Şöyle bir kadroyu kurmak hiç zor değil, bu kadro ile orta sahada adam yememiz işten bile değil.Ama sırf Aziz Yıldırım egosunu tatmin edecek,padişahlık satacak diye giden önemli oyunculara ağız eğilmiyor.Gittikten sonra geri dönse faydalı olacaklara "Tükürdüğünü yalamak olur" düşüncesiyle teklif yapılmıyor (Oysa ki başkan istifa muhabbetlerinden iyi bilir tükürdüğünü yalamayı) Nice umutlarla kıytırık güney amerika topçuları hem de uçuk fiyatlarla takıma getiriliyor.Emre de olmasa her maçta maskara olacaz.Bıktım bu futboldan anlamaz yönetimden...
Aurelio'dan eski performansı beklemek yanlış olur. Hem ağır bir sakatlık geçirdi hem de artık yaşı da ilerliyor. 33 yaşında artık ve eski maç temposu da yok.
aurellio bitti artık bu saatten sonra birşey olmaz. appiah tarzı biri olacakki oraya ozaman güzel olur
ayrıca ben artık tek forvet sisteminden sıkıldım.
bence sezon sonu artık çift forvete göre sistem yapılmalı
Önemli olan o takım ruhu idi, Marco'yu Tunca'yı Zico'yu gönderdin her şeyin üzerine limon sıktın. Zaten o yanlış karardan beri yönetim yanlışlıklar içinde ilerliyor...
Ben Tuncayın avrupaya gitmesine sevindim. Burada olsaydı şimdi yuhalanırdı, her yenilgiden sonra eleştirilirdi. Ama avrupaya giderek arkasından eleştirilmiyor, ağlanıyor.
Gittiği takım iki haftada 1 kere yenilen bir takım ama kimse yuhalamıyor orada, alkışlıyorlar.
Tuncay bence şuan bizden gittiğinden daha iyi.Tekniği hırsı klası hala bir yere gitmedi.Fizik açıdan ise orada daha disiplinli çalışıyor. Deniz,Selçuk adam olacak diye beklemektense Aurelio'ya 5 maç müsade etmeyi tercih ederim.Hadi Aurelio olmadı bas parayı kaliteli bir adam getir Emre ye ayıp bu yaptıkları bıktım güney amerika dan soğudum bunların yüzünden Maldonado,josico,cristian. Tuncay'ın takım ruhuna etkisini buyurun buradan izleyin Sabri anlatıyor üstüne laf etmeye gerek yok bence.
Hangi futbolcu geri döndğünde aynı performansı göstermiş ki ?
hep daumumun saçma değişiklikleri yüzünden elendik.. Önce guiza-christian sonra denizi cıkardı semihi aldı.. Daum gidene kadar Fb taraftarı değilim..
alex ferguson un asla gönderdiğin adamı geri getirmeyeceksin çünkü hiçbirşey eskisi gibi değildir mealinde bir sözü var .... galatasaraylı oyuncuları geri getirdikleri dönmede bunu test ettik ve doğru olduğuna kanaat getirdim kendi adıma ... koca galatasaray fenerbahçe gönderdiği oyunculara kaldıysa bırakalım futbolu falan ...
Dünya dan haberiniz yok. Aurelio yollanmadı kendi gitti. Yönetim sözleşme de yer alan özel maddeden yararlanıp Aurelio sözleşmesini uzattı. Yani yönetim yapması gerekeni yaptı.
Aurelio kendisi ispanya da oynamak istiyorum diyip gitti. Olay casa kadar taşındı. Ayrıca gittikten sonra hem yönetimi hem de taraftarı rencide edecek söylemlerde bulundu. Bundan bile haberiniz yok.
Tuncay konusuna gelirsek. Tuncay kendisi henüz geri dönmek istemediği Avrupa da oynamak istediğini açıkladı. Tuncay'a yönetim sezon başında teklifte bulunmuştu.
Başarıya aç Doymamış yağ oranı yüksek oyuncular lazım..Büyük çapta bir revizyon gerekiyor vizyonu geniş bir hoca ve oyuncularla gelir başarı.Daum ile nezaman Avrupa'da yüzümüz güldü ki..
Marco'dan bu saatten sonra birşey olmaz. Tuncay ise Aziz Yıldırım varken hayatta gelmez.
bu takımda daum varken ve aziz yıldırım gibi egosu yuksek biri varken
c.ronaldo messi ibrahimovic puyol gelse nolcak
tuncay kendi kaçtı gitti , keza aurelio da,
fenerbahçe taraftarı o kadar küçük taraftarmı kaçıp giden adamlara bel bağlamış
Futboldan azıcık anlayan adam Christian ın ne kadar iyi bir ön libero olduğunu anlar...
size göre en iyi ön libero manda gibi koşan ön libero mudur?
madem aurelio o kadar yeri dolmazdı, neden bu adam 2 ligde şu anda?
manchester a giderdi ,o kadar üst sınıf olsaydı, keza tuncay niye en azından bir evırtın da totnım da değil?
bence bizim hatalarımız 1.Kazımı gönderiyorsan yerine adam alacaksın
2. Carlos gibi yıldızı gönderiyorsun, yerine en az onun ayarında adam alacaksın
3. Sene başındA DAUM u getirmeyeceksin'
Adamın oynattığı futbolu ben sevmiyorum arkadaş
Geriye dönmenin bir anlamı yok ileriye bakacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel824
bu halde feneri messi bile kurtaramaz
ben fenerliyim ama durumumuz gerçekten vahim messi demişsin ben tsubasa gelse bişey olmaz derim
Yil sonu ne olursa olsun, Daum yollanicaktir eminim. Arti yaninda
Miili maçı izledik Aurelio eskisinden az top kaptı ama aldığı topları olumlu kullandı ve rakiple iyi mücadele etti maç eksiğiyle çok iyi form tutacak vaziyette. Tuncay yukarıda bahsettiğim gibi eskisinden daha iyi teknik olarak.Topu ayağına aldığında hala güzel şeyler düşünüyor ve yapıyor onunda maç oynamak haricinde göze batan bir problemi yok.Ama ne hikmetse bizim Fenerliler giden adamı kapımızdan çıkar çıkmaz bitirmeye uğraşıyorlar.
eski oyuncular getirmekle olmuyor. yenilenmektense geriye dönmek bence doğru değil.