Bildirim
Marmara İşletme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
Dostum bu biraz insanın girişimciliğiylede alakalı kendini geliştirmenlede alakalı üniversite herşey değildir diye düşünüyorum(Dildir genel kültürdür) steve jobs mesela üniversite bana bişey katmaz diye üniversiteye bile gitmemiş. _____________________________ Hayatta yaptıklarınız önemsiz olacaktır; ama önemli olan onları sizin yapmış olmanızdır. Mahatma Ghandi..
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. Ernesto Che Guevara. -
Kendini geliştiremezsen sıradan bir işletme mezunu olarak yerini alırsın,bir de Marmara İİBF ayrı olarak Bahçelievlerdedir çok da kötüdür,ufaktır. _____________________________ -
Marmara iktisat göztepeye taşındı _____________________________ ' .../AMD PHENOM // X4 955 BLACK EDİTİON 3.2-GA-MA790XT-UD4P-ZOTAC 275 AMP-OCZ 2X2 1333MHZ PL7-COOLER MASTER RC 690-COOLER MASTER 460 W
-
quote:
Orijinalden alıntı: aysuco
Marmara iktisat göztepeye taşındı
Orada mı okuyorsun tadilat nedeniyle taşındı diye duymuştum geri dönülecek deniyordu ?_____________________________ -
kendini iyi geliştirirsen sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 25 Nisan 2012; 14:39:05 >_____________________________ -
Geri dönme yok diye biliyorum kardeşim çalışma ekonomisi okuyor iktisat ve çalışma eknomisi göztepe kampüsüne taşşınmış temelli. _____________________________ ' .../AMD PHENOM // X4 955 BLACK EDİTİON 3.2-GA-MA790XT-UD4P-ZOTAC 275 AMP-OCZ 2X2 1333MHZ PL7-COOLER MASTER RC 690-COOLER MASTER 460 W
-
Tamamdır arkadaşlar çok sagolun degerli yorumlarınız içın :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler