Şimdi Ara

market bisikleti ile yaris yol bisikleti farki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yillar once bisiklet kullanmistim ama bu cift amortisorlu bir basit agir market bisikletiydi. Ucuz dandik biseydi. O zamanlar bisiklet ile yorucu oldugu icin surmekten sogudum. Simdi elektrikli bisiklet vs dusunurken aklima geldi. Acaba alacagim ince lastik yol bisikleti ile zorlanirmiyim? Pedal sert olsada hizimin yuksek olmasi gerekicek. En az 45 50 kmh cikabilmem gerekli duz yolda. Ben simdi alacagim bir yol bisikleti ile ucuz market bisikleti arasinda ucurum kadar bir farki olurmu? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Market bisikleti ile yol/yarış bisikletinin arasında ciddi fark var. Yol/yarış bisikletinde 45/50 km/s görmek için kondüsyonunuzun da çok iyi olması lazım. Tur'da sprinterler birbirlerini son anda geçerken bu hızlara ulaşıyorlar.

Mesela aşağıdaki videodaki hıza bakın ama yokuş aşağı olmasına takılmayın. Bu tempoyu yapacak bir kondüsyonunuz olması lazım. Süreklilik istiyorsanız hep bu hızda, çok çalışmanız lazım.

• Yol bisikletiyle ortalama 30-35km hızla gidebilirsiniz. 50ye çıkarsınız, ama o hızda uzun süre sabit kalmak bence imkansız. Bende 700*35c lastik var hızımı 30km'ye sabitleyerek gidebiliyorum. Ama benimki şehir bisikleti lastikleri biraz kalın kalıyor ve az da antrenmanlı sayılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar çok hız istemek biaiklet değil motorsiklet istemek gibi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.