Şimdi Ara

Mario Gomez in gitmesi durumunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturur ağlarım ama 3 gün ağlarım. 4.Gün Beşiktaşım gelir. kişiler umrumuzda değil. Fakat gitmek istemesi kendi kariyerine büyük bir darbe daha indirir.

2-3 sene rezalet sezon geçirmişsin,sakatlıklardan süre alamamışsın burada 25 golden fazla atıp gol kralı olmuşsun kendini bulmuşsun Milli takıma kadar seçilmişsin ama kalkıp gitmek istiyorum demek büyük ihanettir.

Ama ben basının oyunları olduğunu düşünüyorum Mario Gomez kalacaktır.

• Eneramolardan Demba ba'ya Mario Gomez e yükseldik buna da şükür. bence giderse yine kaliteli bir isim gelicek ama ben gideceğini sanmıyorum.içim rahat o bakımdan.
  • para yokken stad yokken gomez'i getirdiniz gomez giderse parayı bulmuşken bence gene iyi bir forvet alırsınız. Artem Dzyuba gelirse şaşırmam.
  • Bu gidip gelmelere alışmak lazım artık. Tabi her geleninde mayası tutmayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gomez çok farklı bu sene derbilerde 4 gol attı
    Geçen sene dembabayi hatırlayın yok gibiydi derbilerde, cenk tosun çok güven veriyor ama
    Avrupa ve derbilerde zorlanabiliriz cenkle rekabet iyi yarıyor forvetlere.gomez giderse
    Kolay kolay dolmaz yeri onu tutmanız lazim
    Bizi gomezden sonra cavani felan anca keser
    İnşallah o bizim gomezimiz olarak kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez giderse bi İbra keser gibi beni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Gomez giderse bi İbra keser gibi beni.

offf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah allah sanane kardeşim büyük ihanet ne demek. adam oyununu oynuyor golünü atıyor daha fazlasını istemedik isterse gitsin isterse kalsın. gerçi bazı taraftarlar gider küfür eder sosyal medya hesaplarında.
  • Mario gitmez dedim ama sanırım gidiyor ama iyi para kazandıracak Fırat Günayer in dediğine göre
  • Besiktas forvet sorunu yasamaz bu saatten sonra yav.. En kotu Cenk as forvet olur 7-8 yil belkide daha uzun sure goturur.

• gomez 1 kere yıldız isim.sönmüş olarak geldi ama normal günlerini aratmadı torres falcao denılıyo ıkı ısmınde bence gomez etkısı yaratması kesın degıl daha ıyı olacaklarını zaten dusunmuyorum.beşiktaş forvette ince eleyip sık dokumazsa rvp durumu yaşayıp seneye sampiyon olamaz.
  • Erdal Torunoğulları az kalsın Ndiyaye alıyoduk demişti hatırlarsanız. Öyle Gomez tarzı transferler beklemiyorum ben.
  • ----------------------------- Adler ----------------------

Van Der Wiel -- Rhodolfo -- N'Koulou -- Kolarov

-------------------- Atiba -------- Tolgay ----------------

Quaresma ----------- Oğuzhan ---------------- J.Sosa

------------------------ Ibrahimovic ----------------------

Şampiyonlar liginde Signal Iduna Park'a bu kadroyla çıktığımızı düşünün...

• İnşallah gitmez ama giderse de Forvet almaya gerek yok bence Cenk'e fırsat olur oda çok kaliteli çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.