Şimdi Ara

Mamadou Niang+Kader Keita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki oyuncuyu getirsek sizce bize faydalı olmazlar mı?

• Bi bitmedi Keita askiniz
  • Sanmıyorum. keita için artık vakit geçti. ne halde olduğunu da bilmiyoruz. Zaten hocada veto etmiş. Niang'dan daha iyilerini hatta daha gençlerini bulabiliriz. Benim forvet için tercihlerim ise Drogba, Berbatov ve Burak. kanatlara ise mutlak takviye yapılmak zorunda.
  • Modası geçti bunların
  • Bence geçmedi necati ve enginin yerine koysan şu ikisini nal toplatırlar nal
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarx

Bence geçmedi necati ve enginin yerine koysan şu ikisini nal toplatırlar nal

Olmadı 11 yabancıyla oynarız, sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Sanmıyorum. keita için artık vakit geçti. ne halde olduğunu da bilmiyoruz. Zaten hocada veto etmiş. Niang'dan daha iyilerini hatta daha gençlerini bulabiliriz. Benim forvet için tercihlerim ise Drogba, Berbatov ve Burak. kanatlara ise mutlak takviye yapılmak zorunda.

drogba berbatov yazıp yanına burak yazılırmı dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niangin galatasaray a gelme ihtimali mehmet topal in fenere gelme ihtimalinden cok daha dusuk

• Niang değilse de emenike olabilir.Drogba Çin yolcusu onun hayalini kurmanın anlamı yok.Berbatov çok gereksiz bence onun yerine alınacaksa Burak alınsın hem yerli selçukla da iyi anlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Niangin galatasaray a gelme ihtimali mehmet topal in fenere gelme ihtimalinden cok daha dusuk

neden? kolumu kesseniz kanım sarı lacivert akar mı demiş?
  • Kardeşim Terim'in sisteminde ne Pinoya ne de Keitaya yer var...

Keita dediğin adamın işi şov...Bak Kazım'a...Ayak uyduramadı gitti...Keitayıda bu yüzden almaz...İkiside şovmen, paslaşmayı sevmeyen ve dar alanda oynayamayacak oyuncular...

Galatasrayın bu sezonkı maclarına bakarsan sürekli dar alanda oynadı rakip sahada...O yüzden o darlığı yaracak adam lazım...Bu isimde keita değil...

Ama niang tarzı bi adam forvete lazım...
  • şampiyonlar liginde oynayacak olan galatasaray için saçma transferler olur.
    sene olmuş 2012 hala keita diyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

şampiyonlar liginde oynayacak olan galatasaray için saçma transferler olur.

sana kalırsa drogbayı çöpe atalım o zaman biraz mantıklı yorum yapın.
  • niang keita ve fernandes akar beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Niangin galatasaray a gelme ihtimali mehmet topal in fenere gelme ihtimalinden cok daha dusuk

neden? kolumu kesseniz kanım sarı lacivert akar mı demiş?

Adam 6 milyon € alıyor. Daha fazlasını verebilecekseniz gelsin.

Anca boş boş konuşun.

okuman yazman varmi yoksa yazilanlari idrak edememe gibi bir sorunun mu var? adam direk mehmet topaldan dem vurmus. konuda mehmet topalin uc asagi bes yukari ne alaka oldugunu tahminde mi edemedin? ha arkadas yok olay gs li fb li olayi degil diyorsada topal ne alaka diye sorarlar adama. kisaca yillik ucreti cok fazla diyebilirdi.

avukat, bos yapma hadi uza simdi.

Birincisi, laubali konuşup yaşını belli etme. Dikkat et uzayan sen olma. Yolda görse elimizi öpecek çoluk çocuk, burada klavye başında mahalle delikanlısı kesiliyor.

Topal gayet gelebilecek durumda. Ne yıllık ücreti fazla ne de önünde yaş engeli var. Niang gelmiş 34 yaşına artık para kazanma derdine düşmüş. Hangi akla hizmet o cevabı yazıyorsun. Evet ilk alıntı yaptığın arkadaş çok doğru demiş. Topal'ın Fenerbahçe'ye gelme olasılığı, Niang'ın Galatasaray'a gelme olasılığından 10 dünya turu mesafe kadar uzak.

Kuduracak başka mesaj bul. Blokluyorum seni boşuna tatava yapmana gerek yok.

sen kimsin lan senin elini opecekmisim yasim 30 gel optur bana elini hadi

sana sordum konuda mehmet topal ne alaka diye. o idrak etmeyen beynin mantikli cevap veremeyince direk saldiriya gecersin anca iste boyle. sonrada akli sira olmayan beyninle "ihihi bak laf soktum sinir ettim ben kacip blokluyorum simdi" moduna girersin ancak. hadi aslanim hadi kendine beyin yasi seninle uygun birilerini bul.

• quote:

quote:

bahsettiğiniz isim keita.disiplinsizliği ile idmanları sallamaması ile ün salmış biri.
    drogba ne alaka?sonra bir de puyol örneği ver de tam olsun.
    elma ile armutu karşılaştırmayın.
  • quote:

quote:

quote:

bahsettiğiniz isim keita.disiplinsizliği ile idmanları sallamaması ile ün salmış biri.

Keita ile lincolnü karıştırma..Keita gönderilene kadar 1 kişi burada disiplinsiz falan diye konuşmuyordu hakkında..Süper ligin en iyi oyuncusu diye konuşuluyordu..Yönetim biraz para görünce gönderdi adamı , taraftarınada disiplinsizdi deyiverdi..Bir disiplinsizliktir patladı gitti..Takımın en iyi oyuncusu gönderilince disiplinsiz oldu çıktı..
    Bana şimdi kanıt niyetine milli takımda kakaya yaptığı hareketi , yada carlosa attığı yumruğu falan göstermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

quote:

quote:

quote:

Keita ile lincolnü karıştırma..Keita gönderilene kadar 1 kişi burada disiplinsiz falan diye konuşmuyordu hakkında..Süper ligin en iyi oyuncusu diye konuşuluyordu..Yönetim biraz para görünce gönderdi adamı , taraftarınada disiplinsizdi deyiverdi..Bir disiplinsizliktir patladı gitti..Takımın en iyi oyuncusu gönderilince disiplinsiz oldu çıktı..
    Bana şimdi kanıt niyetine milli takımda kakaya yaptığı hareketi , yada carlosa attığı yumruğu falan göstermeyin

yav he.

• Hocam ikiside yaslandi artik...
  • quote:

Bence geçmedi necati ve enginin yerine koysan şu ikisini nal toplatırlar nal

Neyini gördünn ne basarisi vardi. Sadece komiksiniz baska sözede gerek yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.