Şimdi Ara

Kizlarin cok kolay sevgili bulmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyle ki 40 yasinda hic sevgilisi olmamis kadin yoktur. Varsa da manyaktir da o yuzden. Ama erkekler de bir suru bulunabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• niye çünkü kadınlar oturduğu yerden bulurlar erkeğin bulabilmesi için her türlü özelliğe ihtiyacı vardır. mesela erkeklerden şöyle bir şey duyamazsınız: hanımefendi ne iş yapıyorsunuz. -işsizim +ozaman güle güle. erkekten böyle bişey duyamazsınız. erkeğin evi olması lazım arabası olması lazım cebinde parası olması lazım güzel bir işi olması lazım askerliği yapmış olması lazım yakışıklı olması lazım girişken yetenekli özgüvenli olması lazım lazımda lazım anasını satayım.peki kadınların neye sahip olması lazım? dişi olması yeterli. bugune kadar hiç erkek tavlama sanatı diye bir şey duydunuz mu? bunlardan hiç birine sahip olmayıpta bir kıza açılabilecek var mı? varsada sonucu malum olur biliyorsunuz.
  • güzel tespit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Napayim gidip yanina ben senden hoşlanıyorum mu diyim
    Kıza hoşlandığını söylemeden , kız senin onu sevdiğini nerden bilsin ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demekki secici degiller. Sonra kadina siddet kadin cinayetleri he ipsiz sapsizi bulursan oyle olur :)

• niye çünkü kadınlar oturduğu yerden bulurlar erkeğin bulabilmesi için her türlü özelliğe ihtiyacı vardır. mesela erkeklerden şöyle bir şey duyamazsınız: hanımefendi ne iş yapıyorsunuz. -işsizim +ozaman güle güle. erkekten böyle bişey duyamazsınız. erkeğin evi olması lazım arabası olması lazım cebinde parası olması lazım güzel bir işi olması lazım askerliği yapmış olması lazım yakışıklı olması lazım girişken yetenekli özgüvenli olması lazım lazımda lazım anasını satayım.peki kadınların neye sahip olması lazım? dişi olması yeterli. bugune kadar hiç erkek tavlama sanatı diye bir şey duydunuz mu? bunlardan hiç birine sahip olmayıpta bir kıza açılabilecek var mı? varsada sonucu malum olur biliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Moueson

Çünkü kadınlar sizin gibi pasif değil , gayet sosyal ve giriskenler . Siz erkekler ise daha sevdiğiniz kıza bile açılamıyorsunuz!
    İlk adımı erkek atmalıdır diye yazısız bir kuralin olduğu ülkemizde mi yazıyorsun bunu, yoksa farklı ülkede falan mı yaşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Ben niye bulamıyorum o zaman?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Kadın girisken olunca ne oluyor? Sevdiğini söyleyince erkekler egolaniyorlar. Sırf bu yüzden bir daha kimseye sevgimi belli etmeyeceğim

Türkiyedeki erkeklerin genetiği çok mu güzel? Kaç tane Kıvanç Tatlıtuğ var? Sevgilisi olan erkeklerin hepsini gözlemlediğimizde çirkin olmadıklarını ama yakışıklı da olmadıklarını görüyoruz. Hatta çirkin erkeklerin de güzel sevgilisi oluyor ki hepsini gördük şahit olduk. O halde tipin olması gerekmiyor.

Ev, araba mevzusu evlilik için geçerli. 25 yaş ve sonrasında bir erkeği öne geçiren faktörler. Yani üniversitede bir kız kendisine yazan erkeklerde seçim yaparken evi arabası var mı diye bakmıyor, bakamaz. Öğrencisin ne evi ne arabası? Tabi ki baba parasıyla altında lüks arabası olan erkekleri konuya dahil etmiyorum. Kızlar onlara gidiyor evet ama nasıl kızlar? Basit, para yiyici biraz daha genel tabirle kaşar kızlar. Bunların da hepsini gördük. Yani evlilik çağı gelince ancak işe güce paraya bakılır.

Ağzın laf yapması konusu erkekleri bir adım öne geçiriyor. Ancak her kız için yine işe yaramıyor. Yani bundan etkilenecek kızlar illa ki oluyor. Erkek açısından tabiki konuyu çekip çevirebilmek, sohbeti ilerletmek, sıkıcı olmadan konuşmayı ilerletebilmek bunlar önemli olsa da şıp diye seninle kanka olabiliyorlar. Bu da çok büyük avantaj olmadı değil mi?

Demem o ki kızlar bir erkeği neden tercih eder? Hiçbir zaman çözemediğim bir mesele. Anlayamadım hayatım boyunca.

• wolf5870 kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinden en az 2 tanesine sahip olmak gerekiyor.

• 77Ahmet77 kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa hiç öne çıkan bir özelliğinin olmaması gerekiyor erkeğin. Yaptığım tüm gözlemler sonucunda en sonunda vardığım kanı. Çok yakışıklı olsan etrafında bir sürü kız olacağı, aldatacağı düşünülüyor. Yakışıklı erkekler bu yüzden red yiyebiliyor. Paran olsa yine aynı önyargılarla karşılaşabiliyorsun. Öne çıkan bir özelliğin olmayacak ki kızın bilinçaltı buna kimse bakmaz, benim köpeğim olur diyebilsin. Kız kendi düşünmüyor bu arada bunu. Bilnçaltı buna karar veriyor. Ya da belki kendileri de aynen böyle düşünüyordur. Çözemedim ki anasını satayım.

• retired from relationship goals. o yuzden sikintim da yok. hicbir his yok cunku. artik kimseye o gozle bakmiyorum sanirim.

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Sen kiz degilsin hasan abisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Çünkü kadınlar sizin gibi pasif değil , gayet sosyal ve giriskenler . Siz erkekler ise daha sevdiğiniz kıza bile açılamıyorsunuz!
    Denedim ve hiçbir işe yaramıyor, çok fazla denedim. Sokakta gordugum her kiza da yazcak halim yok.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.