Şimdi Ara

Marastan Mugla Marmarise Gidecegim - Yol Tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarin kismetse bu guzergahi kullanacagim fakat daha once hic gitmedim navigasyonda alternatifler var en son kullandigimds fiyasko oldu biraz 3 saat kadar, sizce en hizli nasil varirim ve ara vermek istersem bu guzergahtaki en iyi yer neresi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şubat- mart aylarında, 2 kere muğla milastan, urfa ya, konya üzeri geldim. 1 kezde antalya üzeri dönüş yaptım. km olarak bahsedeceğim iki yol 50 km fark ancak yarattı. ama konya üzeri olandan gittiğimde daha yüksek hız ortalaması ile gidildiğinden daha kısa sürdü.

1. güzergah
    otoban üzerinden adanaya ordan pozantıya (içine girmeden) - ereğli - konya - akşehir- çay(afyon)- dinar - denizli - tavas - kale - muğla - marmaris

2. güzergah

yine otoban üzerinden adanaya- tarsus - mersin - erdemli - silifke - anamur- gazipaşa - alanya- manavgat - antalya- kemer- kumluca - demre- kaş - fethiye- marmaris

antalyadan fethiyeye korkutelinden daha kısa olabilir ama ben yolculuk yaparken kaş ta bile kar vardı ve kış lastiğim yoktu. o yüzden olabildiğince kıyı şeridinden dönüş yapmıştım.

silifke - anamur arası en kötüsüydü ama havalar iyiyken sorun olmaz sanırım.

hayırlı yolculuklar.

• Arkadasin bahsettigi yollari 3 sene kullandim eger cabuk varayim yol duz olsun genis olsun rahat gideyim dersen 1. Yol , yok gerek gezerek gidicem manzara olsun silifke gibi yerleri gormek istersen 2. Yol aradaki fark ortalama 45 50 dk ..

• Kardeş 1. Güzergah daha hızli ve güvenli olur. Hemde daha az yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: barbaros_48

şubat- mart aylarında, 2 kere muğla milastan, urfa ya, konya üzeri geldim. 1 kezde antalya üzeri dönüş yaptım. km olarak bahsedeceğim iki yol 50 km fark ancak yarattı. ama konya üzeri olandan gittiğimde daha yüksek hız ortalaması ile gidildiğinden daha kısa sürdü.

1. güzergah
    otoban üzerinden adanaya ordan pozantıya (içine girmeden) - ereğli - konya - akşehir- çay(afyon)- dinar - denizli - tavas - kale - muğla - marmaris

2. güzergah

yine otoban üzerinden adanaya- tarsus - mersin - erdemli - silifke - anamur- gazipaşa - alanya- manavgat - antalya- kemer- kumluca - demre- kaş - fethiye- marmaris

antalyadan fethiyeye korkutelinden daha kısa olabilir ama ben yolculuk yaparken kaş ta bile kar vardı ve kış lastiğim yoktu. o yüzden olabildiğince kıyı şeridinden dönüş yapmıştım.

silifke - anamur arası en kötüsüydü ama havalar iyiyken sorun olmaz sanırım.

hayırlı yolculuklar.

Öncelikle cevabınız için çok sağolun

1. guzergah bu sanırım adanaya girmeden kayseri üzerinden konya farkediyor bir tek

2.side navigasyonun önerdiği antalya üzerinden her ne kadar bu güzergahtan gitmek istesemde yol diğerine göre daha yavaş olması lazım sizin dediklerinize göre

Çok sağolun tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Arkadasin bahsettigi yollari 3 sene kullandim eger cabuk varayim yol duz olsun genis olsun rahat gideyim dersen 1. Yol , yok gerek gezerek gidicem manzara olsun silifke gibi yerleri gormek istersen 2. Yol aradaki fark ortalama 45 50 dk ..

Aslında gezerek gitmek istiyorum hocam 40-50 dk farkedecekse 2.yol daha mantıklı gibi
  • Otobüs güzergahı maraş kayseri nevşehir konya aksaray afyon denizli tavas kale muğla marmaris olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konya marmaris yol tarifi??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam sahil yolunu tercıh ederdım. yol uzar ancak seyır zevkıne paha bıcılemez.

• Sahil yolu virajlı bolca ama seyiri güzel. Konyadan gidersen akşehir yerine Beyşehir ısparta burdur tavas kale şeklinde gidebilirsin. Kıskaçlıda pirzola ve sonraki durağında konyada olsun.1100 km yolu tek günde gitmeye çalışma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

Arkadasin bahsettigi yollari 3 sene kullandim eger cabuk varayim yol duz olsun genis olsun rahat gideyim dersen 1. Yol , yok gerek gezerek gidicem manzara olsun silifke gibi yerleri gormek istersen 2. Yol aradaki fark ortalama 45 50 dk ..

Aslında gezerek gitmek istiyorum hocam 40-50 dk farkedecekse 2.yol daha mantıklı gibi

Ben olsam öyle yapardım hocam mersin taraflarında bol bol deniz görüyorsunuz bugünlerde havada çok güzeldir silifkeyi anamuru görmüş olursunuz ..

• Ben o güzergahı her seferinde Kıyı şeridinden giderek tamamlarım.

Bana göre Dünya'nın en güzel manzaralı Yolların BAŞINDA gelir.

Hatta tatile giderken en keyif aldığım bölüm o yolun kendisi.

Inanılmaz güzellikteki büyüleyici manzaralar ve virajları alırken aldığım Sürüş keyfi de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 24 Mayıs 2015; 23:40:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar saat 1 bucuk itibariyle saat 8:30 da baslayan yaklasik 15 saatlik yolculugumu antalya guzergahi uzerinden tamamladim, Soyleyebileceklerim o tarafa hic gitmememe ragmen IGO 1100 km den adresi bana buldu birkac ufak hatasi vardi bir ara gece saat 10 civari koy yoluna soktu bayagi bir korktum sonrasinda bulamayacagim diye ama genelde klasim secim amaciyls yapilan yol calismalari nedeniyle 3 defa yolu sasirdim ozellikle konya meramdaki viyadukteki calisma beni cileden cikardi, hadi digerlerinde adam isaret falan koymus sagolsunlar konyadaki calismada ne isaret var ne isaretci dumduz gidiyorsun yol calismasi var kimse suradan git buradan git diye isaret koymamis antalya yolu yani birde, sagolsunlar esnafa sora sora buldum yolu, KKonya - Antalya arasi hakikaten keyifliydi manzarasiyla virajlariyla
    muglaya gelirken bazi kesimlerde inanamadim yani sonucta bir ile giden yol ama bazi kesimleri cidden bizim koy yolundan kotu, son olarak acelesi olan bu konuya bakacak olanlara tavsiyem antalya tarafini zamaninda gitmek istiyorlarsa kullanmasinlar guzergah guzel yalnis antalya ve burdurda o kadar cok trafik isareti var ki insani canindan bezdiriyor iki tane traktor gececek diye 50 tane arabayi bekletmenin manasi nedir neyse sonuc olarak izlenimlerim bunlar tekrardan yardimci olan herkese cok tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.