Şimdi Ara

Marea hakkında ufak bir yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 sx 120000 km'de marea buldum.Fildişi rengi. Aracın muayenesi 07/2015'kada ve lpg atiker işli. Ufak tefek boyalık durum var.Araç hoşuma gitti.Aracın teybini değiştirmemişler orjinalliği bozulmasın diye.Aracın kitapcıkları felan duruyor.Döşemeler felan temiz.Adam ağır bakımlarını yaptım diyor(triger vs.) Lastikler orta halli.Aracı şuan sigortada araştıyorum.Kaçıncı sahibi olduğu kazası vs. Fiyat olarak 12.000 tl anlaştık ve yarın ekspertize gideceğiz.Sizce fiyat nasıl.Araca göre çok mu? Şahıs sx'lerin parçası ucuz liberty pahalı diyor.Aracın üflemediğini söyledi(yağ çubuğunu açtı ve burada yağ atar dedi hava felan verir dedi üfleyen araç.) Bana yardımcı olun arkadaşlar.Şimdiden teşekkür ederim. :)

• mutlaka bilgisayara dynoya falan sokun aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsanız kesinlikle elx alın pişman olmazsınız.Ama dikkat edin kilometresinde oynamamış olsunlar.

• Aynı model araca sahibim...gri renk 2000 model 1.6 sx... adam sizi kandırmış...motor sağlıklı ise yağ çubuğundan 1 gr yağ atmaz , üflemez marealar... motoru bitmiş bence o aracın..
  • 2000 model var satılık rüzgar mavi diye geçiyor.motoru yenı yaptırdık 11.250 son dusunursenız mesaj atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

Aynı model araca sahibim...gri renk 2000 model 1.6 sx... adam sizi kandırmış...motor sağlıklı ise yağ çubuğundan 1 gr yağ atmaz , üflemez marealar... motoru bitmiş bence o aracın..

Hocam oda aynı şeyi söyledi.Araç yağ ve hava vermez dedi.Bu arada aracın km'si tramer sorgusunda gelmiyor? Nereden bulacağım.Sonuçta düşürülmüş olabilir :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

quote:

Aynı model araca sahibim...gri renk 2000 model 1.6 sx... adam sizi kandırmış...motor sağlıklı ise yağ çubuğundan 1 gr yağ atmaz , üflemez marealar... motoru bitmiş bence o aracın..

Hocam oda aynı şeyi söyledi.Araç yağ ve hava vermez dedi.Bu arada aracın km'si tramer sorgusunda gelmiyor? Nereden bulacağım.Sonuçta düşürülmüş olabilir :/

pardon ben yanlış okumuşum... araç hoşunuza gitti ise , önce baktırın , sonrada fiyatı biraz daha kırın... ben aracımı 3 ay önce 11 bine yakın bi fiyata aldım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

quote:

pardon ben yanlış okumuşum... araç hoşunuza gitti ise , önce baktırın , sonrada fiyatı biraz daha kırın... ben aracımı 3 ay önce 11 bine yakın bi fiyata aldım...

hocam muayene problemimiz var. Yani tramer sorgusunda son 2 muayene ve km gelmiyor ve dolayısıyla km ile oynanmışmı bilemiyorum:/ kafam karışık

• Ergin. kullanıcısına yanıt
    sorgulama yaptıktan 5-6 saat sonra geliyordu km bilgisi...
  • quote:

sorgulama yaptıktan 5-6 saat sonra geliyordu km bilgisi...

Daha önce mesaj attiklarim geliyordu. Bu aracın hala gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.