Şimdi Ara

Manavgat mı daha güzel los angeles mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2021)
Giriş
  • sizce doğal ve görsel güzellik olarak hangisi daha güzel?

manavgat

los angeles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 7 Eylül 2021; 21:10:2 >

• 2 si de güzel

Hayat çok güzel

• hayat buralarda yaşayanlara güzel hocam.sana bana değil yani.

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

Ayın 15 inde Antalya ya gidiyorum

İnşallah sana da nasip olur istediğin yerde yaşamak güzel kardeşim. Manavgat mı daha güzel los angeles mı? Manavgat mı daha güzel los angeles mı? Manavgat mı daha güzel los angeles mı? 

• iyi dileklerin için sağol sen hangi ilçesine gidiyorsun antalyanın?

Direkt Antalya Rica ederim Manavgat mı daha güzel los angeles mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 7 Eylül 2021; 21:39:3 >
  • merkez yani.antalyanın merkezi diğer ilçeleri kadar güzel değil haberin olsun.çok dağınık ve yüksek yapılanmalı.bence manavgat alanya ya da kaş iyi bir seçenek olur senin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğal güzellik olarak ikisi de çok güzel. Amma ve lakin yapay şeylere gelirsek Los Angeles daha güzel.

Hocam 3,5 yıl kadar bulunmuştum. Seviyorum ben

• Omisis046 kullanıcısına yanıt

yapay şeyler derken? binaları mı kastediyorsun?

• Manavgat, ve Antalya nın bir çok yeri dünyanın en güzel yerleri arasına girebilir.

Sadece doğal güzellik anlamında soruyorsan, düşünmeden Manavgat derim.

Eğer yaşamalık yer soruyorsan; Los Angeles ı tercih ederim. Hatta avrupa-amerika nın ghettolarından biri de olabilir.

"Koskoca bir nesle, ABD' de pizzacılık hayali kurdurdular!"

Bu sözü gördüğümde bir öğretmen olarak içim cızlamıştı. Çok güzel, derin, Türkiye nin son 20 senesini özetleyen bir cümle.

• Los angelas miami ile birlikte dunyanin en guzel şehri Türkiye'deki herhangi bir yer bas edemez orayla

Amerikayi ortadan ikiye ayirirsak batisinda kötü hicbir yer yok alaska olsun vegas colleri olsun bati yakasi olsun san fransiskosu olsun muukkkkemmel hayat deneyimi dedigim bu bati amerikada yaşanır populasyon da cok az doguya gore

Abi amerika ya yemin ederim bosa yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

ama hamza los angeles ta denize girmeye temmuzun ortasında başlıyorsun.çünkü okyanus olduğu için suyun sıcaklığı iç denizlere göre daha geç yükseliyor.amerikada insanlar denize girmeye temmuzun ortasında başlıyorlar.bu açıdan bakarsak manavgatta yaşamak daha avantajlı.çünkü 3 ay denize girebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

ama hamza los angeles ta denize girmeye temmuzun ortasında başlıyorsun.çünkü okyanus olduğu için suyun sıcaklığı iç denizlere göre daha geç yükseliyor.amerikada insanlar denize girmeye temmuzun ortasında başlıyorlar.bu açıdan bakarsak manavgatta yaşamak daha avantajlı.çünkü 3 ay denize girebiliyorsun.

Los angelasta 10 senede havuzlu ev alırsın

Antalya Trnin en cok suc islenen sehri insani bir garip ailemde huzur kalmadi bu sene sadece 1 defa denize girebildim o da şehir disindan arkadaşım geldi beni zorla soktu denize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

hayır türkiyenin en çok suç işlenen şehri büyük bir ihtimalle istanbuldur.çünkü nüfus 16 milyon.antalyada suç işleniyor ama genelde merkez ilçede suçlar yüksek.ana haberleri izlersen suçların büyük çoğunluğu istanbulda işleniyor.antalya istanbulun yanında melek kalır.hatta manavgat türkiyenin en mutlu ilçesi seçilmiş geçen yıl.insanlar yaşadıkları yer güzel olduğu için mutlu yaşıyorlar haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 8 Eylül 2021; 19:26:18 >
  • Çok kararsızım, oy vermedim, Görsel güzellik açısından Manavgat daha güzel ama hangisinde yaşamak istersin deseler los angeles derim zira antalya ilinde tıpkı adana ilinde olduğu gibi toplumdan reddedilirim ama los angeles'da edilmem, edilsem bile türkiye'de edildiğim kadar edilmem.Manavgat mı daha güzel los angeles mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 8 Eylül 2021; 20:40:50 >
  • adanayla antalya bir değil ki.antalya adanaya göre çok daha gelişmiş ve güzel.zaten yabancı nüfusuda var antalyada.o kadar yabancı boşuna yaşamıyorManavgat mı daha güzel los angeles mı? 

• Hangisinde Yaşamak İstersin Deseler Manavgat Demek İsterdim ancak Tercihim LA

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

hayır türkiyenin en çok suç işlenen şehri büyük bir ihtimalle istanbuldur.çünkü nüfus 16 milyon.antalyada suç işleniyor ama genelde merkez ilçede suçlar yüksek.ana haberleri izlersen suçların büyük çoğunluğu istanbulda işleniyor.antalya istanbulun yanında melek kalır.hatta manavgat türkiyenin en mutlu ilçesi seçilmiş geçen yıl.insanlar yaşadıkları yer güzel olduğu için mutlu yaşıyorlar haliyle.

Dostum ben istatistik konusuyorum sen atmasyon nufusa gore kiyasla 1. Antalya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

adanayla antalya bir değil ki.antalya adanaya göre çok daha gelişmiş ve güzel.zaten yabancı nüfusuda var antalyada.o kadar yabancı boşuna yaşamıyor 

antalya ilinde bir yabancıya bunu yaparsanız, başınıza neler gelir hocam? :-)

Halkın Hoşgörü oranı ile normal insanlardan farklı olan insanların dışlanma oranı doğru orantılıdır.Manavgat mı daha güzel los angeles mı? 

ve Türkiyenin insanlarında Hoşgörü namına birşey yok, varsa bile çok az.Manavgat mı daha güzel los angeles mı? 

Manavgat mı daha güzel los angeles mı?Lensbreak Studiosyoutube
    How to attract and seduce women - Hire me as your dating coach: https://datementor.net How to pick up girls in public with a flirting gesture during daygame: Gently take the leg of a stranger, hold her foot, worship her with a kiss and get the phone number. More beach pranks with cute bikini girls: https://youtu.be/krHdA-z7J7Q Social experiment filmed in Malaga / Spain. More WORLDWIDE UNIQUE videos: IG ▶ https://instagram.com/lensbreak YT ▶ https://youtube.com/lensbreak FB ▶ https://facebook.com/lensbreak WEB ▶ https://lensbreak.com PICKUP LINES USED IN THIS INFIELD APPROACH: - "Can I kiss your foot?" 00:00 - Seduction of Spanish girls 01:18 - Hidden camera revealed 01:57 - Seduction of American girls 02:40 - Hidden camera revealed 03:03 - Hangout 03:34 - DateMentor.net Spreading happiness every day. A production by Lensbreak Studios - Stefan Wehrli #daygame #instantdate #prank #pickupline #sexygirls #beach #socialexperiment #kiss #foot #funny #joke #lensbreak
    https://www.youtube.com/watch?v=Lk2zhrCKGqA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 9 Eylül 2021; 13:38:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.