Şimdi Ara

Malzeme kalitesi, bataryası harika! “ Oppo Reno15 Pro 5G”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta-üst segment arasında konumlanan, malzeme kalitesi premium sınıf, 200MP ana kameralı, 6200mAh batarya ve 80W hızlı şarjlı Oppo Reno15 Pro 5G'yi denedik, detaylar videomuzda.

• Queen Freddie Bıyığı yakışmış Burak hocam

• 4 yıl reno 5 lite ile çok memnun kalınca,gidip 14 serisi oppodan alıp devam ediyorum.Sadece fiyat işlemci sıgliginda bakmayip,kalite,stabil arayüz,ikinci sene gebermeyen batarya vb kriterlerden oppo kaliteden kismiyor.Gayet memnunum.

• Belki islemci bu fiyatli telefonlardan daha dusuk ama o farki real hayatta kesinlikle anlamiyorsunuz ve diger anlamda diger markalardan cok yukarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Doğru diyorlar oppo gerçekten sağlam marka, incelemeyi izlemedim ama seneler önce de böyleydi. Coloros için o zaman Android'in iPhone'u demiştim, stabil ve verimli bir arayüzdü. Kamera olarak da portrelerde hala rakipsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • killnOd kullanıcısına yanıt

55,000 tl  

• bu telefon 30 bin etmez 55 bin istediler. Alanlara iyi traşlar

• oppo almayın. böyle rahatlık olamaz... findx9 pro cihazına 90 bin tl verdik ne kılıf var ne de aksesuar. müşterisine saygısı olmayan bu tür firmalardan hiçbir şey alınmaz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.