Şimdi Ara

maltepe belediyesi dolandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işyerim maltepe sınırları içerisinde.3-5 ay öncesine kadar çekicilerle başımız beladaydı kafasına göre çekip arabayı alıp gidiyordu. şimdide gelip tabelalar koydular ve ücretli hale geldi.
    sokakta park yasak tabelası var ve altına araç bıraktığımızda ücret talep ediliyor. elemanlara her defasında bu tabela varken ücret alamazsınız dememe rağmen yazıp gidiyorlar. bugün bi tanesiyle kavga ettim , ücrete itiraz edince çek arabanı dedi , benim şarterler attı birbirimize girecektik, ben sana 1 günlük park yazayımda gör dedi :))

belediyeye şikayet edeyim dedim kimse sallamadı bu yasal otopark mafyasını kime şikayet edebiliriz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mapark denen saçmalığı getirdiler 2-3 senedir. evimin önünden bile para alıyorlardı bi ara, tepki gösterdik kaldırdılar.
  • Ödemeyin ödedi fişinde bağış mı ne geçiyordu

• ödemiyorum zaten ama bir sürü millet ödüyor.geçenlerde çalışan bir bayan toplu 250 lira civarı ödemiş korkmuş başına bişey gelir diye

kardeşim bu ne tabelası diyorum o kalkacak diyor , tamam kalksın öderiz dedim çek arabanı diyor

• Bizim burada "1. dereceden afet ve acil durum ulaşım yolu" vardı. Belediye boyna 2. sıra park yapan arabaları falan çekiyordu. Sonra önce yolu daralttılar sonra isparka çevirdiler.
    1. dereceden afet ve acil durum ulaşım yolu ise yalan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ödemiyorum zaten ama bir sürü millet ödüyor.geçenlerde çalışan bir bayan toplu 250 lira civarı ödemiş korkmuş başına bişey gelir diye

kardeşim bu ne tabelası diyorum o kalkacak diyor , tamam kalksın öderiz dedim çek arabanı diyor

Bizim sakarya da da cadde üzeri bazı ara sokaklar falan paralı. Yasal zorunluluğu yok falan diyorlardı ödemeyen de çok insan vardı. Ama arabayı satarken borç çıkıyormuş galiba. Bir ara sakarya li biri forum da konu açmıştı bu durumla ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali başkan sağolsun Zengini göndermiceklerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Kızılay pavyon kazığı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bizim burada "1. dereceden afet ve acil durum ulaşım yolu" vardı. Belediye boyna 2. sıra park yapan arabaları falan çekiyordu. Sonra önce yolu daralttılar sonra isparka çevirdiler.
    1. dereceden afet ve acil durum ulaşım yolu ise yalan oldu.

bunların mantığı da acil durum algısı da bu kadar işte,ne bekliyoruz ki..illaki bir felaket olacak,başımıza birşey gelecek,insanlar ölecek,bunlar öyle yola gelecekler,andaval sürüleri...
  • mustafa.cekic6 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ali KILIÇ'a laf söyletmem, kesinlikle görevini laikliği ile yerine getiriyor.

• A...O.... kullanıcısına yanıt
    Biraz abartiyor ama sanki.

Ben bu gune kadar odemedim odemem. Katli otopark olur, bariyerle ayrilmis park alani olur eyvallah. Ben gider kendi istegimle cekerim. Orada bir hizmet var sonucta. Aracimin basina bisey gelirse kamera sigorta vs isler. Ama sokak ustunde benden para istemeye hakki yok. Yaz plakaya diyorum yazip geciyor. İsparka sorgulattigimda kimi yazms kimi yazmamis. Oder miyim, imkani yok odemem. Plakaya yaz dedigimde ters ters bakana giderken hareket cekiyorum. Belki tutar saglam bi yazarda haksiz yere yazdi diye dava acarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Hocam Ali KILIÇ'a laf söyletmem, kesinlikle görevini laikliği ile yerine getiriyor.

Dışardan bakınca öyle ama iceriye gir öyle değiller

• mapark'a şimdilik bir kaç kere para ödedim. ödemesem de olurdu ama ödedim. isparka da belli belirsiz ödüyorum. hatta bir ara Kazlıçeşme otoparkına abone gibiydim. bir kaç gün arabayı fazla tuttuğum veya otoparkçının olmadığı zamanlarda parkedip çıktığım zamanları galiba yazmış 98TL borcum varmış. Kanyon karşısında Yapı kredi önüne parkederken öğrendim.

Satarken hala çıkmadığına göre umrumda olmaz
  • Ohhh iyi olmuş. Kavga ile işlerin ne kadarda çözüldüğü belli

• Maltepe sgk'ya gittim gecenlerde bildiğiniz tenha sokak arasına parkettim.Mapark görevlisi geldi ücret dedi espri yapıyor zannettim her yer boş zaten ne ücreti kardeşim dedim.bu sokak ücretli dedi iyi dedim bi alt sokağa bıraktım aracımı şaka gibi ülkeyiz yemin ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Konu mesaj uyumsuzlugu..

• Maltepe malum genclik kollarindayim ilgilenecegim sikayetizle

• Maltepe'de bi yerde bu mapark tabelası var, kaldırım ve arabalar park ediyor. Polis de gelip çekiyor. Nerden tutsan elinde kalıyor.

• Maltepe ve Kadıköy gibi belediyelere ait otopark ücretinin hiçbir yasal zorunluluğu yok.
    Zırnık koklatmayın bunlara.
  • Otopark alanı veya katlı otoparklar hariç cadde ve yollardan otopark gibi para almak kesinlikle yasal değil.

Yargıtay kararı var cadde ve sokaklardan park parası alınamaz diye.Araştırın ve belediyelere asla para vermeyin.

Bursa'dada burpark var aynı şekilde,asla para ödemiyorum.Devamlıda yazıyorlar ücret.

Bütün araçlarımı'da alana söyleyip borçluyken sattım,hiç sıkıntı çıkmadı.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Maltepe'de odemediginiz de ceza falan yazamiyorlar,bosverin odemeyin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.