Şimdi Ara

Manavgat & side mi daha güzel alanya mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Manavgat & side mi daha güzel alanya mı?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2025)
Giriş
  • Sizce bu 2 şehir arasında hangisi daha güzel? manavgat & side mi yoksa alanya mı?

• up.

• bursa,evler gereksiz pahalı yabancılar geliyor diye

• fsh77 kullanıcısına yanıt

alanya ve manavgat ev kiraları konusunda istanbula göre çok çok daha ucuzdur.

• up.

• Farklı bir yer önermek istiyorum Antalya'da.

Geçen ay Belek'te bir otelde tatildeydik ve belekte çok kez gezdim dolandım.

Belek manavgat alanya gibi büyük değil onu söyleyeyim ama gayet güzel.

Ayrıca orada çalışan esnaf çok saygılı ve milleti para konusunda ayıklama yok fiyatlar gayet uygun ve turistik bölge gibi saplama yok. İnsanları da iyi ve sakin nezih bir yer.

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Ben tatil yapma amaçlı sormadım.brezilyalı erkek bir kahinin dediğine göre amerikada 2024 yılında büyük bir şehre nükleer saldırı olucak ve sonrada 2024 yılında amerika işgal edilecekmiş.ve bu kahin corona virüsü kraliçe elizabethin ölümü rusya ukrayna savaşı ve dünya kupasında kimin finale kalacağını falan yani herşeyi önceden bilmiş birisi.eğer dedikleri doğru çıkarsa önümüzdeki sene ortada amerika falan kalmaz.bende eğer bu olay gerçekleşirse amerikaya gitmeyeceğime göre türkiyede avrupavari ve aynı zamanda çok güzel plajları olan ve aynı zamanda bodrum marmaris gibi küçük olmayan yani büyük şehir gibi olan yaşayacağım bir yer arıyorum.daha önce 4 sene alanyada yaşamışlığım var.manavgatada gittim ama aradan çok uzun zaman geçti.şehirsel ve görsel güzellik olarak montreal vancouver gibi bir yer arıyorum.aklımda 2 seçenek var.manavgat ve alanya.bahsettiğim kriterlere sadece bu 2 yer uyuyor.insanların yani sizlerin fikirlerini almak için bu konuyu açtım.acaba manavgat mı daha güzel yaşamaya uygun yoksa alanya mı diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

Hocam zaten tatil yapın diye demedim. Yaşayacağınız yerin çok turistik olmaması gerekiyor.

Manavgat ve alanyayı da gezdim bizzat, bazı taksiler bile euro üzerinden çalışıyorlar. Esnaf çok kazıklıyor ve yaşayan halk çok gaddar ve suratsız.

Ben de ciddi konu sanmıştım hocam ne kahini ne yok olması güldüm geçiyorum.

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

arkadaşım fikrine saygı duyuyorum gülüp geçebilirsin ama benim anlamadığım tüm olayları önceden gören bu brezilyalı salome adındaki kahinin dediklerine niye inanmıyorsun ya da doğruluk payı vermiyorsun? gelecekle ilgili kehanetlere ya da öngörülere inancın yok mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.