Şimdi Ara

marketten sadece iki elma alabildim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana çamur atan muhalif 👶 artık güldürmeyin beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o elmalara iyi bak. 1 ay tuketmeye calis mumkunse. Buzdolabinda sakla. Buzdolabi posetinin icinde hatta. Hos elektirigin varsa tabi. Odeyebiliyorsundur umarim. Elektrigi odesen suyu odeyemeceksin. Bence hazir duruyorken sat gitsin. Masraf etmene degmez. Ha giderleri karsilayabiliyorsan dedigim gibi sakla. Ileride cok degerlenecek elma. Kis gelsin hele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Senin neyine granny smith elma. Git mehter ye.

Verdim artını

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Orijinalden alıntı: BASGAN REYIZ

Keşke okumasaydın be gardaş.

Beyhude okuyorsunuz.

Ben ilkokul mezunuyum ve elma almayı bırak,yazlığımın bahçesinde elma ağaçlarım bile var

Hani fakirdin sen lo

Mal mülk Allah'ındır.

Manevi olarak fakirim

Orijinalden alıntı: Illusive Man

Mesajınızı btk ya bildirdim. Kimse benim ülkemi 2 elma almaya param yok diyerek aşşağılayamaz.

Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    hiçbir hizmeti görmeyebilirsin ama bir alman dergise çıkıpta gelmeyin demedi pkknın avukatlığını yapmadı gılıçdaroğlu hiç bir şehit edilen coçuk anne için yürüdümü adalat aradımı onlar için.
    Terör kılıçdaroğlunun yürüyüşüyüle mi bitecek ? "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz" diyen akp li vekillere söyle sen pkk yı almanyayı. Almanya pkk yı besliyorsa yaptırım yapacaksın. 500bin liralık mercedes makam araçlarına bin bin halkın parasıyla sonrada size almanya pkk yı besliyor diyorlar ... yersen
    olan sizin gibi saflara oluyor haberiniz yok.
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • semt pazarında marketten aldığın iki elma parasına iki kilo alırdın.
    başka ülke de niye arıyorsun bizde varya bi tane davullarla zurnalarla pkk lıları karşıladı oslo da masaya oturdu pkk lılarla. Ne istedilerde vermedik dedikleri ülkenin en büyük terör örgütü fetöyü gılıçdar mı savundu zamanında :)
    gılıçdaroğlunun ne zaman legal örgütleri savunduğunu gördünkü, devlet pkk sorununu yıllardır çözemedi silahla siyasiti denedi ancak hdp hendek kazdı devlet gömdü onları oraya çıkıpta gılıçdaroğlu gibi biri sorunu siyasetle çözün diyemez artık anladınmı.
    Hdp hendik kazmışmış valilere gözünüzü kapatın emrini kim verdi.Sen kendi sınırlarının içinde hendek kazılırken akp uyuyordu anlayamadı mı sanıyorsun. Sen gılıçdarı burak şimdi 2002 de 0 şehitle aldığınız ülkeyi 16 yılda nasıl şehit yuvasına çevirdiniz diye hükümete sor. Bunu sorarkende yok dış güçler hdp nin bahanesini kullanma. Dış güçler türkiyeyle 50 lerden beri uğraşıyor son 16 yıldır değil ...
    2002 de örgütün elebaşı yakalanmış dağda neredeyse hiç militan kalmamış moral yerlerde bi terör örgütüyle aldığınız hükümetten her hafta ortalama 5 şehit veren bi ülke haline getirmek kusura bakmada ne dış güçlerin oyunu ne başka birşeyin, bu adamlara açık ve net siz el altından taviz verdiniz ve pkk bu günlere geldi. kuzey ırakta yakında ülke kuracaklar siz ona da sessiz kalacaksınız niye biliyormusunuz çünkü eliniz kolunuz bağlı, Türkiye de gazeteci tutuklamaya benzemiyor uluslararası hamle yapıp ağırlığını koymak, bölgede söz sahibi olmak. Amerikaya defalarca fetö iadesi istediniz adamlar sizi bi yerine takıpta vermiyoruz lan bile demedi, sizi kaale almadı duvara konulur gibi konuştunuz sonra sustunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 15 Ağustos 2017; 16:39:27 >
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Yaşın kaç diyeceğine önce bi gizli profilden çık sen. Astırmamak şartı ile yollamışmış ya buna kargalar bile güler zaten sen Türkiye de kimseyi asamazsın anayasanda yok böyle bir ceza, adamlar biliyordu sizin zaten fetöyü baştan beri asamayacağınızı ... sadece kılıf uydurmuş oldunuz adamların bahanesine. Dedim ya gazeteci tutuklamaya benzemez alabiliyorsanız böyle kalleş elebaşını alın tutuklayın.Yok yapamıyorsanız dış güçler diye ağlamayın zira alan alıyor mis gibi de tutukluyor. bak öcalan mesela.
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    tek tek etksiz hale getiriliyor elebaşları haberleri izle.
    Tek tek etkisiz hale getiriliyormuş aynı şu boş seçim vaatleri gibi getiriliyorda ne oluyor terör bittimi hergün şehit haberi geliyor hala.Üstelik tek tehdit pkk da değil sayenizde işidi suriyelisi el kaidesi her türlü tehdir var artık ülkemizde. Hükümet terörü bitirmek istemediği sürece terör bitmeyecek. Eskiden boş dağları bombalarlardı teröristlere misilleme yaptık derlerdi şimdidide elebaşı öldürüldü diye gaz alma haberi yapıyorlar.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.