Depremde hasar gören Hatay Havaalanında ilk günden beri çalışan ABB ekipleri onarımı bitirdi. Pistte gerçekleştirilen kontrol denemesinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı havaalanını kendileri onarmış gibi medyaya lanse ederek Hatay Havaalanı'nın yeniden hizmet vermeye başladığını duyurdu. Mansur Yavaş ve ekibine teşekkür ederiz. ![]() |
Mansur Yavaş Onardı , Bakanlık Sahiplendi :)

-
-
20 senenin özeti.
İyi bir şey olursa ''biz yaptık'' , kötü bir şey olursa ''dış güçler'' ''kandırıldık''...
-
Boş boş konuşma nerede Mansur yavaş onardı Ankara büyükşehir belediyenin sadece hafriyat kamyonları kullanıldı onaran firma istanbul havalimanı işletmecisi iga bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz al sana videosu iştehttps://www.youtube.com/watch?v=MFUup5GZjf8&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyaset yapmayın konusunda bunları toparlıyoruz lütfen oradada paylaşır mısınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SEN BOŞ BOŞ KONUŞMA BENCE...
Mansur Yavaştwitter
“Hatay Havalimanı'nın en kısa sürede yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladık. Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor.”https://twitter.com/mansuryavas06/status/1623246323427188737 -
Büyükşehir Çalışıyortwitter
“Onarımda emeği geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı, İGA ve TAV ekiplerine teşekkür ederiz. ❤️”https://twitter.com/tcbuyuksehir/status/1624785743112556546 -
Orada herkes çalıştı,
Belediye, firma , iga, bakanlık v.b. kılıçdaroğlu'nun tepkisi belediyelerin tamamen dışlanma çalışılmasınaydı, afad bir şey yapmayın talimat gelecek diyip duruyordu.
Asıl mesele göl yatağında uzmanlar yapmayın diye bas bas bağırırken akp'li vekilin arsaları var diye oraya havalimanı yapılması,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Şubat 2023; 10:51:5 >
Kendi kendini yalanlıyorsun, adam kendi yazmış harfiyat atıklarını temizliyoruz, zaten bakanlık da aynı şeyi dedi belediye harfiyat atıklarını topladı diye.
-
Gerçekleri gözlerinin gördüğüne göre değil de başkalarının gördüğüne göre şekillendiren insanlarla gerçeği tartışacak değilim hiç bir partiye mensup değilim ve desteklemiyorum ama yalandan nefret ediyorum siz desteklediğiniz kişilere inanmaya devam edin.
kimsenin bir şeye sahiplendiği yok. zaten emeği geçenlere tşkr edilmiş
(ha sahiplenme varsa şu an istanbul ibb bunun alasını yapıyor. . insan her daim karşındakini kendisi gibi zannedermiş )
şöyle acılı bir zamanda koskoca hava alanının 200mt yerini onardım diye hadi olsun 300 riyakarlık yapılmasına gerek yok.
şu kadarcık bir yeri tamir edip te reklama yeltenenler demek bir yere bir köprü bir hastane bir tünel falan yapsa var ya off afra tafrasından yanına yaklaşılmaz
hele ki klavye kahramanlığına hiç gerek yok
fakat şu vatan için 2 taşı birbiri üstüne koyandan Allah razı olsun. iyilik yap at denize balık bilmez ise HALİK teala bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibul_ihtiram -- 12 Şubat 2023; 19:41:30 > -
YAV BÖYLE DİYENLERİN TAMAMI AKAPELİ ÇIKIYOR. ONU NAPICAZ?
-
Mansur Yavaştwitter
“Hatay Havalimanı'nın en kısa sürede yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladık. Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor.”https://twitter.com/mansuryavas06/status/1623246323427188737BAK ŞUNA İLK CÜMLESİ.. NE YAZIYOR? HATAY HAVALİMANI'NIN EN KISA SÜREDE YENİDEN UÇUŞLARA AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.
BU CÜMLEYİ BANA AÇIKLARMISIN?
-
2. Cümleyi neden okumuyorsun ?
Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor.”
-
TEMİZLEMEDEN NASIL BAŞLANACAK SAYIN ÇOK BİLMİŞ?
-
iga denen kurum istanbul havalimanı işletmecisi. Ulaştırma bakanlığı ile illiyet bağı yok.
Neden Hatay Havalimanını DHMİ yapmadı da İga yaptı onuda anlamadım ?
Türkiyede bir sürü havalimanı var bunların onarımını yapacak araç gerek devlette yokta özel bir kurumda varsa büyük bir acizlik değilmidir ?
Gel gelelim koskoca karayollarının bir tane hafriyat aracı yoktamı ankara büyükşehir belediyesine pislik temizleme işi kaldı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 12 Şubat 2023; 20:13:34 > -
Büyüksehir sadece molozları kaldırmaya yardım etti, alttaki tweeti yalanlayan bir açıklama büyükşehirden gelmedi zaten. Durum böyleyken havalimanını sadece büyükşehir onardı demek, açık açık siyasi rant peşinde olmaktır.
Adil Karaismailoğlutwitter
“Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz @kilicdarogluk'nu kaale almayınız.”https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1623277167214833665Adil Karaismailoğlutwitter
“Hatay Havalimanı’ndaki onarım çalışmalarımızda sona geldik. Havalimanımız yeniden hizmet vermeye hazırlanıyor. @dhmikurumsal @UABakanligi”https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1624506195871408131
-
Afet durumundayız ABB'de sağolsun kamyonlarını bölgeye yollamış, sadece ABB değil zaten bütün belediyeler yollamıştır diye düşünüyorum, böyle bir durumdayken senin kamyonun benim kamyonum muhabbeti yapmaya gerek var mı?
-
YAV AKAPENİN HANGİ LAFI GERÇEK Kİ BU GERÇEK OLSUN. KOMİKSİNİZ YEMİN EDİYORUM.
-
O da güzel mantıkmış ama video ve reismler var işte, onlar da montajdır zaten.
-
bu muhabbeti çıkaran ulaştırma bakanı idi...
belediye sadece havalimanını tamir ediyoruz diye paylaşım yaptı. hafriyat mafriyat tamir ediliyormu ediliyor.
ulaştırma bakanı çıktı yok öyle birşey dedi. Olay oradan patlak verdi.
allah bilir ulaştırma bakanının havalimanını kimin yaptığından bile haberi yoktur.
bakanların herşeyden en son haberi oluyor...
Bu arada afad hatay a 3cü gün geldi. Sırf muhalefet belediyesi diye hatırlatırım. eğer yereceksen onlarıda yereceksin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 12 Şubat 2023; 20:24:40 >
20 senenin özeti. İyi bir şey olursa ''biz yaptık'' , kötü bir şey olursa ''dış güçler'' ''kandırıldık''... |
SEN BOŞ BOŞ KONUŞMA BENCE... ![]() “Hatay Havalimanı'nın en kısa sürede yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladık.
Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor.” https://twitter.com/mansuryavas06/status/1623246323427188737 |
YAV AKAPENİN HANGİ LAFI GERÇEK Kİ BU GERÇEK OLSUN. KOMİKSİNİZ YEMİN EDİYORUM. |
Boş boş konuşma nerede Mansur yavaş onardı Ankara büyükşehir belediyenin sadece hafriyat kamyonları kullanıldı onaran firma istanbul havalimanı işletmecisi iga bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz al sana videosu iştehttps://www.youtube.com/watch?v=MFUup5GZjf8&feature=youtu.be
|
Orada herkes çalıştı,
Belediye, firma , iga, bakanlık v.b. kılıçdaroğlu'nun tepkisi belediyelerin tamamen dışlanma çalışılmasınaydı, afad bir şey yapmayın talimat gelecek diyip duruyordu. Asıl mesele göl yatağında uzmanlar yapmayın diye bas bas bağırırken akp'li vekilin arsaları var diye oraya havalimanı yapılması, |
YAV BÖYLE DİYENLERİN TAMAMI AKAPELİ ÇIKIYOR. ONU NAPICAZ? |
Arkadaşlar 0zkanK. nickli arkadaşı bloklayın geç derim. Bu arkadaş savunduğu yerin kadrolusu gibi harıl harıl çalışıyor. Kadrolu Troller bunu görse utanır ulan biz böle savunamadık vs diye. Çokta ciddiye almayın ben bunu forum forum konu konu dolaşıp deşifre ediyorum.. |
bu muhabbeti çıkaran ulaştırma bakanı idi... belediye sadece havalimanını tamir ediyoruz diye paylaşım yaptı. hafriyat mafriyat tamir ediliyormu ediliyor. ulaştırma bakanı çıktı yok öyle birşey dedi. Olay oradan patlak verdi. allah bilir ulaştırma bakanının havalimanını kimin yaptığından bile haberi yoktur. bakanların herşeyden en son haberi oluyor... Bu arada afad hatay a 3cü gün geldi. Sırf muhalefet belediyesi diye hatırlatırım. eğer yereceksen onlarıda yereceksin.. |
TEMİZLEMEDEN NASIL BAŞLANACAK SAYIN ÇOK BİLMİŞ? |
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- dream games maaş
- elif can yetim
- erlik kimdir
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- mta fay haritası
- disney plus türkiye fiyatı
- market fiyatları karsilastirma uygulaması
- pasaport yenileme ücreti 2025
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X