Şimdi Ara

Manita olunca çok para gidiyor değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünüyorumda kızla bir sinemaya gitsen önce yemek yiyelim dedik 20-25 tl sinemaya girdin oda 20 tl tuttu kız sosyete adetlerinden hoşlanıyor dediki starbucks a girelim bir girdin ordanda 25 tl ile çıktın ortalama 65-70 tl para harcadın e kıza ödetecek halin yok üstünüzde yoksa naparsınız veya olsada harcar mısınız

• aynen öyle kendine harca parayı
  • sinemayı ona yiyecekleri kendım ödüyorum 5-0 önde oluyorum
  • Üstümde olmasa para gidermiyim aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Üstümde olmasa para gidermiyim aga

E kız her hafta sinemaya vs. gitmek istiyor diyelim o zaman ne yapacağız onu soruyorumNormal gezmeleri saymıyorum onlardada para gidiyorda
  • bu saydıkların yine iyi fiyatla çıkmalar. bir de içmeye gidince iliğinizi kurutuyorlar benden söylemesi. 3 haneli hesaplar ödediğimi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

E kız her hafta sinemaya vs. gitmek istiyor diyelim o zaman ne yapacağız onu soruyorumNormal gezmeleri saymıyorum onlardada para gidiyorda

Sende her hafta öyle sinema-cafe gezen kızla birlikte beraber olmayacaksın arkadaşım.. Demek ki paran için birlikte senle.. Paran yoksa kışkış.. Bir simit bir çayla bile mutlu olabilir insan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • getir evine kardeşim sinema desen var yemek desen yapsın
  • Geçen arkadaşımla sinemaya gittik (2-3 ay önce tanıştığım) Ben parayı uzattım kasiyere.kızın cüzdanı elinde 'duuuur' dedi ama açmadı bile cüzdanı,sonra çıkışta birşeyler yedik yine aynı yöntem..Dönüşte 'bari yol parasını ben veriyim' dedi ve 5 tl çıkardı cüzdanından..bence yanında başka para yoktu siz ne diyosunuz bu duruma
  • Ayarlıyorm kızı parka götürüorm yiyişiorz sonra arkadaşları arıyorm parayı onlarla yiyorum ama cidden sevdıgım bi kız oldumu harcarım gözüm döner para önemlı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: afd92

Geçen arkadaşımla sinemaya gittik (2-3 ay önce tanıştığım) Ben parayı uzattım kasiyere.kızın cüzdanı elinde 'duuuur' dedi ama açmadı bile cüzdanı,sonra çıkışta birşeyler yedik yine aynı yöntem..Dönüşte 'bari yol parasını ben veriyim' dedi ve 5 tl çıkardı cüzdanından..bence yanında başka para yoktu siz ne diyosunuz bu duruma

Tamam öde desen kalıcak öyle tip tip

• quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Sende her hafta öyle sinema-cafe gezen kızla birlikte beraber olmayacaksın arkadaşım.. Demek ki paran için birlikte senle.. Paran yoksa kışkış.. Bir simit bir çayla bile mutlu olabilir insan.

Manita olsa giderdik her hafta

• abi şöyle yalandan dur filan demezler mi gıcık oluyorum tamam sen öde diyeceğim birisine mal gibi ortada kalacak ama gerçekten sevdiğim birisiyse lafını bile yaptırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurdalık. -- 21 Mayıs 2010; 22:20:11 >
  • Ne o öyle sömürmek gibi salak mısınız siz. Eşit davranın eğlendirmeyin kendinizle param olmadığın da genel de kendi öder çoğu zaman fazla harcadığım da kızar çoğu zaman benden önce parayı verir afedersiniz ama siz kendinizi kullandırıyorsunuz
  • Para harcanıcak manita,canım bugün buluşmayalım üzerimde para yok, dediğinde aşkım ben varım salla parayı (ben seni çekerim) diyen manitadır..
  • İki yıldır birlikteyim. Çok para gitmedi. Para yok diyoruz evde takiliyoruz mis gibi. Starbucksa gitmiyoruz en pahalı gittiğimiz yer burgerking falan. Ayda bir sinemaya gideriz. Bi o öder bi ben. Sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

İki yıldır birlikteyim. Çok para gitmedi. Para yok diyoruz evde takiliyoruz mis gibi. Starbucksa gitmiyoruz en pahalı gittiğimiz yer burgerking falan. Ayda bir sinemaya gideriz. Bi o öder bi ben. Sıkıntı yok.

hocam hayalimdekileri yazıya döktün..süper işte böyle olcak kız arkadaş dediğin hiç olmasın daha iyi yoksa.
  • kızlara para yediren salaktır aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

İki yıldır birlikteyim. Çok para gitmedi. Para yok diyoruz evde takiliyoruz mis gibi. Starbucksa gitmiyoruz en pahalı gittiğimiz yer burgerking falan. Ayda bir sinemaya gideriz. Bi o öder bi ben. Sıkıntı yok.

Böyle kız arkadaşım olacak offBizim kız arkadaşımız bile yokBir laf vardır .. buldun ...lısını arıyorsun
  •  Manita olunca çok para gidiyor değil mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.