Şimdi Ara

[EFSANE YAGMURA VEDA]SON DAKIKA/ MARMARA BÖLGESİ DARMADAGIN OLACAK. EVLERIMZE SIGINALIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli Kardeşlerim Yaz ayina giris yapmakla beraber kuvvetli yagmurlar da bununla beraber eşlik edecek. Kış mevsimi öncesi prova niteliginde olan bu yağışlarin kuvveti Godzilla için birer sinyal niteligindedir.

Bu gün ve yarin marmara denizinde HORTUM olusmasi olagandir. Bununla beraber iri iri dolu yağışı görürseniz Godzillanin bir nişanesi oldugunun farkina varin. Bugün Tekirdag neye ugradigina sasiracak. Hatta an itibariyle sasiriyordu.

ISTANBULLLLL KOCAELII BURSAAAA CANAKKALEEEE TEKIRDAG HAZIRMISINIZ. GOMULMEYE HAZIRMISINIZ. HORTUMLANMAYA HAZIRMISINIZ. O HALDE DUYURULARIMI BEKLEYINIZ.... SU ANDA CORLU VE SARAY TATAFLARI HAZIR OLSUN. ISTANBUL BEKLEMEYE GECSIN

TUFAN OLMASINDAN SON DERECE KORKU ICERSINDEYIZ. ŞİMŞEKLERE HORTUMLARA YAKALANMAMAK ICIN EVLERINIZE SIGININ. VESSELAM

EDIT : EFSANE BIR DOLU YAĞIŞI OLDU. TROLLER TEKRAR GÖMÜLDÜ. BIR EFSANENIN DAHA SONUNA GELDIK. METOROLOJI BILE BU KADAR BEKLEMIYORDU. FAKAT BEN TUFAN DERECESINDE YAGACAK DEDIM VE MGM YAMULDU. OLAY BUNDAN IBARETTIR. YENI GOMMELERLE KARSINIZDA OLACAGIM. BANA İFTİRA ATANLAR OLMAYA DEVAM EDECEKTIR. BU SINDIREMEMILEZLIKTIR. BEN BU NICK ADI ALTINDA NE GERCEK ADIMI VERDIM NE HESABIMI. NEYIN ÇIKARINI YAPICAM. NEYIN PRIMINI YAPACAM. O YUZDEN KURBAN OLDUGUM YA RASULLAH IN SEFFATI UZERINIZE OLSUN. YENI BIR SISTEMDE GORUSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUN HERKESE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 4 Haziran 2016; 20:31:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nallart yeter yav

• Hortumlanmak mı godzilla mı geliyor jetfadıl mı anlamadım

• Hoş geldin Nallart

• Gene başladık

EDİT !!! : Nallart haklı çıktı beyler az önce pencereden bakarken godzillayı gördüm !!!!1!1!!1!11

[EFSANE YAGMURA VEDA]SON DAKIKA/ MARMARA BÖLGESİ DARMADAGIN OLACAK. EVLERIMZE SIGINALIM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 3 Haziran 2016; 15:09:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he

• Adana ne durumda buralarda serinler mi hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evinize Sığının diyorsunda antrenman var aksama nabcaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi it kopuk -- 3 Haziran 2016; 16:13:44 >
  • Su anda hortumlanan veya şimşeklenenler buraya yazsin. Tahminimce canakkale tekirdağ edirne taraflari bu duygulari yasiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

Su anda hortumlanan veya şimşeklenenler buraya yazsin. Tahminimce canakkale tekirdağ edirne taraflari bu duygulari yasiyordur.

istanbul başakşehir hortum var
  • La nasıl olsa yağmur yapmaz diye yurt odasının penceresini sonuna kadar açık bırakıp eve geldim benim yurt öyle bir yerdeki yağmur yağdığı zaman tüm su rüzgarla beraber pencereden içeri geliyor zamanı mı şimdi bunun
  • Dizi Adı:The Nallart
    Tür:Dram, Aksiyon
    Sezon İsmi:Extinction of the Sea of Marmara
    Bölüm Sayısı:30
    Cast Oynanan bölüm
    Goodzilla 30
    Nallart 30
    Citizen 29
    Wisdom 1(Sezon Finali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 3 Haziran 2016; 18:28:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • godzilla is coming
  • DARMADAĞAN O-LA-CA-ĞIZ !!1!!!
  • İstanbul/ Sancaktepe ne zaman yok olur

• Marmara üni önündeyim fena rüzgar var base burası heralde

• Hortum şu an Afyon taraflarında görüldü.

İstikametinin marmara olacağı tahmin ediliyor.

Hızına bakılırsa 20.30 gibi Gebze taraflarına ulaşır. Çok yavaş ilerliyor.
  • Ben uyarımi yaptım. Sonra yok efendim bana şimşek çarptı çarpıldım yok hortum beni yuttu, yok kafama yumruk kadar dolu düştü kafam kirildi diye bana suç atmayin. Evlerinize sigininiz

• Oğlum çok sıcak lan eriyoruz şu an. Izmir gavur şeyi gibi yanıyor bu aralar.Ramazanda sıcaklıklar düşse bari,çalışırken oruç tutmak çok zor şu sıcaklarda Allah yardımcımiz olsun

• Yağmura ve fırtınaya DO-YA-CA-ĞIZ.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.