Herkese merhaba arkadaşlar. Bu formu Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hakkındaki sorularınızı cevaplandırmak ve merak ettiklerinizi sormanız için açıyoruz. Sorularınızı burdan ya da aşağıda bulunan fotoğraftaki iletişim numaralarından bize ulaşarak sorabilirsiniz. Ayrıca şu an tercih dönemindeki arkadaşlar için WhatsApp grubumuz bulunmaktadır. Aynı numaralara yazarak sizleri WhatsApp gruplarına almalarını isteyebilirsiniz. Şimdiden hoş geldiniiiiizzzz!!!! ![]() İletişim numaralarımız: 0531 935 6031 0531 313 9463 0539 477 8297 0531 223 5888 |
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ DÜŞÜNENLER SORULARINIZI YANITLIYORUZ!

-
-
Merhaba bu sene sınava girdim ve 2.8k'dayım. Hacettepe Bilgisayar istiyorum. Hacettepe özelinde bölümün imkanları ve hocalarınız konusunda bilgi verebilme şansınız var mı
-
Merhaba öncelikle tebrikler.
Öncelikle hocalarımızdan başlamak istiyorum çünkü gerçekten bilgi birikimi yüksek ve anlayışlı hocalara sahibiz. Bölümün dili %100 İngilizce olmasına rağmen iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz.
Bölümün imkanları açısından da öncelikle köklü bir üniversitede olması büyük bir artı. Bölümün topluluklarının faydasını çok fazla göreceksiniz ve bu ileride staj/iş bulma konusunda size çok yardımcı olacak. İlerleyen dönemlerinizde de seçmeli derslerin çeşitliliği size sektör hayatına atılma konusunda kesinlikle faydalı olacaktır.
Merak ettiğiniz sorularınızı yine buraya yazabilirsiniz. Ayrıca yine incelemeniz için bu seneki mezunlarımız ve öğrencilerimizle yaptığımız bölüm tanıtım videosunu ve bölümümüzün web sitesini aşağıya bırakıyorum.
ACM HACETTEPEyoutube
Bizlere ACM Hacettepe Instagram ve Twitter adreslerinden ulaşabilirsiniz! instagram.com/acmhacettepe twitter.com/acmhacettepe #acmhacettepe #bilgisayar #bilgisayarmühendisliği #tercih #yks2022 #tercih2022 #üniversite #bölüm #kampüs #hacettepeüniversitesi #mühendislikfakültesi #yks #hacettepe #mühendislikhttps://www.youtube.com/watch?v=m-2bmoaf3lk&feature=youtu.bewww.cs.hacettepe.edu.tr
Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümühttps://www.cs.hacettepe.edu.tr
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X