bilindiği üzere 14 şubat denen gereksiz zamana sayılı günler kaldı ben de ilk defa yalnız girmek istemediğime karar vererek bir atraksiyonda bulunma kararı aldım planlarıma göre kadıköy de bulunan gerekli şeyler dükkanının içinde nöbet tutabilirsem hayatımın aşkıyla çarpışma ihtimalimiz artacak daha önce oradan manga satın alırken max. 2 saat kalmayı başarmıştım. ayrıca çalışanları da oldukça nazik olduğu için beni kırmazlar diye düşünüyorum. olay şu kapıdan manga almak için giren ilk yalnız ve gözlüklü beye karşı cesur davransam yüzde kaç şansım olur? A)0 B)% 99.9 C)polisi arayıp taciz ettiğini söyler D)dükkandan kaçarak uzaklaşır E)Diğer < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 7 Şubat 2021; 18:52:25 > |
manga reyonunda nöbet tutsam gerçek aşkımı bulabilir miyim?

-
-
2021 Türkiyesinde millet eşleşip çiftleşmeyi düşünüyor hala ne dertler var be...
-
siz sanırım eşeysiz üreyen ilk insansınız kusura bakmayın ama aşk bana göre = üremek değil
-
Manga dükkanına giren adamdan hayır gelmez ponçik waifu aşıkları onlar.
Adam gibi adam delikanlı gözlüklü arıyorsan DH forumdan şaşma derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Manga dükkanına giren adamdan hayır gelmez ponçik waifu aşıkları onlar.
Adam gibi adam delikanlı gözlüklü arıyorsan DH forumdan şaşma derim.sanırım haklısınız hocam ama o dükkana genelde elit erkekler geliyor sadece manga da değil marvel vs. alan da var.
forum mu allah korusun dünyada son erkekler olarak buradakiler kalsa yine de bakmam. neredeyse tamamı incel ve kadın düşmanı ayrıca çoğunun karakter problemi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 7 Şubat 2021; 19:9:32 > -
Şakasına söyledim zaten pek manga okumam ama arada o dükkanlara girip bakıyorum ilginç şeyler oluyor.
Forumda da iyi insanlar var ama şuanda yıkık incellerin istilası altında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 7 Şubat 2021; 20:24:53 > -
Forumdaki erkeklerin karakteristik olarak problemli olduğunu ve kadın düşmanı olduğunu söylemişsin. Ama çoğu kişinin böyle olduğunu sandığın bir ortamda bir de bu konuyu açmışsın. Tutarsız ve saçma...
-
tutarsız olup olmadığım hususu seni ilgilendirmez belki de tilt etmek için açıyorumdur bunu bilemezsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0tutarsız olup olmadığım hususu seni ilgilendirmez belki de tilt etmek için açıyorumdur bunu bilemezsin.
E benim de seni tilt etmek için cevap vermiş olmam seni ilgilendirmez o halde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70EE benim de seni tilt etmek için cevap vermiş olmam seni ilgilendirmez o halde.
Alıntıları Göstersanırım demogoji yapmaya çalışıyorsun her neyse öenmli değil.
-
hayır,bu forumda iyi bir insan olabileceğine dair inancım yok.
-
Artık forumdan biri naptıysa :))quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0hayır,bu forumda iyi bir insan olabileceğine dair inancım yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gvzgvz
Artık forumdan biri naptıysa :))
Alıntıları Gösterseni bilmem ama başıma gelmeyen pek az şey kaldı haksız yere ban yemek + mantıksızca sırf nickim yüzünden linç edilmek sence bunları yapan bir insanların özü iyi olabilir mi?
bu mümkün değil, sadece kendini kandırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 7 Şubat 2021; 19:49:20 > -
F şıkkını unutmuşsun. Ne içtiysen bi daha içme. -
Ben diilim konu sensin. Ayrıca burası forum adı üstünde ne bekliyosun klavyenin başında aslında manken olabilicek,süper zeki esprili ince ruhlu ve romantik aynı zamanda deli adamlar mı? Neymiş efendim banlanmış da bilmem ne dünyada erkek kalmasa dönüp bakmazmış. Hem bu yorumu yaphem de gel burda aynı kişilerden medet um. Tuhafsınız. Kimse size muhtaç diil burada siz de diilsiniz anladığım kadarıyla ama buradan kimse de sana kalkıp milyon tane olsa birini vermem demiyor. Ayrıca kimin iyi kimin kötü olduğuna da sana olan davranış şekilleri ya da konulara olan cevaplarıyla anlayamazsın. Özüymüş de bilmem ne market diil burası kimse de özünü pazarlamıyor. Erkek arıyosan yallah tinder aquote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0seni bilmem ama başıma gelmeyen pek az şey kaldı haksız yere ban yemek + mantıksızca sırf nickim yüzünden linç edilmek sence bunları yapan bir insanların özü iyi olabilir mi?
bu mümkün değil, sadece kendini kandırır
Alıntıları Göster
-
Hentaici olabilir [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2840434/(3c3abe74-9d61-4c5b-ac8c-4ec861484322.jpeg, 1523, 1080, E4E79B)[/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 8 Şubat 2021; 11:18:53 > -
Mangayı boşver mor ve ötesi daha iyi -
Ciddi misiniz erkek kadına yürürken sorun oluyor erkek erkeğe yürürse kimbilir naparlar size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X