Premier ligde haftanın maçı Avrupa maçlarından dolayı Pazartesi günü oynanacak. Yine çok güzel bir maç olacak.
Arsenal 8 maçta 17 puan ile en iyi deplasman, Manchester United 8 maçta 22 puan ile en iyi içsaha takımı. Bu yönden de ilginç bir karşılaşma olacak. Pazar günü oynanacak Tottenham - Chelsea maçının sonucuna göre maçın önem derecesi de artacak.
Nasri'den yine gol bekliyorum. Go Gunners Go!
Arsenal alır inşallah..
Her türlü Arsenal alır.
Javier Hernandez coşmazsa Arsenal alır
Her türlü bu maç bizim (Manchester Unitedlıyım).
Kurtuluşunuz yok . Eğer Rooney'i sol kanatta oynatıp ileride de Chicarito ve Berbatovu oynatırsa mükemmel olur . Alacağız bu maçı .
Manu saçma beraberliklerle başladıkları sezonda düzeltti durumu. Liderdi fakat maç eksiğinden ötürü ikinci sırada sanırım. Arsenal'i severim ama kazanacaklarına pek ihtimal veremiyorum.
Sabırsızlıkla 2 maçıda bekliyorum. Süper maçlar olcak. Favorilerim Totthenam ve Arsenal
manu rahat geçer bence
Arsenal Henry'nin gidişinden sonra böyle maçları kazanamadığı için sürekli uzaklaşıyor ya şampiyonluktan... Bu sefer de şeytanın bacağını kırabileceklerine pek inanmıyorum açıkçası.
Manu alır
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
Her türlü bu maç bizim (Manchester Unitedlıyım).
Her türlü arsenal alır arsenal'lıyım.
Londra da yaşıyorum(Arsenal londra takımıydı herhalde.)
Maça az kaldı. Chelsea'nin puan kaybettiği haftada Arsenal'ın Manchester'ı yenmesi harika olur. Umarım şaşırtırlar beni.
Manu bu maçı kazanırsa epey rahatlar. Bu maçı kazanırlarsa Arsenal'la aralarındaki puan farkı 2 olacak ve Blackpool ile oynayacakları maç eksik. Everton ve WBA maçlarındaki garip skorlar olmasaydı şimdi çok daha rahat olurlardı. Aslında kadroları Arsenal ve Chesea'ye göre zayıf (bana göre) ama nasıl önde kalıyorlar anlamıyorum.
Ferguson reyis Liverpool'a da öğret şu işi
Olgunlar - sübyanlar maçı olucak resmen
Yine tempolu, güzel maç oluyor. Gol eksik şimdilik.
41'de Ji Sung Park attı. İlk yarı 1-0 bitti.
Güzel maç oluyor garip bir kafa vuruşuyla m.utd golüyle bitti ilk yarı.
manu şans eseri attı, arsenal bastırıyor berabere bitebilir
Arsenal takımındaki futbolcular sanki hiç berabere oynamamışlar. M.utd bala bi gol attı maçıda götürdü zaten.