Şimdi Ara

Hepsiburada'dan aldığım kulaklık arızalandı, iade almıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Haziran 2024 tarihinde satıcısı Hepsiburada olan Qcy Ailybuds Lite Enc Gürültü Engelleme Bluetooth 5.3 Kablosuz kulaklık siyah  adlı ürünü 601,26 lira karşılığında satın aldım.

Yürüyüş sporu yapacağımdan dolayı ürünün özellikler kısmında ter ile ilgili açıklamaya baktım. Ürünün açıklama kısmında suya/tere dayanıklığı kısmında EVET ibaresi vardı. Eylül ayında sol kulaklık şarj almamaya başladı. Bunun üzerine hepsiburada üzerinden ürünü teknik servise gönderdim. 

Teknik servis whatsapp üzerinde aşağıdaki resmi göndererek üründe SIVI teması olduğunu beyan edip garanti kapsamında olmadığına karar verdiğini bildirdi. Bana gönderdikleri resimlerden anlaşılacağı üzere SIVI teması dedikleri şey aslında TER. 

Hepsiburada'dan aldığım kulaklık arızalandı, iade almıyorlar.

Gönderdiğim görselde aynı zamanda suya/tere dayanıklığı kısmında EVET ibaresi de var, ama ondan bahsetmiyor. SIVI TEMASI gibi genel bir terim kullanıyor. Ürün linki aşağıdadır ve halen sayfanın alt kısmında SUYA/TERE DAYANIKLI : EVET ibaresi bulunmaktadır.

https://www.hepsiburada.com/qcy-ailybuds-lite-enc-gurultu-engelleme-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-siyah-p-HBCV00005WYN9U

Tüketici Hakem Heyetine başvurum, aldatıcı ve yanıltıcı ürün açıklamasından dolayı. Bakalım ne olacak.

Tüketici Hakem Heyetine başvurum olumlu ya da olumsuz sonuçlandığı gün hepsiburada ile bağlarımı koparacağım. Spor yaparken terlememeye çalışın.

Teselli aramıyorum, sadece bilgilendirme amacıyla yazıyorum.

• Hepsiburadalık bir durum yokki burda. Ürünü alalı 3-4 ay geçmiş sana sağlam sıfır bir şekilde gelmiş.

Senin yaşadığın sorundaki muhattabın marka.

Böyle ucuz markaların ipx sertifikalarına güven olmuyor. O yüzden sürekli kullanan biriysen bilinen markalardan en az 1500-2000tlyi gözden çıkarman lazım.

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.