Şimdi Ara

marketten sadece iki elma alabildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ben yirmili yaşların ortalarında üniversite mezunu işsiz bir gencim. İki zeytin ve yarım el kadar bayat ekmekle karnımı doyurduğum günleri bilirim. Şimdi de marketten sadece iki tane elma alacak kadar bütçeyle markete gittim gönül isterdiki 2 kilo alayım da evdekilerin hepsi yesin ancak param bu kadarına yetti canım incir de çekti ancak 5 tane incir alabilmek için birçok şeyden vazgeçmek zorundayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne oldu eskiden muhaliftin, sonra yandaş oldun, şimdi gene mi muhalif oldun.

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Ne oldu eskiden muhaliftin, sonra yandaş oldun, şimdi gene mi muhalif oldun.

Muhalif yandaş olduğumu nereden çıkardın sadece geçim zorluğuna değinmek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 11 Ağustos 2017; 23:52:51 >

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Ne oldu eskiden muhaliftin, sonra yandaş oldun, şimdi gene mi muhalif oldun.

kaale bile alma böyle kişileri dostum okurken beter ol her şey müstehaktır sana dedim maaşı yatmamış herhalde maaşı yatsın nasıl dönüyor ülke iyiye gidiyor memnunum diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 11 Ağustos 2017; 23:58:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O bile fazla sana.
    Steam id : kerrjo
    Origin id : kerrjo1
    www.youtube.com/kerrjo
  • elma yiyemiyorsan mehter yemelisin hocam.

Beyhude okuyorsunuz.

Ben ilkokul mezunuyum ve elma almayı bırak,yazlığımın bahçesinde elma ağaçlarım bile var

Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Kardesim uzuldum durumunuza herkes ayni malesef...

Umarim en kisa surede gercekleri gorursunuz

Orijinalden alıntı: BASGAN REYIZ

Keşke okumasaydın be gardaş.

Beyhude okuyorsunuz.

Ben ilkokul mezunuyum ve elma almayı bırak,yazlığımın bahçesinde elma ağaçlarım bile var

Hani fakirdin sen lo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

işsiz adamın parası olmaz. bu normal değil mi ?
    en azından birkaç sene çalışmış olsan işsizlik maaşı alırdın bir süre ama İŞSİZ ADAMIN PARASI OLMAMASININ NERESİ YANLIŞ

iş bul çalış. işsizlik var iş yok belki kendi alanında ama o zaman iş ayırd etmeyip işçi arayanların işinde çalışacaksın ya da kendi işini yapacaksın. fetöden atılıp simit satan adam var şimdi belki daha iyi kazanıyor memurluktan. gururunu boşverip seyyar satıcılık yapsan bulacağın birçok işten fazla kazanırsın ama ülkemizde rahat iş aranıyor sadece.

Tahminim erkeksin. Erkek kelimesi "Erk"'ten gelir. Erk demek guc demektir. Erkek adam mizmizlanmaz, sikayet etmez. Dik durur.

marketten sadece iki elma alabildim
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • resmen daşşak geçmiş bunun üniversite okuduğuna inanan varmı
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Kardes benide aydınlatırmısınız neden herkes arkadaşın durumundan memnun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.