Şimdi Ara

İnternet hızım cok yavas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslardan netten dosya ındırmeye calısıyorum cok yavas ındırıo baglantım 1mbit ındırme hızı ıse 12 kb 33 kb arası neden bole yenı olmaya basladı onceden full 108 kb di

AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD & Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless & SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White & Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • Net bağlantınızı sömüren arka planda çalışan bir trojan yazılımı olabilir.

Ad-aware benzeri bi yazılımla full system scan seçeneğini kullanarak, sistemin tamamını tarayın.
    Muhakkak kıyıda köşede saklanan bir *.exe dosyası ile karşılaşacaksınız.
  • Her zaman mı böyle?

Çünki ttnet hiç haber vermeden kafalarına göre çalışma yapabiliyorlar.
  • Kardeşim hemen ttnnet bende kullanıom bana nie olmuo böyle şeyler
    Büyük ihtimalle trojandan kaynaklanıyor olabilir
    İnternet paketinide yazarsan yardımcı olabilirm
  • ewt aynen trojenden kaynaklanıyo modemin ışıkalrına bi bakarsan ethernet lanbası nette bişi yapmadığın lade hızlı hızlı yanıp sönüyorsa trojendir not 32 smart securty yi yükle yüjkledikten sonra sağ al köşeden not 32 simgesine sağ tıkla ağ bağlantılarını göster de orda o an içinde netten neyin bağlantı kurduğunu görürüsün tanımadık birşey çokunlıkla svchost olur netten bişiler indiryor veya upluyorsa ona sağ tıkla bağlantı için iletişimi reddet de sorun çözülür

Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int
    hocam biri nasıl onu soruyorum ttnetten eimi kötümü

Hepsi ayni cunku hepsi TTNET'in alt yapisini kullaniyor..
  • ya şimdi şöyle anlatayım ttnet direk olarak kendi zatn hatların sahibi olduğu için çok sağlam ve güvenilir internet sağlıyor ama (biri,tcell ws..) turk telekomun yan sanayisi gibi birşey oluyor anlıyacağın tipte şöyle diyeyim cep telofonlarında çin malı telefonlar war bir çök özelliğe sahip ama çin malından memnun olan bi kullanıcı gördünmü ama nokia nın aynı özelliklere sahip telefonun çin malının fiyatının kaç katı ama kimsenin nokia dan memnun olmadığını gördünmü işde internet olayıda aynen böyle benim tawsiyem ttnetten şaşma ama senin kararın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.