Şimdi Ara

Maraz Haklı Tipsizlik Büyük Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lan baba tipsizlik harbi sorun ya gidiyorsun ondan bundan hoşlanıyorsun etkileniyorsun ama senin karşı taraf üzerinde GIRRRRAM etkin yoqqq kız sana bir hamambocegine fareye kediye yada kopege nasil tepki verirse oyle tepki veriyor en fazla kayitsiz kalıyor

26 yıllık hayatımın 16 yılından fazlası tipsiz olarak geçtiğinden artık bu durumlari çözebiliyrüm

Maraz Haklı Tipsizlik Büyük Problem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maraz'ın haksız olduğu bir konu göster.

• yıllar yıllar öncesi ikbal gülpınar programı izliyor annem, genç bi evli çift gelmiş, erkek uzun boylu beyaz tenli böyle tipi baya düzgün biri. kız diyo ki ilk görüşmeyi görücü usulü telefondan yapmışlar. telefonda bu erkek çok kendini beğenmiş şekilde konuşmuş ve kız bunu beğenmemiş. görücüye söylemiş. görücü de sen mutlaka bi yüz yüze görüş diye ısrar etmiş. kız sıfır beklenti ile görüşmeye gitmiş ve "kocamı gördüğüm ilk anda hemen fikrim değişmişti, gördüğüm an işte evleneceğim kişi dedim ve yüzüm gülmeye başladı" demişti.

• şimdi biri gelir "herşey dil, tipin önemi çok çok düşük" der.

konuşup mutluluk saçan çok erkek gördüm. tipleri oranınca kız elde ediyorlar.

mesela hayatımda gördüğüm en özgüvenli, en konuşmasını bilen arkadaşım 160 boyunda ve adam bebek gibi kızlarla geziyor, kayak yapıyor, ama hiçbiri vermiyor. kızlar sadece onun kültüründen, her konuda bilgili olmasından, ve sürekli mutluluk saçan pozitif atmosferinden, ve bazen de parasından faydalanıyorlar. birlikte olduğu kızlar gene kendi tipi kadar kızlar oluyor.

kayak çevresinden bi kız var bunu çok seven, kız aşırı aşırı güzel. kayak grubuna karizma yakışıklı uzun boylu bi erkek girdi kız hemen onla evlendi ama benim arkadaşla takılmaya devam ediyor. gene buluşuyorlar cafede üç kişi muhabbet ediyorlar ama gece yatağa uzun boylu giriyor.

bunun dışında muhabbet kurmak için zerre çaba sarf etmeyen yakışıklı arkadaşlarım da var. onlar zerre çaba sarf etmeden fıstık gibi kızları götürüyolar yani rahatça yatağa atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Aralık 2023; 7:27:47 >

• Sizin sikintinizi ustteki arkadas guzel ozetlemis. Yani 160'lik adamin dunyalar guzeli kizi goturme sansi zaten yok, kiz istese elemanin istememesi lazim. Kendi dengini aramayacan, bi tik alti olacak en fazla ki kafa rahat olsun.

Ederinizden fazlasini isterseniz, sonucta sifir elde sifir oturursunuz asagi. Birak ya cirkin olsun, karakteri duzgunse, saygiliysa caliskansa kafi, gec. Kilolu olsun, bosver, oyle kizlar daha cok kiymet veriyor, daha heyecan yasatma meraklisi oluyor.

Gelip burda her dk kafa utulemeyin rica ediyorum su kadar basit mevzular icin. Veya atin tipinizin fotosunu, ortak degerlendirelim. Veya emekci gaci maceralarinizi anlatin, eglenelim bir seyler ogrenelim. Yeter da.

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Kalan tüm konular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Bu tipi ben seçmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE BU KAZADA KİM HAKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • milyar yıllık evrende milyarlarca canlı içinde bu tipe uyanmam nasıl bir sınavdır

• Maraz Haklı Tipsizlik Büyük Problem

Tip önemsiz...

• Puahahah sesli güldüm

• Maraz Haklı Tipsizlik Büyük Problem

Şu kadar karizmam olsa yeterdi

• hepsi de maskülen kaslı uzun istiyor tesla yakında üretirse sipariş geçecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A0D70FE4 -- 11 Aralık 2023; 23:7:22 >
  • Son up

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Benim gibi yaratılmadığın için ağlaman bir şeyi değiştirmeyecek.

• Senin bile alt modelin olarak yaratilmisim omg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.