Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kostüm şahane görünüyor gerçekten... Yalnız bu filmin adı sadece Man of Steel değil miydi yahu?
  • Kostümün mavi kısmı yeni Spidey'in kostümüne benziyor.
  • Evet bu yeni Superman beklediğim gibi hiç yakışmamış role.
    Brandon Routh'un ayrı bir karizması vardı. Bu adamda daha çok kötü adam havası var.

Nerde ortadan bükülmüş saç?
  • Kostüm gerçekten Super, ama oyuncu o kadar iyi bir seçim mi bilemeyeceğim.
  • Umarım bu filmde her Superman filmi gibi her şeye kafa göz atıp kriptonit gördüğü yerde bir iki triplere girip sonra kalkıp yine kafa göz attığı filmlerden olmaz.
  • Valla Henry Cavill aslen C. Reeve amcayı andırıyordu(gözler orjinal mavi boy pos yerinde bir adam ve yüzü de benziyordu) ama burdaki saç sitiliyle evet pek yakışmamış gibi. İnş filmin genelinde Reevein kullandığı saç stilini kullanıyordur. Gerçi Nolan genelde karakterlerde kendi stilini yaratmayı sever her zaman ama bakalım ne çıkacak, belki bu hali ilede çok sevebiliriz...

Not. Brandonlu filmde biraz senaryo(gelen geçenden dayak yemesi süpinin), biraz görsel efektlerin yetersizliği(Brandonun aksiyon sahnelerinde bariz bilgisayar yapımı görüntüsü gibi) en çokta o çakma mavi göz ve lenslerden(bide inadına sürekli yüze yakın çekim yapıyorlardı) dolayı filme hiç mi hiç ısınamadım ben. Tip olarak çok yakışmıştı ama sadece tip olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 4 Ağustos 2011; 23:53:10 >
  • İyi olmuş ya. Bence tip olarak orjinaline bağlı kalınmamalı. Kaç tane Superman filmi çekildi biraz değişiklik iyidir. Sonuçta remake yapmıyolar.
  • Sadece resme bakarak yorum yaparsam kostüm süper ancak oyuncuyu hiç te süpermene benzetemedim. Yakışmamış sanki.

onur* ve £se® ye katılıyorum. Bükülü saç nerde? Gerçi süpermen de olsa illa hayatı boyunca anı saç şeklini mi kullanacak belki sıkılmıştır değişiklik istemiştir canı olamaz mı?

Ancak sadece bir resim sonuçta tüm filmi yansıtmaz. Ayrıca bazen bir sahne defalarca yeniden çekilir. İlla bu şekilde olcak değil.
    quote:

Valla Henry Cavill aslen C. Reeve amcayı andırıyordu(gözler orjinal mavi boy pos yerinde bir adam ve yüzü de benziyordu) ama burdaki saç sitiliyle evet pek yakışmamış gibi. İnş filmin genelinde Reevein kullandığı saç stilini kullanıyordur. Gerçi Nolan genelde karakterlerde kendi stilini yaratmayı sever her zaman ama bakalım ne çıkacak, belki bu hali ilede çok sevebiliriz...

Not. Brandonlu filmde biraz senaryo(gelen geçenden dayak yemesi süpinin), biraz görsel efektlerin yetersizliği(Brandonun aksiyon sahnelerinde bariz bilgisayar yapımı görüntüsü gibi) en çokta o çakma mavi göz ve lenslerden(bide inadına sürekli yüze yakın çekim yapıyorlardı ) dolayı filme hiç mi hiç ısınamadım ben. Tip olarak çok yakışmıştı ama sadece tip olarak...

Aynı sebeblerden ötürü superman returns tam istediğim gibi değildi. Bir çok sahne çok sahte duruyordu. Özellikle yüze yakın çekim sahnelerde çakma mavi gözler çok sırıtıyordu. Filmde çok daha iyi görsel efektler bekliyordum. Umarım yeni film beklediğim gibi olur. En azından bir ilerleme gördük. Resim için teşekkürler Intruder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halken -- 5 Ağustos 2011; 2:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Valla Henry Cavill aslen C. Reeve amcayı andırıyordu(gözler orjinal mavi boy pos yerinde bir adam ve yüzü de benziyordu) ama burdaki saç sitiliyle evet pek yakışmamış gibi. İnş filmin genelinde Reevein kullandığı saç stilini kullanıyordur. Gerçi Nolan genelde karakterlerde kendi stilini yaratmayı sever her zaman ama bakalım ne çıkacak, belki bu hali ilede çok sevebiliriz...

Not. Brandonlu filmde biraz senaryo(gelen geçenden dayak yemesi süpinin), biraz görsel efektlerin yetersizliği(Brandonun aksiyon sahnelerinde bariz bilgisayar yapımı görüntüsü gibi) en çokta o çakma mavi göz ve lenslerden(bide inadına sürekli yüze yakın çekim yapıyorlardı) dolayı filme hiç mi hiç ısınamadım ben. Tip olarak çok yakışmıştı ama sadece tip olarak...

Her cümlene katılıyorum.
  • Bundan olsa olsa bizarro olur, şu Tom Welling'i neden oynatmadılar anlamadım gitti adamın melek gibi suratı vardı rolede çok iyi gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bundan olsa olsa bizarro olur, şu Tom Welling'i neden oynatmadılar anlamadım gitti adamın melek gibi suratı vardı rolede çok iyi gidiyordu.

Tom Welling'in adını bir tek Smallville izleyenler ortaya attı, Tom Welling'i film için düşündüklerini bile sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bundan olsa olsa bizarro olur, şu Tom Welling'i neden oynatmadılar anlamadım gitti adamın melek gibi suratı vardı rolede çok iyi gidiyordu.

Tom Welling'in adını bir tek Smallville izleyenler ortaya attı, Tom Welling'i film için düşündüklerini bile sanmıyorum.

Ian Somerhalder'ın adı geçiyordu bari o olsaydı, bu adamda kötü karakter suratı var.
  • Ben beğendim valla hoşuma gitti.En azından Return's filminden iyidir.Bence bu film beğenilirse yeniden seri olur.Ayrıca Brandon Routh çok yapay duruyordu superman olarak,hiç ısınamamıştım filme.
  •  Man of Steel (2013)

Hiç Clark Kent gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Man of Steel (2013)

Hiç Clark Kent gibi değil.

Benzeyen tek tarafı bükülü saçı.
  • Bu adamda Superman olacak tip yok, olsa olsa General Zod olurdu bundan. Umarım oyunculuğu ile bizi yanıltır.
  • setten görüntüler

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)

Man of Steel (2013)
  • Wallpaper'da Süpermanın saçlar az seyrelmiş gözüküyor ama...
  • Pek umutlu değilim ama güzel olur umarım.
  • smallville hayranı olarak bekliyorum bu filmi ama keşke tom oynasaymış
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.