Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

quote:

3. bölge oyunlar pal aletlerde çalışıyomu?ben trden aldım ps3ü çalışır mı?

Çalışır hocam. Ama dlc ya da online kodu, oyunun bölge kodu ile aynı olan bir psn hesabından yazman gerekir.

peki dostum 3. bölge psnden aktif etsek kodu sonra turk psnye geçsek çalışır mı?

Hocam zannediyorum çalışıyor forumda bu konuda daha bilgili üyeler var ama bir örnek Amerikadan alınan fifa 12 kodunu us hasabınıza yazıp oyunu turk psn den oynayabiliyorsunuz diye biliyorum. Bu bir örnek olabilir sizin için...

saol dostum

• site hkofferhouse un kardes sitesi mi acaba cok benziyor kargo fiyatlandırması bile cok benzer
  • oyunlar 3. bölge olduğundan satışta sorun çıkartabilir
  • Region Free oldundan bölge sorunu benim ıcın sorun degil artık cok sagol paylaşımın icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 11 Kasım 2011; 22:33:24 >
  • bu asia sürümler neden daha ucuz oluyor
  • quote:

quote:

quote:

3. bölge oyunlar pal aletlerde çalışıyomu?ben trden aldım ps3ü çalışır mı?

Çalışır hocam. Ama dlc ya da online kodu, oyunun bölge kodu ile aynı olan bir psn hesabından yazman gerekir.

peki dostum 3. bölge psnden aktif etsek kodu sonra turk psnye geçsek çalışır mı?

kod çalışır için rahat olsun sonuçta aynı bölge koduna ait indirdiğin bir dlc yada aktif edilen kod game data utility ( yani ortak kullanım alanı ( ben öyle diyorum)' de olacağından hangi hesaba geçersen geç çalışır.

• 10 lira az verecegim diye bu riske girmeye degmez. Yolda kaybolur, site göndermez vs. Arkadaş şanslıymış oyunu gelmiş. Böyle sipariş verip de oyunu gelmeyen yüzlerce kişi var.
  • Bazı oyunların EU ve US versiyonları da var ama en ucuz Asia olanı. Kendi siteleri olduğundan olabilir belki?
  • Güzel olmuş , artık bölge kodu ayrımı yapmadığım için ideal seçimim olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Bazı oyunların EU ve US versiyonları da var ama en ucuz Asia olanı. Kendi siteleri olduğundan olabilir belki?

İco collection var mı bakar mısın ben arandım bulamadım :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

Bazı oyunların EU ve US versiyonları da var ama en ucuz Asia olanı. Kendi siteleri olduğundan olabilir belki?

http://www.dr.com.tr/0000000351154/Eser/Oyun-Konsol/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Macera/ICO-Shadow-of-the-Collossus-PS3

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

http://www.dr.com.tr/0000000351154/Eser/Oyun-Konsol/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Macera/ICO-Shadow-of-the-Collossus-PS3

Bu Mario sitesinden bahsediyordum :) yinede tesekkurler

• Assassin's Creed Revelations alsam region free olarak mı gelir ? Birde $47.99 fiyatı var, 85.2350 Tl yapıyor galiba yanlış çevirmediysem,kargo filan içinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

10 lira az verecegim diye bu riske girmeye degmez. Yolda kaybolur, site göndermez vs. Arkadaş şanslıymış oyunu gelmiş. Böyle sipariş verip de oyunu gelmeyen yüzlerce kişi var.

Her türlü eleştiriye varım ama cevap yazacaksanızda biraz araştırıp öyle yazın.
    10 lira az vermiyorsun 30 lira az veriyorsun.
    Site nasıl göndermez??? Göndermezse paranı alırsın adamlar milleti soymak için mi alenen site açıyor?
    Ben şanslı falan değilim. 8 senedir internetten alışveriş yaparım. Güvenmediğim yere bulaşmam.
    Konuyu iyi okumamışsın sanırım. TAKİP NO veriliyor. Tüm kargo hareketlerin Hong Kong Postası ve PTT tarafından izleniyor. PTT memuru imza karşılığı kapına getiriyor.

Diğer sorulara gelince;

- Ödemeyi PAYPAL üzerinden yapıyorsunuz. Dolayısıyla sitenin kendi kurduğu bir sistem yok. PAYPAL aracı oluyor. PAYPAL'da normal bir sistemden daha güvenlidir. Özellikle "refund" geri ödemeler daha hızlı.

- Asya versiyon ile beraberinde gelen DLC kodlarını Hong Kong PSN hesabı açıp oradan kodu girip indirebiliyorsunuz. Yani fake bir hesap açmak için 5 dakika zaman ayırmanız gerekecek.

- Asya versiyonu oyunlar neden daha ucuz oluyor? Bende bilmiyorum. :) Japonca oyunlar daha pahalı mesela Play-Asia'da.

- Bu siteyi kuran adam aslında bir ebay üyesidir. Adam işleri büyüttü kendi sitesini açtı.

mariio128 ( 10127 Positive Feedback) 99.8%
    mariowong128 ( 6282 Positive Feedback) 99.4%

İkisininde 16.000'in üzerinde satışı var ve pozitif yorum oranı %99 ! Artık bu adamlara güvenmeyip kime güvenelim bilmiyorum.

- Dediğim gibi sadece Asya versiyon yok. Diğer bölge oyunlarda var. Ama fiyatı yüksek Asya versiyona göre. Fiyat yükselince minumum 2 oyun alarak tronixten almak daha mantıklı hale gelebiliyor. Araştırmak şart satın almadan önce.

- Her oyun aldığınızda puan kazanıyorsunuz. Her oyun 1 dolar hediye ediyor. Bir sonraki alışverişinizde kullanabiliyorsunuz.

- Bankaların kendi günlük kurları var. Serbest piyasanın biraz üstü olabiliyor ama 1-3 lira farkeder maksimum.

- PM ile gelen bir soru: Asya versiyonda kabaca bir farklılık yok. Mesela benim aldığım Batman İngilizce her şey. Altyazıda İngilizce. Çince hariç diğer dil seçenekleri yok. Batman'in PAL versiyonunda büyük ihtimalle Almanca, İtalyanca vs diğer dillerde vardır. Onun dışında oyunda eksiklik yok.

Sansür farklı olabilir. Bir oyunun PAL versiyonu sansürlü olabilir ASYA versiyonunda olmaz. Çok olan bir durum değil tabi ama olabilir. Şu ana kadar ben pek görmedim. Multiplayer oyunlarda bağlanılan server belki farklı olabilir bundanda emin değilim.

Şahsi yorumum;

Assassins Creed Revelations'ı Shoptodan alsam 120 TL'ye geliyor. Mariio128'den alsam 90 TL'ye geliyor. İkiside aynı oyun. Fark 30 TL. Eğer 2 kişi oyun alacaksanız. Tronixten aldığınızda tek oyun kargo dahil 115 TL'ye geliyor.

Kısacası multiplayerdan çok single player oyunlarda al-sat oyunlar için ideal bir site. Ben şimdilik buradan alışverişe devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 12 Kasım 2011; 0:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: farmasi_10

Assassin's Creed Revelations alsam region free olarak mı gelir ? Birde $47.99 fiyatı var, 85.2350 Tl yapıyor galiba yanlış çevirmediysem,kargo filan içinde mi ?

Oyun 48 dolar
    6 dolar kargo ekliyorsunuz.
    54 dolar * 1.78 TL = 96 TL ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: farmasi_10

Assassin's Creed Revelations alsam region free olarak mı gelir ? Birde $47.99 fiyatı var, 85.2350 Tl yapıyor galiba yanlış çevirmediysem,kargo filan içinde mi ?

Oyun 48 dolar
    6 dolar kargo ekliyorsunuz.
    54 dolar * 1.78 TL = 96 TL ediyor.

Oyun pal mı geliyordu,3. bölge dediğin gibi fazla fark olur mu ? Uncharted 3 alsam Türkçe dil var mıdır sence? Bende artık burdan alırım heralde baya ucuzmuş..
  • oyunun altında hangi bölge oldugu ıceriginde hangi dil bulungudu yazıyor
     MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)
  • ben saints row:the third ü pre-order yapmayı düşünüyorum fakat kutunun üzerinde asia ver. değişiklik içerebilir yazıyor

ne gibi bir değişiklik oluyor asia sürümlerinde ?

teşekkürler
  • Sanırım site 6 dolar kargo ücreti alıyor kargo takipli ve elinize 5 gün içinde ulaşıyor.

Peki benim paypal hesabım var ama tl paypal var ve pek paypaldan da anlamam dolar paypal mı açmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalican

ben saints row:the third ü pre-order yapmayı düşünüyorum fakat kutunun üzerinde asia ver. değişiklik içerebilir yazıyor

ne gibi bir değişiklik oluyor asia sürümlerinde ?

teşekkürler

Yanılmıyorsam bir nebze sansür içeriyordu the third japonya'da. Bu dildo mu neydi o çıkarılmıştı galiba bölüm sonu canavarında geçen günlerde böyle bir haber vardı.

Birde PC'ye içerik yok... İşime yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 12 Kasım 2011; 13:27:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.