Malı Aldım

-
-
Bu meret baya işime yarayacak. Hem ucuza buldum hem üstüme kayıt ettirdim.
5 Yaşında ki oyuncakçıya giren çocuklar gibi mutluyum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden 3dfx voodoo kart almadin
-
İş değiştirmek için ekipman topluyorum bol bol.
Şu an bu ürünün eğitimini alıyorum. Stajda zaten kalıcı olmak gibi bir hedefim var.
-
ekran kartlari alip benchmark testleri at youtube reklamdan zengin ol
-
Hocam onu yapan tonla insan var. Şimdi bu ateş duvarıyla baya bir oynayacağım. Birkaç ıvır zıvır daha lazım. Onlara da bakacağız.
-
sıfır mı? bir anda şak diye 2 bin lira fiyat kırıyorsa senin gibi birinin bundan şüphelenmemesi şaşırttı...
-
İkinci el. Zaten ikinci el arıyordum. Sıfırı çok pahalı ve çoğu satıcı özel kuruma sattığından onlar toplu fiyattan indirimli alıyorlar. Ürünü üstüme geçirdim mülkiyeti tamamen artık bana ait fortigate üzerinde bu çok önemli bir husus çünkü çoğu satıcı bu mülkiyeti senin üstüne vermiyor. Şirket ileride kapansa fortinet Amarigadan bu ürün çalıntı olabiliyor diyor kapatıyor şak diye.
-
bu zımbırtı ne işe yarıyor da bu kadar gıymet veriliyo?
-
Ağı süzüyor.
Su borularına takılan filtre gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malı aldım derken arap faikten sandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süzdüğüne göre ağdan gelenlerin hızını yavaşlatmıyo mu? Trafik olmuyo mu?
-
Çok trafik olmuyor. Ancak bunun asıl espirisi parayı verip 500-1500 dolar bandında lisans çakınca oluyor.
Bunu basit düzey eğitimler ve evin güvenliğini sağlamlaştırmak için aldım. Hızı yavaşlatmaz ama gecikmeyi arttırabilir ağ içinde gezinti olduğu için.
Zaten böyle bir ürünü lisanssız mülkiyeti tarafıma geçirebilecek halde bulmak bile inanılmaz zor.
Çoğu ürün ya çalıntı veya kapanan şirketlerden kalma. O nedenle fortinet uzaktan firewallı kapatabiliyor bazen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X