Şimdi Ara

Marmara park imax mi akasya mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi Batman v superman e gidicez lakin akasya ile Marmara park arasında kaldık.Şunu merak ediyorum salonlarin perde buyuklukleri Aynı mi ?Akasya ve İstinye ye gittim ancak Marmara ya gitmedim.Eğer aynı ise Marmara ya gidicez sıra az ve ulaşım daha kolay çünkü.Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en iyisi akasya cinemaximum yetklilisi ile bu konuyu konuşmuştum ayrıca kendi tespitimde bu. birde filme giderken beraber izledigin kitlede önemli , Mesela , kanyon, istinye park, akasya ya gelen kitle kaliteli ve bilinçli kitle oluyor genelde :) ,

marmarada star wars a gitmiştim. film olsun diye girmiş filme , filmin ortasında , filmin yarısında çıkan sadece erkek kitlesi vardı salonda :)
  • Marmara Park daha tenha ben o bakımdan seviyorum. Ses sistemi, görüntü kalitesi vs. gayet yeterli. Diğerine gitmedim ama, çok da büyük fark olmayacağı düşüncesindeyim. Bence en yakın hangisiyse ona gidin.

Bu arada, kitlede bir sıkıntı yok, ben SW nin ilk seansına gittiğimde erkekten çok kadın gördüm ne yalan söyleyeyim Birde yaş ortalaması genelde yüksek, öyle filmde her şeye gülen alkışlayan tipler yok. İstinye Park'ta Deadpool filmine gittiğimde 13-14 yaşlarındaki çocuklar maske takmış bağırıp duruyorlardı. Genelleme yapmak yanlış yani.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woogyboo -- 18 Mart 2016; 12:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa'ya Imax
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.