Şimdi Ara

manyetik alan koruması olmayan subwoofer zarar verir mi,başka bir sisteme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • subwooferunda manyetik alan koruması olmayan altec lansing marka stereo ses sistemim var bilgisayarda kullandığım.

panasonic pt850 ses sistemimle aynı odada kullanıyorum bu sistemi
    şimdi benim sorum şu:
    odamın şekline göre , panasonic pt850 nin arka uydu hoparlörlerinden birisini , altec lansing subwoofer un yanına koymak durumdayım.

acaba altec lansing in manyetik alan koruması olmayan bu subwooer u zarar verir mi , panasonic hoparlöere ?

yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz mi diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 23 Kasım 2007; 17:28:06 >

Orjinalden alıntı: kanoute

subwooferunda manyetik alan koruması olmayan altec lansing marka stereo ses sistemim var bilgisayarda kullandığım.

panasonic pt850 ses sistemimle aynı odada kullanıyorum bu sistemi
    şimdi benim sorum şu:
    odamın şekline göre , panasonic pt850 nin arka uydu hoparlörlerinden birisini , altec lansing subwoofer un yanına koymak durumdayım.

acaba altec lansing in manyetik alan koruması olmayan bu subwooer u zarar verir mi , panasonic hoparlöere ?

yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz mi diyorsunuz

• Benim iki subwoofer kasanın tam yanında.İnsAllah sorun olmaz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.