorum.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZ!ACM HACETTEPEyoutube
    Bizlere ACM Hacettepe Instagram ve Twitter adreslerinden ulaşabilirsiniz! instagram.com/acmhacettepe twitter.com/acmhacettepe #acmhacettepe #bilgisayar #bilgisayarmühendisliği #tercih #yks2022 #tercih2022 #üniversite #bölüm #kampüs #hacettepeüniversitesi #mühendislikfakültesi #yks #hacettepe #mühendislik
    https://www.youtube.com/watch?v=m-2bmoaf3lk&feature=youtu.be

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZ!www.cs.hacettepe.edu.tr
    Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
    https://www.cs.hacettepe.edu.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.