Şimdi Ara

650 bin TL’ye kadar İstanbul içi kullanım için ideal araç önerisi (Swift, Yaris, i20, Rio vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, İstanbul’da çoğunlukla Kadıköy-Kayışdağı arası şehir içi kullanım için araç bakıyorum, sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.

• Bütçem 650.000 TL’ye kadar (çok iyi bir fırsat olursa 750’ye kadar zorlayabilirim)
    • Büyük olmasın, Kadıköy'de yaşıyorum park ve dar sokaklar için uygun olsun. B segment hb olabilir. Bagaj ve arka koltuk genişliği önemsiz.
    • Sorunsuz olsun, aracı aldıktan sonra olabildiğince masraftan ve sanayiden kaçınmak istiyorum. Uzun vadeli kullanılabilirlik de önemli.
    • Sürekli Kayışdağı'na çıkılacağı için yokuşta bayılmasın, yokuşta dur kalk için kalkışı ve torku yeterli olsun
    • Yakıtı çok fazla yakmasın
    • Manuel-otomatik fark etmez
    • Yakıt tipi fark etmez (sorunsuzluk açısından LPG'siz benzinli daha avantajlı olabilir mi?)
    • Çoğunlukla şehir içi kullacacağım ama nadiren de olsa araç yüklü şekilde İstanbul-Antalya arası uzun yola çıkabilirim.
    • ABS, ESP olsa güzel olur. Yokuş kalkış da iyi olabilir ama olmasa da ölmem

Şimdiye kadar Swift, Yaris, Space Star, i20, Kia Rio, Fiesta, Punto gibi modellere baktım,

Ama her modelin avantajı/dezavantajı var, hangisine yaklaşmalıyım karar veremedim. Listemde olmayan model önerilerine de açığım.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

• jazz bul keyfine bak

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.