Şimdi Ara

Ses sisteminde kullanılan kablo ne kadar önemlidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni aldığım ses sistemini dün gece dandik çok ince bi kabloyla, kendim keserek kabloları, bağladım. Gidip kaliteli daha kalın bir ses kablosu alsam çok fark yaratır mı? Ve böyle bi kabloyu nerden alabilirim tavsiyeleriniz var mı?
    Ayrıca yeni aldığım sistemin linklerini aşağıda veriyorum toplam 350 ytlye geldi hafta sonundaki panasonmicin indirimden aldım. Nasıldır, yorumlarınız nasıl, teşekkürler...
    Receiver: Panasonic SA-HE40 ;
    http://eshop.panasonic.com.tr/urun/SA-HE40
    5+1 kolonlar ve aktif subwoofer (toplam ağırlığı 50 kilo civarında:):)
    http://www.webprice.com.au/page/shop/flypage/product_id/193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 27 Mart 2008; 14:33:50 >

• bu tip sistemlerde kablolama tabiki çok önemli,profigold markasını önerebilirim ayrıca sistemde ev için gayet yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 27 Mart 2008; 14:47:08 >
  • profigold kablou nerde buşabilirim ve netresi ne kadardır fikriniz var mı acaba?
  • sistemin hayırlı olsun anfiden bende aldım kolonların güzelmiş keşke bende alsaydım verdiğin linkte 1350 dolardan satıyotrlar
  • Saol teşekkür ederim Özer57 ama sadece bi tane vardı bu speaker setinden ve teşhiri ürünüydü ama yeni gibi ztn hiç bir sorunu da yok...fiyatının çok çok altında aldım ve inanılmaz güzel performansı...
    amfiye hangi speakerları bağlamayı düşünüyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FERROKROM

Merhaba yeni aldığım ses sistemini dün gece dandik çok ince bi kabloyla, kendim keserek kabloları, bağladım. Gidip kaliteli daha kalın bir ses kablosu alsam çok fark yaratır mı? Ve böyle bi kabloyu nerden alabilirim tavsiyeleriniz var mı?
    Ayrıca yeni aldığım sistemin linklerini aşağıda veriyorum toplam 350 ytlye geldi hafta sonundaki panasonmicin indirimden aldım. Nasıldır, yorumlarınız nasıl, teşekkürler...
    Receiver: Panasonic SA-HE40 ;
    http://eshop.panasonic.com.tr/urun/SA-HE40
    5+1 kolonlar ve aktif subwoofer (toplam ağırlığı 50 kilo civarında:):)
    http://www.webprice.com.au/page/shop/flypage/product_id/193

tecno marketlerde bu tür kaliteli kablolar mevcut şayet istanbuldaysanız doğubankta var

• doğubank değilde hani geniş yapılandırma ses sistemleri satan yerler varya düğünler için vs. oaraya git toptan fiyatına satıyorlar sirkecide vardı bitane ararsan bulursun marka değilde bakacağın kriterler şunlar olsun

--saf bakır kablo
    --kalın yapı
    --altın kaplama uçlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler, bu bahsettiğiniz yer sirkeci de nerde adres ve ismi faln var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 27 Mart 2008; 18:12:32 >
  • merhaba benim panasonic sb-tp20 kolonlarım vardı onu bağladım. Yan komşumun sony ses sistemi var pisikolojikmi bilmiyorum ama onun sesi bana dahagüzel geliyor sanırım ayarlarını yapamadım bugün servisi aradım kurulumu yapıp garantiyi başlatacaklarmış
  • Özer57 Fena değilmiş kolonların aslında, sub bass ımız aynı sanırsam? Görüntüsü aynı gibi duruyo en azından. Dün sub bass ı bağladım bass ı en düüşk seviyesinde açmama rağmen yine de baya vuruyordu. Receiver olarak ne kullanıyosun?
  • Panasonic SA-HE40 receiver kullanıyorum bugün servis geldi ses sistemimi beyendi
    sony ile kıyaslama panasonic çok daha iyi dedi
    ben şimdilik memnunum sistem hoşuma gitmeye başladı
    sizde receiveri servise kurdurun garantiyi başlatsınlar
  • servis herhangi bir ücret alıyor mu bu kurulumdan?
  • servis kurulum için para almadı
  • quote:

Özer57 Fena değilmiş kolonların aslında, sub bass ımız aynı sanırsam? Görüntüsü aynı gibi duruyo en azından. Dün sub bass ı bağladım bass ı en düüşk seviyesinde açmama rağmen yine de baya vuruyordu. Receiver olarak ne kullanıyosun?

subbass ses ayarlarını kumandadan azaltıp arttırabiliyorsun benimki 8 de duruyor
  • bnm de bi sorum olucak bilgisayardan rcivere fiber optik kablo cekebilirmiyiz birde metresi ne kadardır o kabloların ?
  • pc nin optik çıkışı varsa receiverın optik çıkışlarından birine bağlayabilrsin ki ben öyle yapıyorum. (fiber optik kablo nasıl oluyo onu bilmiyorum...)
  • speaker kablosu olarak hama marka 2x2,5 mm frontlar için, 2x1,5 mm olanlarından da surroundlar için düşünüyorum. sub için zaten jacklı olarak hazırı var hama'nın.
  • quote:

pc nin optik çıkışı varsa receiverın optik çıkışlarından birine bağlayabilrsin ki ben öyle yapıyorum. (fiber optik kablo nasıl oluyo onu bilmiyorum...)

bende de aynı amfiden var pcden direk optik digital ses kablosu ile bağladım filmlerde felan digital ses alabiliyorum ama dolby digital destekli oyunlarda digital ses alamıyorum bir ayarı felan mı var çözemedim olayı. sorunun çözümü nedir ?ayrıca ayrı ses kartı yok anakart üzerindeki realtek hd 7.1 üzerinden ses alıyorum
  • komando57 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.