Şimdi Ara

Mancini takımı sabote ediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mancini bu takımın başına gelmiş en kötü hocalardan biridir. Bir takım bu kadar sabote edilmez... Günümüz futboluna uygun kadro çıkaramayan, oynatamayan ve futbolcusundan verim alamayan korkağın tekidir. İnşallah tez zamanda giderde kurtuluruz bu kadar rezil bir hoca olacağına ihtimal bile vermiyordum. Ne rezil bir hocaymışsın sen be yazıklar olsun. Kayseri maçında oyundan çıkardığın Ceyhun ve Selçuk'u bugün utanmadan nasıl ilk 11'e koyuyorsun. Gündoğan, Yekta, Ontivero, Hajrovic nerede bu adamlar. 1 maçta nasıl bir adamı prens yapıp bir maçta vezir yapabiliyorsun bu adamlarla oynamaya utanmıyormusun yazık be yazık. Yedekleri görmedim ama saçma sapan oyuncu değişiklerine başvuracak gene. Oyun gene tıkanacak inşallah fark yeriz. Artık takımın başında mancini varken hiçbir maça umutla bakmıyorum tez vakit gidene dek kimse bu adamdan bir ümit beklemesin. Türkiye'de bu adamın yeri yok. Düne kadar vizyon sahibi oyuncudan anlayan biri sanıyordum ama bu kadar kör bir hoca olacağını hiç tahmin etmiyordum. Mancini bu takımın başındayken bu takım hiçbir büyük zafere imza atamaz. Çünkü günümüz futbolundan haberi yok adamın. Önüne gelen hoca dalga geçer bununla. Mourinho bile Mancini'nin taktiğini anlamıyorum dedi niye rezil bir oyun görüşü var. Galatasaray takımına ruhuna yakışmayan bir hoca olduğunu kanıtlanmışdır tez vakitte gidersin inşallah.

• Amin.
  • Mancini'nin M.City'de iken verdigi bir reportaj. Wikipedia'dan alinti.

I like 1–0 wins. When you don't concede a goal and you have players like Edin Džeko, Carlos Tevez or David Silva, you win 90%. I prefer we are boring for two to three matches and we win 1–0. If you watch teams that won titles, they conceded very few goals.

Ben 1-0'lik galibiyetleri severim. Eger gol yemezsen, elinde de Dzeko, Tevez, Silva gibi oyuncular varsa %90 kazanirsin. Sikici bir futbol oynamayi ve 1-0 kazanmayi tercih ederdim. Eger sampiyon olan takimlara bakarsaniz cok az yemislerdir.

1. Galatasaray'da Dzeko, Tevez, Aguero, Balotelli, Silva yok. Yani gol yemedigin maclari %90 kazanamiyorsun.

2. Galatasaray'da Kompany, Yaya Toure gibi defans sigortalari da yok. Yani gol yememek o kadar kolay degil.

Kisacasi Mancini'nin futbol felsefesi ancak defansi cok saglam olan ve süper hücum oyunculari olan takimlar icin gecerli. Yani M.City gibi yildiz karmasi takimlar icin...Galatasaray gibi bir takimi sampiyon yapmak icin "defans yapayim da ne de olsa cocuklar gol atar" demek yetmiyor. Adam gibi HUCUM ORGANIZASYONLARI olusturman ve BASKILI FUTBOL oynaman lazim.

• Belki kovulmak istiyorda bizimkiler anlamamazlıktan geliyordur. Belki.
  • Takımı sabote edenler Mancini değil Çakma imPARAtor gittiğinden beridir Top oynamayan Selçuk ve Buraktir.. Sene Sonu onlardan da kurtuluyoruz çok şükür..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu adama olumlu bakan var mı? Ceyhun, Selçuk ve burdisso tercihleri ne kadar kötü olduğu ortada. Bursa becerikli olsa 3 tane rahat yemiştik keşke yeseydik. Bu adam futboldan anlamıyor.
  • keske fark yeseymisiz... su gs dusmanini atmadiniz hala forumdan. bari futboldan anlasa, dusmanlik da kabul edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağzı olan konuşuyor. Konuşunda bu kadar saçmalamayın.
  • Gs düşmanları konu açıyor ve birbirlerini destekliyor... Harika.

Bunlar Galatasaray, Fatih terimden ibarettir diyen zihniyetler hep.

• Her şey ortada Galatasaray düşmanı biri olsam buraya uğramam bile. Bu takımın başarısını istediğim için bu mancini'ye katlanamıyorum katlanan varsa o onun suçudur. Mancini'yi savunan biri futbolu sıkı takip eden biri olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Her şey ortada Galatasaray düşmanı biri olsam buraya uğramam bile. Bu takımın başarısını istediğim için bu mancini'ye katlanamıyorum katlanan varsa o onun suçudur. Mancini'yi savunan biri futbolu sıkı takip eden biri olduğunu sanmıyorum.

Sen futbol profesörüsün zaten. Pardon.

• Başarısını istiyormuş. Seneye bunlar azalarak bitecek ve yavaş yavaş "Kralsın Mancini"ciliğe başlayacak.

• Yahu ligin en az gol yiyen takımı değil miyiz?

Defansta sıkıntı yok, sorun ilerde ve orta sahada. Atamadığımız için bu haldeyiz, gol yediğimiz için değil.
  • Bursa azıcık bakın yetenekli olsaydı 3 lemişlerdi bizi. Hatta Daum gitmese şu an onlar önde olurdu.

Takımın kötü oynadığı bariz şu an.

• Bu takımı sabote eden Mancini değil sizlersiniz.Takımı gerçekten takmayan biri varsa o da Drogba'dır ancak o kötü oynadıkça siz We have Drogba They Don't yeaaa demeye devam ettiniz ve buna dayanarak diğer oyuncularda yatışa geçti.Elbette ki hataları olmuştur ancak bu takımın şampiyonluklarının 4te1'inden fazlasında imzası olan adama hain muamelesi yaptığınız sürece, haketmeyen adama çok, hakeden adama değer göstermediğiniz acımasızca eleştirdiğiniz sürece Galatasaray takımı asla o sizin hayalini kurduğunuz Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa erişemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

Başarısını istiyormuş. Seneye bunlar azalarak bitecek ve yavaş yavaş "Kralsın Mancini"ciliğe başlayacak.

Mancini kral da olamaz bu takımı şampiyon da yapamaz. Şimdi görmek istemiyorsunuz ama yarın bir gün keşke erken gitseymiş diyeceksiniz.
  • Galatasaray her zaman senin gibi taraftarlar yüzünden kaybetti (her neyi kaybettiyse)
  • Go home mancini go home...
  • Sorun kritik yerde. O yüzden takım bu halde. Orta sahada oyun kuracak, orta alan üstünlüğünü sağlayacak iki adam var takımda. Melo ve Selçuk. Melo defanstaki oyun kurma yeteneği olmadığından, defansın içine kadar gelip top alıyor, sonra da kanatlara veya ileriye dağıtmaya çalışıyor. Peki Selçuk ne yapıyor? Gelen pası geri veriyor. Sürekli geri oynuyor. Ve bunu bilerek, isteyerek yapıyor.

Orta alanda güç kırılınca, uzun toplar ile çıkmaya çalışıyor takım. Hajrovic gibi Sneijder gibi birebir giden, adam eksilten oyuncularla bir yere kadar gidiyorsun. Ancak ilerideki Burak son vuruşu yapmıyor. Bilerek ve isteyerek, en olanaksız yere vuruyor. Önü arkası, sağı solu açık pozisyonda, tam da kafasına göre açılmış ortayı, yukarıya doğru vurup auta atmasının başka bir açıklaması yok.

Bu takımı sabote eden yedek kulübesinde bağırıp çağıran, kendini yırtan Mancini değil. Bu takımı sabote eden Burak ile Selçuk'tur. Ha hala bunları oynattığı için Mancini'nin de suçu var elbet. Ancak taraftar ve oyuncu Mancini'nin yanında değilken, Selçuk'u ve Burak'ı kestiği maçta yenilir ise gelecek tepkilerden çekiniyor.

• Bu maçtan sonra bence ipler koptu. Artık olası her puan kaybında tribünler istifaya davet edecek. Farkındaysanız Mancini ile dertleri yok direk yönetime sallıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.