Şimdi Ara

Manisa salihliyi yıkan o an

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke sonunda o şahıs eklenmeseydi.insanaların acıları var adam hala başbakan tayyip derdinde.ayıptır.
  • mutlusmusunuz akp liler haa?
    illaha gerçekleri görmek için topluca şehit mi vermemiz lazım 3 5 gariban ölmesimi lazım?

https://www.youtube.com/watch?v=d7Wx-qXJuWU

3.55 saniyeyi açın
    artık vatan matana sağ olmasın!

• bir kere de siyasete alet etmeseniz şaşıracağım zaten.
  • İnsanlar acılı anlarında nefretlerini kusarlar. O anlık öfke her şeyi dedirtir. O yüzden metanetli olmak lazımdır ama imkansız birşey ben bile isyan ettim şehidin ailesindeki acıyı hayal edemiyorum. Zor zamanlar birbirimizi koruyup kollamalıyız acılarımızı paylaşmalıyız onların yükünü azaltmalıyız bir nebzede olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış anlama olmasın sonda çıkan amcadan bahsettim insanların acıları için en ufak bir şey söylemem.acıyı yaşayan bilir.sadece keşke sonda siyasete alet etmeseydi videoyu kim çektiyse.
  • doğuda fay hattı yokmu yoksa allah kürtlerimi tutuyor nedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videoyu izlerken şehit olduğumu hayal ettim ve oradaki insanların yerine Annemi, babamı, teyzemi, amcamları, kuzenlerimi, yeğenlerimi, ablamı, eniştemi koydum gerçekten bir garip oldum.
  • Habercilik mi çok ahlaksiz bi meslek yoksa Bizde mi böyle. Şimdi feryatlari yayinlayinca elinize ne geçti. Şerefsizleri sevindirmekten başka? Bizde zaten medya hep böyle çalişiyor. Yanliş anlaşilmasin sadece bu videoyu yayinlayanlara degil sitemim. Hep ayni şey. Yayinlamayin abi insanlarin acilarini. İnsanlarin özel hayati, acilari her şeyi gerçek haberlerden daha çok reyting aliyor. Ha izledim mi evet ama keşke yayinlanmasa da elleri sevindirmesek acilari yüreklere gömsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Habercilik mi çok ahlaksiz bi meslek yoksa Bizde mi böyle. Şimdi feryatlari yayinlayinca elinize ne geçti. Şerefsizleri sevindirmekten başka? Bizde zaten medya hep böyle çalişiyor. Yanliş anlaşilmasin sadece bu videoyu yayinlayanlara degil sitemim. Hep ayni şey. Yayinlamayin abi insanlarin acilarini. İnsanlarin özel hayati, acilari her şeyi gerçek haberlerden daha çok reyting aliyor. Ha izledim mi evet ama keşke yayinlanmasa da elleri sevindirmesek acilari yüreklere gömsek.

Maksat teröristleri sevindirmek değil!

Hala AKP diyenlerin kafasına birşeyler sokabilmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

keşke sonunda o şahıs eklenmeseydi.insanaların acıları var adam hala başbakan tayyip derdinde.ayıptır.

Ulan ayıp olan o gencecik çocuğu kişisel hırsları için ailesinden ayırmaktır.Siz nasıl insanlarsınız, kula kulluk yapmayı ve yalamayı bırakın.Sizi toprak kabul etmiyecek toprak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bir kere de siyasete alet etmeseniz şaşıracağım zaten.

Senin desteklediği parti bu işe el atmasa siyaseti alet etmeye gerek kalmayacak zaten.
  • Ağabeyim diye ağlayan kızı, kendi kız kardeşim olarak düşündüm ve gerçekten dayanabilecek bir acı değil.
  • Allahim bu nedir ya cok kotu oldum kendi annemi babami koydum o insanlarin yerine tarif edilemez bir aci duygu bu artik bu terorun bitmesi lazim elime silah alip bizdemi daga cikalim ne yapalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Yuh be sizin insanliginiza. Su videoya bile bunu atıyor.

• Adam manisali sehit oldugu yer daglica.aranizda gonullu olarak beni daglicaya gonderin diyebilen var mi hani su daglarin arasindan gelip gittigin durmadan bomba ile tuzak kurulan yer.aracin icinde gidiyorsun acaba bomba patlar mi diye kafayi yiyorsun.bugun olmasa yarin patlayacak o bomba cunku ilk defa olmadi bi muhtemelen de son da olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Adam manisali sehit oldugu yer daglica.aranizda gonullu olarak beni daglicaya gonderin diyebilen var mi hani su daglarin arasindan gelip gittigin durmadan bomba ile tuzak kurulan yer.aracin icinde gidiyorsun acaba bomba patlar mi diye kafayi yiyorsun.bugun olmasa yarin patlayacak o bomba cunku ilk defa olmadi bi muhtemelen de son da olmayacak.

Gencecik,ailesi olan insanları buralara gönderip,harcıyorlar bozuk para gibi ve sonra kanlarını kutsayıp,vatan sağolsun diyorlar.Bu dediğim gelen her şehit haberinden sonra tekrarlanıyor.Tekrarlanmasın,yeter artık,milyonlarca pkk destekçisi batı da yaşarken,oraya insanlarımızı göndermek ahmaklık diyenlere de,hain diyorlar.Bunlar vatan sevdalıysa,ben vatan hainiyim.
  • 2. Dakikada kapattım videoyu.. Allah göstermesin kimseye böyle bişi..

• 1 dakika izlemem bile yetti. Allah belasını versin tüm hdplilerin tüm teröristlerin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.