Şimdi Ara

Man of Tai Chi (2013) | Keanu Reeves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Man of Tai Chi (2013) | Keanu Reeves

http://www.imdb.com/title/tt2016940

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 12 Haziran 2013; 23:35:53 >

• bir keanu reeves hayranı olarak daha fazla bilgi talep ediyorum
  • filmin yönetmeni de keanu görünüyor. keanu uzak doğu'da geçen filmlere bayağı bir merak salmış herhalde. 47 ronin'den sonra da hemen bu gelecek.
  • The Last Samurai tadında mı olacak acaba, göreceğiz.

Mesajım dursun bakalım nasıl çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

filmin yönetmeni de keanu görünüyor. keanu uzak doğu'da geçen filmlere bayağı bir merak salmış herhalde. 47 ronin'den sonra da hemen bu gelecek.

47 Ronin içinde başlık açacaktım ama sen daha önce açmışsın. Fakat nedense çok fazla bilgi ve görsel yok bu iki film içinde.Keanu son zamanlarda uzak doğuya sarmış kadroda hep uzak doğulu. Bir akımmı yaratmak istiyor. Ne yapsa yakışıyor keanu ya, Bill ve Tedd den beri hayranım bu adama.
  • Keanu Reeves varsa izlenir.

• filmde kamera kullanımı şu şekilde olacakmış. değişik güzel bir iş çıkmasını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

filmde kamera kullanımı şu şekilde olacakmış. değişik güzel bir iş çıkmasını bekliyorum.

o değil de kianu yine saçları uzatmış.. bu adama uzun saç yakışmıyor

• quote:

filmde kamera kullanımı şu şekilde olacakmış. değişik güzel bir iş çıkmasını bekliyorum.

Uzun saç yakışmamış bence.
  • Tai Chi ye zaten merakım var bide Keanu Reeves eklenince.. sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Uzun saç yakışmamış, ama böyle bir çekim tekniğini görmemiştim daha önce, hoşuma gitti kamera.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

o değil de kianu yine saçları uzatmış.. bu adama uzun saç yakışmıyor

aynen

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Keanu Reeves in ilk yönetmenlik deneyimi beklemekte fayda var.Ayrıca filmlerin yıldızları Hu Chen ve Yuen Woo-ping,Matrixde martial art eğitimcisi ve aksiyon sahnelerin kareografinde çalışmışlar.
  • Filmi dün izleyebildim. Kısacası diyebileceğim berbat olmuş. Neresinden tutsam elimde kaldı. Hikaye -ne arar la? Efekt, dövüş sahneleri -olmamış oğlu olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 19 Ağustos 2013; 13:02:05 >
  • film idare eder ama kötü değil izlenebilir

matrix abimiz yaşlanmış artık hareketleri yapamıyor baston yutmuş gibi

kendisi yönetmen olduğu filmde en azından matrixten kalan bi kaç hareket bekliyor ama gram yok

zaten kendisi de artık yaşlandğını ve matrix gibi filmlerde oynamasının mümkün olmdığını hareketleri yapamayacağını söylemişti
  • Film kendini izlettiyor ama yuksek beklenti icinde olmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu filmi sinemada mı yoksa indirip mi izlesem kararsız kaldım. Şimdi boşa da para vermemeli. Kimse de açık yorum yapmamış ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web sürümleri torrente düştü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.