Şimdi Ara

Maliye Bakanı Naci AĞBAL: 'Vatandaşın tepkisine hak veriyorum' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadar sinirliyim ki, isyan durumundayım. Ya esnaftan alamadığın vergiyi bordro mahkumlarının sırtına niye vurursun? Haziran'dan bu güne 3482 TL gelir vergisi verdim ben ya. MTV'yi yaslayın, 18 yaşındaki reşit olmuş arabaya 420 lira MTV vereceğim ben.

    Hani şunu söyleyeceğim, desinler ki "Ekonomi çuvallıyor, vatandaşımız dişini sıksın vergiye abansın, biz de o vergilerle sanayiye, teknolojiye, gelişime yatırım yapalım, şu ülkenin ekonomisini düze çıkaralım" yemin ediyorum her gün patates makarna yesem gıkım çıkmaz. Ama o vergiler cidden üretime, gelişime harcanacak, ülke ekonomisi her geçen yıl iyiye gidecek, yemin ediyorum gıkımı çıkarmam her gün sade makarna yerim. Ama ülkenin ekonomisi bunca verdiğimiz vergiye rağmen hala kötüye gidiyor. Ben Golf'ün sıfır fiyatını 80 bin lira sanıyordum, 90 bin lira olmuş. Çok değil ya 2013 sonbaharında bu araba 43.200TL'den başlıyordu, şimdi 89.200 TL'den başlıyor.

    Ben dünyanın vergisini verdiğim halde bu ülkede refah düzeyim her geçen gün kötüye gidiyorsa, kusura bakmayın ama vergi vermek bana koyar.

    Haa bir de, suçu vatandaşa atıyorlar. "Vatandaş israf ekonomisi yapıyor" yok efendim "Vatandaş arabaya biniyor" yok efendim "Vatandaş gereksiz harcama yapıyor"
    Ne vatandaşmış be...

    Eğer şu anki hükumet gerçekten bir şeyleri iyi yapıyorsa ve ben yanılıyorsam ne ala, inşallah öyledir de ülke düze çıkar. İnşallah ben muhalif olmakla yanılıyorumdur da, ülke iyiye gider.
    Yok eğer ben haklıysam, bu ülke öyle bir düşecek ki, Süper Ligde mücadele derken amatör kümeye düşen takım gibi olacak.




  • " Enflasyon ne kadarsa otomatik olarak artıyor. Eğer biz bu düzenleme yapmasaydık MTV, 2018 yılında yüzde 15 oranında artacaktı. Örneğin bu sene 500 lira MTV ödemiş bir vatandaş, gelecek sene hiçbir müdahale yapmamış olsaydık 575 lira ödeyecekti. İki taksite böldüğümüzde yaklaşık olarak 32,5 lira fazla ödeyecekti. Şimdi biz yasal bir düzenleme yaptık. MTV'de yeni bir tarife ürettik. Bu tarifeye göre rakamlar bunlardır. Bu rakamlarla önceki rakamları kıyasladığımızda bir artış olarak karşımıza çıkıyor."



    "ŞİMDİ DİYORUZ Kİ 575 YERİNE 700 ÖDE

    Bu sene 500 ödedi, gelecek sene 575 ödeyecekti. Şimdi vatandaşımıza diyoruz ki 700 lira öde. Herkes aynı arabayı kullanmıyor. Herkesin aynı yaşta arabası yok. Vatandaşın bu konudaki tepkisine hak veriyorum. Vatandaşlarımız bu konuda her zaman duyarlı olsunlar, başımızın üstüne. Burada bir sorun yok" diye konuştu."



    Biri bana bu konusmada ne soylenmek istedendigini açıklayabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biliyorlar her turlu oy alacaklarini artik kaamiyorlar bile



    Yerseniz diye basliyor adam muahahahahah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetöcümüsünüz nesiniz yaa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya tamam ya 700TL istemek çok normal ya tamam
  • .mlarına gitsin o vergiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedektif D kullanıcısına yanıt
    aynene tahmin ettigim gibi gelisiyor olaylar. 40 zam yapip vatandasin tepkisini olcuyorlqr. bunlarin istedigi 20-30 zam. bakin biz vatandasi dinledik geri adim attik 40tan 20-30a dusurduk.olayina donecek bu is. izleyip gorun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam açık açık söylüyor vatandaş tepki verir normal ama sonunda eşşek gibi koyun gibi bize oy verecekleri için sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enflasyon %15 olduğu için değil de kanuna göre enflasyon +%50 zam yapabiliyor. Aslında bu zam değil Yen'i tarife çünkü kanuna göre en az %40 zam yapamazsın. Kanunun arkasından dolanıp bize çarpıyorlar. Maliyeci arkadaşlar daha iyi bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lavugu alıp 700 lira kazanacak şekilde çalıştıracaksın inşaatta felan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olağan durumda 575 olacaktı deyip, ekstra 75'i 2 taksite bölüp bir de 32,5 diyor, bölmeyi yapamıyor ve bu insan normal vatandaş değil, ülke maliyesinin BAŞINDAKİ adam.
  • Allah razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muqarnas

    Olağan durumda 575 olacaktı deyip, ekstra 75'i 2 taksite bölüp bir de 32,5 diyor, bölmeyi yapamıyor ve bu insan normal vatandaş değil, ülke maliyesinin BAŞINDAKİ adam.

    Kimin dikkatini çekmiş diye tüm yazılanları okurken rastladım..Yanlış hesaplama yapmış maliye bakanı!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 29 Eylül 2017; 11:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar üretmeden tüketir bir ülkeyiz..Cari açık her yıl büyüyor, bunu vergiyle kapatmaya çalışıyorlar..Gelir gider dengesi bozuk..Herşey satıldı,bir Malezya gibi olamadı Türkiye!Devletin desteklediği bir markası var “Proton” ..Bir arabayı bile üretemeyen ülkeyiz kaldı ki üretsek bile biz vatandaşa ucuz satılacağını hayal dahi edemiyorum..Dün gördüm Almanya’da yaşayan bir Türk gurbetçimiz aracının arkasına bayrak asmış , o meşhur söz “. Ya sev ya terket”

    Sen terketmişsin işte:) Orada yaşayanlar neler anlatıyor bilseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıl önce emekli oldum, emekli olur olmaz şehir merkezinde çocukların okullarına yakın yürüme mesafesinde bir ev kiraladım ve aracımı hemen sattım. Bu iki yıl içinde araç bakımı, muayenesi, trafik, kasko, mtv bilmem ne adı altında benden giden parayı afaki hesapladım 7500 lira tutuyor. Aracım 2011 model 1.6 idi.

    7500 lira parayı bu soyguncular yerine çocuklarıma yedirmiş olmakla çok bahtiyarım ve kendimi çok akıllı hissediyorum.
  • Erzurum lu E kullanıcısına yanıt
    Gerçekten akıllıca bunu yapabildiğiniz için gerçekten çok mutlu olmalısınız..Ben bile mutluluk duydum bu durumdan, ne yazık ki bunu şuan yapabilecek durumda değilim..Hele de İstanbul’dayken..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esenlik

    Bunlarda tipde yok midem bulanıyor gördükçe aynı seçmenleri gibi yüzlerinde nur yok bu adamların


    Maliye Bakanı Naci AĞBAL: "Vatandaşın tepkisine hak veriyorum"

    Kaç dakikadır yorumuna ve bu adamın tipine gülüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Eylül 2017; 13:23:17 >




  • yüzsüzlüğün pişkinliğin bu kadarı.. suratına tükür yağmurmu yağdı yarabbi şükür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 29 Eylül 2017; 16:1:1 >
  • Maliye Bakanı Naci AĞBAL: "Vatandaşın tepkisine hak veriyorum"



    Arkadaşlar bu pişkin sırıtışa çok dikkat edin. neden mi. çünkü naci ağbal ingilterede Exeter üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. Exeter üniversitesi ise ingiliz isihbaratının adam yetiştirme yerlerinden biridir. burada eğitim görenler arasında Ekmeleddin ve Gül de vardır. Ayrıca naci ağbalın anne adı Minteha baba adı Yakup. Bunlar İsrai isimleridir dikkat ediniz.

    Yeniçağ dan Arslan Bulut bu konuyu 17 Haziran 2014 de kaleme almıştı:
    " “İngiltere’de bir Exeter Üniversitesi vardır. İngiliz Üniversiteleri arasında ’Kürt Araştırmaları Enstitüsü’ olan tek yüksek öğretim kurumudur. Exeter Üniversitesi’nde ayrıca ’Arap ve İslami Araştırmalar Enstitüsü’ de bulunuyor! İngiliz istihbarat servislerinin yurt dışı görevlere gönderilecek ajanlarının önemli bir bölümü Exeter Üniversitesi’nde eğitim görür. Arap ve İslam Dünyası ile Kürtler hakkında uzmanlaşması gereken İngiliz ajanlar, bu üniversitenin hocaları tarafından eğitilir. Exeter Üniversitesi’nden mezun olan veya doktorasını burada yapan kişileri, daha sonra özellikle İslam ülkelerinde önemli ekonomik ve siyasi kuruluşların başında veya devlet görevlerinde görmek mümkündür. İslam Kalkınma Bankası’nın bütün önemli yöneticileri Exeter Üniversitesi’nde yüksek lisans veya doktora yapmıştır! Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Exeter Üniversitesi’nde iki yıl eğitim-öğretim görmüştür. Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz da Abdullah Gül’ün bu üniversitedeki sınıf arkadaşıdır!" Kaynak: Aday yine Exeter’den! - Arslan BULUT

    Türkiye'yi yönetenler habire kandırıladursun. Fetoyu devletten temizliyorlar ama yerine İngiliz ve İsrail Gizli servislerinin devşirmelerini getiriyorlar.

    ülkemizin ve Milletimizin Osmanlı'dan buyana devam eden hastalığı geçmiş değil: " GAFLET, DALALET ve HIYANET" M. Kemal ATATÜRK




  • hala giren girdi vergisini bekliyorum. acayip datlı mı datlı olucak. veren bida vermek isticek. vermekten mest olucak vatandaş.
    yetmez dahada isterük zam zam zam zam siz verün biz alalım. alışı guvetli oanlar ayrılsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.