Şimdi Ara

Malzeme kalitesi en iyi marka.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar megana II aracım var ama ön konsulun tamamından ve koltuktan dahi gıcırtı sesi geliyor ve çok sinir bozucu.

Mercedes Bmw Audi gibi markaları bir kenara bırakırsak

opel, wv, toyata, ford, citroen markalarının içinde malzeme kalitesi ii olan yolda iç aksamdan çok fazla ses çıkartmayan marka ve model hangisidir.

• volvo
  • Vectra C nin kalitesi yüksekti 3,5 yıl kullandım hiç tıkırtı problemim olmadı, Jetta için aynı şeyi söyliyemiyorum malesef
  • Volvo,Saab klasik ve muhafazakar markalardır.Bu markalar da prestijli sayılır.Demin dedğin klasik piyasa markalarına pek de sokamayız.Piyasa markalarından ve bulunabilirlik açısından ,bu tip markalara baktığımızda Renault gayet iyidir,ama aracınız Megane olduğundan sınıfı ve hitap ettiği müşteri portföyü bakımından çok da itinalı üretim bandları değil; bu tip terslikler yaşamanız doğal.

Aracı 2. el mi,yoksa acente mi almıştınız acaba?Bir tanıdık,galeriden 39.000 km'de megane 2 aldı ve inanın 1 hafta sonra araç elinde patladı,abs sisteminde;trigerinde sorun vardı,km'de sanırım oynanmış idi;satın aldığı galeri de aracı ona yitmesine rağmen etik dışı bir davranış sergileyip hali ile aracı geri almadı.Adama yoktan yere 3000 ytl civarı masraf girdi.
  • efsane kasa corollalar.

Arkadaşlar arabanın içindeki gıcırtı takırtı sesleri göğüsün sert plastikten yapılmış olmasıdır.Corollalara bakın o göğüse tornavida sokun çektiğinizde tekrar eski haline gelir.Yani bidaha alacağınız arabanızda bu sesleri istemiyosanız plastik aksamına bakın yumuşak değilse o sesleri duyacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Volvo,Saab klasik ve muhafazakar markalardır.Bu markalar da prestijli sayılır.Demin dedğin klasik piyasa markalarına pek de sokamayız.Piyasa markalarından ve bulunabilirlik açısından ,bu tip markalara baktığımızda Renault gayet iyidir,ama aracınız Megane olduğundan sınıfı ve hitap ettiği müşteri portföyü bakımından çok da itinalı üretim bandları değil; bu tip terslikler yaşamanız doğal.

Aracı 2. el mi,yoksa acente mi almıştınız acaba?Bir tanıdık,galeriden 39.000 km'de megane 2 aldı ve inanın 1 hafta sonra araç elinde patladı,abs sisteminde;trigerinde sorun vardı,km'de sanırım oynanmış idi;satın aldığı galeri de aracı ona yitmesine rağmen etik dışı bir davranış sergileyip hali ile aracı geri almadı.Adama yoktan yere 3000 ytl civarı masraf girdi.

Arkadaşlar vakit ayırıp yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim.

Araç 2008 model ikinci el ama aldığımızda km 13.000 deydi, ilk aldığımız günlerde araçtan ses gelmiyordu ama 2 ay içinde her yerinden ses gelmeye başladı bunda ülkemizin yollarınında büyük payı var tabi. adamlar toprağın üzerinden silindirle geçiyor üzerine bir karış çakıl taşı atıyor al sana yol diyor.

aracı sürekli aynı yerlerde kullanıyoruz ve yollar yol değil köstebek yuvası gibi,

şuan araçta can sıkıcı bu ses geliyor ama bazen şehir dışına çıkıyoruz sıcak asfalta denk gliyor o zaman araçtan tık ses gelmiyor. ama normal asfaltta 3üncü dk dan sonra sinirleriniz bozulmaya başlıyor.

ilk mesajdaki sorumu şöyle sorsam daha ii olacaktı Türkiye yol şartlarıda en az iç mekan sesi çıkartan araç hangisi?

• japonlardan toyota derim heralde en kötüsü hondadır o açıdan, almanlarda ise bmw, mercedes, audi, vw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi araçların iç mekan kalitesi özellikle markalara göre değilde sınıflarına göre değişir. yani belli başlı audi bmw mercedes volvo gibi prestijli markalar dışındaki araba markalarında sınfı yükseldikçe kalite artar. aslında her markada böyledir ama üstte saydığım birkaç markada çıta biraz daha yüksek. zaten o markaların fiyatlarına baktığımızda bu açıkca ortada. bazıları bu markaları sadece isim olarak görüyor. evet isimdir ancak kaliteside tartışılmaz markalardır.

sizin kıyas istediğiniz markalar gelince; örn:ford fiesta ile focus arasında nasıl bir fark varsa focus la mondeo arasında ondan daha büyük bir fark var malzeme kalitesi olarak.
    ben yukarıda saydığınız markalarda renault u en son sıraya koyarım bu benim şahsi görüşüm. ama kullandığınız megane 2 kötü bir araba değil. bozuk yollarda her arabadan ses gelebilir. önemli olan kaymak asfalttaki gidişidir. eğer sizi çok fazla rahatsız etmiyorsa fazlada önemsemeyin derim...

• dierlerine bişey diemiycem de vw bnce giderek özellikle poloda kaliteyi çok düşürdü araçta araçta,ses,tıkırtı,arıza vs vs falan hiç bi problem yok ama bana bora veya megane II den sonra plastik kalitesiz geldi ...
  • Bence Türkiyede satış rekorları kırmış bir araçta muhakkak sorunlar olacak, bunun yüzdesi önemli sattığı araçlar içinde.

Genel itibariyle bu sorunlar 2004 ve 2005 yılları için geçerli.
  • her markanın kendine göre eksileri ve artıları var.yeniçıkan insignia kaliteliye benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

Bence Türkiyede satış rekorları kırmış bir araçta muhakkak sorunlar olacak, bunun yüzdesi önemli sattığı araçlar içinde.

Genel itibariyle bu sorunlar 2004 ve 2005 yılları için geçerli.

walla bizde 2005 dyn full vardı 3 sene bindik bakımı haricinde hiç servise gitmedik ama bnce kullanıcıyla da alakalı ondan önce vw,toyota,yine reno,ford araçlarımız oldu onlarda da aynı şekilde hiç bi sorunla karşılaşmadık hem şans hem kullanıcıyla ilgili bnce
  • Ford
  • hakkaten corolların malzeme kalitesi çok iyi.

benim arabam 306 da da hiç bir tıkırtı şangırdı bozuk yolda dahil duyamıyorsunuz. birazda yıllar itibariyle üretim tekniğine bağlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMore -- 3 Şubat 2009; 21:47:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biturbo

Ford

+1
  • audi
  • mercedes olsa gerek.
  • Bmw -Mercedes - Audi dışında birde Opel
  • Mazda.
    bizdeki araç 98 model arka kapı basamağında koruma var , arkadaş 2008 makyajlı fiesta aldı sony teyp,klıma falan var ama arka biniş basamağında koruma yoktu. kalite ile donanım çok ayrı bişey bence
  • Opel ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.