Şimdi Ara

Mansur YAVAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kisa ve oz yazacagim. Ben AKP li olsam Mansur Yavasa oy verirdim. Adamin tek derdi is yapmak, cok motive goruyorum. Birakin AKP den oy transferi planlariyla Abdullah Gulu her secimde hortlatmayi, biraz delikanli olun kendi adaminiza, Mansur Yavasa calisin! demeli biri Kemal beye.

2)Kılıçdaroğlunun emir aldığı yerler RTE'nin inmesini istemiyor oyüzden kılıçdaroğlu saçma ve %100 kaybedicek isimleri aday gösteriyor ve göstericek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Eylül 2020; 11:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Strawberry Fields Forever

o yüzden mi istanbul'u kazandı x2 kez?

Belediye kazanmakla RTE'yi devirmek aynı şey değil.

belediyeyi kazananda Ekrem İmamoğlu kendisi akp'lilerden daha akpli inşaatçı,samanyolu/fotoncu kökenli bir karadenizli erdoğanın klonu olsa anca bu kadar olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Eylül 2020; 12:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

1)Mansur lavaş chp'li değil belediye kazanmak için partiye transfer olarak gelen mhp kökenli birisi oyüzden akplilerden rahatça oy alabilir

2)Kılıçdaroğlunun emir aldığı yerler RTE'nin inmesini istemiyor oyüzden kılıçdaroğlu saçma ve %100 kaybedicek isimleri aday gösteriyor ve göstericek.

Haklisiniz hocam, CHP nin icindeki bir arkadastan duydum Mansur Yavasi icimizdeki irlandali gibi gorenlerin sayisi az degil diyor. zaten birazda tepkim buna, adami almisin belediye baskani adayi yapmisin kazanmis iyi is yapiyor. Kimligide sizin dediginiz gibi sag kokenli al sana fistik gibi aday. Niye disaridaki Abdullah Gulun pesindesin ?

Sag kokenli olup CHP den belediye baskani olup basarili olmasi bence bu kisiyi en mantikli aday yapiyor.

ikinci madde icin bisey diyemeyecegim, olabilirde olmayabilirde.

• eeee tamam da dediğin gibiyse belediyeyi niye kazandı? Bu da zarar sonuçta.

17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.