Şimdi Ara

Markalar neden kampanyalara başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Hyundai tüm modellere 20-30 bin aralığında sıfır faiz sonra Jeep modellerine kampanyalar ve Fiat'ın 500 serisine yarısını şimdi diğer yarısını bir sene sonra ödeme kampanyaları falan, hangi dağda kurt öldü

• Hyundai Kampanyası 2014'ten beri var yeni değil ...
  • Fiat zaten araba değil...
  • hyundai 1 yıldır sıfır faizli kredi veriyor
  • Kampanya zaten kampanya değil...
  • Müşteriyi teşvik edecek kampanya yok bence şu sıralar.

Renault-Oyak yaptı kampanya, insanlar ilgi gösterdi. Özellikle Megane çok satıldı o dönemde.

Peugeot 2008 için Nisanda düz vites fiyatına otomatik, cam tavan hediye kampanyası yaptı. Yine o dönem çok satıldı.

Şimdi bu tarz örneklere bakarak bir kampanya var demek yanlış olur bence.

Aylardır araba bakıyorum, tamam şimdi alacağım dediğim anda kampanyalar uçtu gitti. Geri gelmeleri gerek
  • Satışların azalıcağını düşünüyor olabilirler yada hedeflerini tutturmak için olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seçimden onlarda ne yapacağını şaşırdı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın araba olduğu yada olmadığı satış politikasından bile belli oluyor.kendine güvenen markalarda değil kampanyayla araç almak normal fiyatından bile araç bulamıyorsunuz.olmayan arabalarına zam üzerine zam yapıyorlar 3-4 ay sonraya gün veriyorlar.araba taklidi yapan diğerleride satmak için 10 takla atıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Fiat zaten araba değil...

Fiat zaten araba değil derken anlamadım hocam ?

• Fiyat listesine bakarsanız 2500tl fiyat farkını Göreceksiniz, milleti enayi yerine koymaktan başka bir şey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrikalar bir yandan sürekli üretiyor, üretim tüketimi geçince fazlaları eritmek zorundalar, bu en önemli etken bence yada sevap kazanmak içinde olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Arabanın araba olduğu yada olmadığı satış politikasından bile belli oluyor.kendine güvenen markalarda değil kampanyayla araç almak normal fiyatından bile araç bulamıyorsunuz.olmayan arabalarına zam üzerine zam yapıyorlar 3-4 ay sonraya gün veriyorlar.araba taklidi yapan diğerleride satmak için 10 takla atıyor.

Ne diyeceğimi şaşırdım ya höh yani.Trolün bu kadarı.Eğer değilse neyse ya hayırlı geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

quote:

Sanırım Helikopter,bence bunu izah etmeye çalışmış.

• Ne trolu ne hõhlemesi arkadaşım.hangi ülkede yaşıyorsun sen.audi mercedes vw Volvo bmw yapiyormu kampanya yarısı peşin yarısı bir sene sonra filan diyorlarmi.elinde parayla araç bulamiyorsun.3-4 ay sonraya gün veriyorlar fiyat garantiside yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: George Staub

quote:

trollük olsun diye konuşuyor işte böyleleri forumun kalitesini düşürüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.