Şimdi Ara

Hepsiburada'dan aldığım parfüm orjinal değil sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'dan versace eros 200 ml sipariş ettim.Bugün elime ulaştı fakat kodu checkcosmetics te arattığımda error verdi.İade talebi gönderdim fakat emin olamadım.Sahte parfüm satma ihtimalleri var mı?

sitede orjinal testerlar var parfğüm aynı parfüm sadece arkasında ufak yazıyla tester yazıyor ben çok memnunum parfümeridede orjinal olduğunu belgelettim her yere güvenilmez

Nasıl orijinal gelmemiş anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal parfüm arıyorsanızwww.tunaakgun.com u kullanabilirsiniz...
  • Hepsiburada dan eternity aqua aldım ancak bozuktu geri gönderdim paramı iade ettiler. Aynı hafta parayı iade alınca trendyoldan aldım ama bu sefer eternity aquanın kokusundan soğudum ( siz düşünün nasıl oluyor bozulunca ) o yüzden trendyoldan hugo boss in motion aldım. Ancak kargoyu açarken ambalaja dikkat etmedim ve sonra aklıma geldi üstünde şeffaf jelatin yoktu kutunun. Kokusu hiç kalıcı değil , 10 dakika ya kalıyor üzerimde ya kalmıyor.Sahte olduğundan şüphelendim. Aradım müşteri hizmetlerini zaten papağan gibi ezberlemiş yok efendim orijinalde orijinal. Ulan tamam da böyle de bir sorun var bana çözüm üret diyorum bu sefer başlıyor yok efendim kullanıldığı için iade edemiyoruz ama siz teknik bir üniversitede test edip ilgili belgeyi bize yollayın eğer sahteyse. Ulan sahte olduğunu resmiyete döksem sana mı gelirim gider dava açar donuna kadar alırım patronunun. Şuan bakıyorum okuduğum üniversitede öyle bir imkan varsa test etmek için ne gerekiyorsa yapıcam. Artık internete güvenmiyorum. Bellamola kapandığından beridir böyle şeyler yaşıyorum. Daha önce onlarlada sorun yaşamıştım ancak bir ay kullandığım parfümü iade almışlardı adamlar. İnternetten parfüm alırken 100 kere düşünün arkadaşlar. Gidin 30-40 neyse fazla verin adam akıllı bir yerden alın.

• Hepsiburada iadeyi kabul etti paramı geri gönderdiler.Boynerin internet sitesinden başka parfüm sipariş ettim ben de.Fazla para versem de orjinal mi değil mi diye düşünmeme gerek yok en azından.
    10 Şubat 2016 da hepsiburada dan parfüm aldım. satıcıyı da özellikle hepsiburada seçtim diğerlerine güvenmedim (¿).

Sonuç hüsran.

- 10 Şubat ta aynı gün kargo denen ürünü seçtim - 15 Şubat'ta elimde oldu. 10 Şubat'ta kargoya verilmedi. Kargo firmasını suçladılar 18:00 de kapatmış diye. (saat 14 e kadar aynı gün kargo diye siparişi alıyorsan 18:00 den önce kargoya teslim et)
    - Gelen ürünün üzerindeki jelatin tamamen çizik yamuk ve boydan boya yırtık. (Yani açık) (o da kargoda taşıma esnasında olmuş olabilir dediler)
    - Üzerinden beyaz bir etiket sökülmüş sökülen etiketin yarısı ürün üzerinde. (Rafta olan bir ürün değil dediler)
    - En önemlisi ürünü sorgulattığımda Date of manufacture: 5 of January, 2012 ile karşılaştım.
    - Müşteri hizmetlerinin il geri dönüşü de efendim o tarih ürünün lisans tarihiymiş şeklinde oldu. (manufacture=lisans mış demek.)

Yaşadığım olayı anlattım. Tercih sizlerin.

• Hepsiburada gibi yerlerden parfüm vs almayın paranıza yazık ithalatçı firmaya güvenemedim. Kalıcılık konusu sıfır birde edt ve edp farkını bana izah ediyorlar yarım saat bile kalmayan parfümden ne hayır gelir birde alkol oranı yüzde 71 yada 79 bu sizce normal mi? İthalatçı: Elmas kozmetik Bu arada arkadaşlara dediği gibi test ettirin gibilerinden yazdılar ben birde bir parfüm parası daha mı vericem test ettirmek için bu konuda sorun yaşayıpda yol göstericek arkadaslar varsa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elodea101

Hepsiburada.com'dan parfüm almayı düşünüyordum

bende anlamadım almasakmı ? bende Calvin Klein intense euphoria alıp denemek istiyorum 100 lük şişe.

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Hepsiburada.com'dan parfüm almayı düşünüyordum

bende anlamadım almasakmı ? bende Calvin Klein intense euphoria alıp denemek istiyorum 100 lük şişe.

Bence uzak durun paranız cebinizde kalsın yada 50 lira fazla ver mağazadan tekin acar yada boyner ykm gibi yerden al ki muhatapın olsun mesaja cevap dönüyorlar ama boş yani yazdıklarının içi boş yani geçiştirmece o yüzden aman aman uzak durun hepsiburada sitesindeki yorumlara da orda aldanmayın kötü yorumları sitelerine eklemiyorlar bu tek taraflı ve kandırmacadır. ürünü aldıktan 2 3 gün sonra yorumların bir tanesini çok kalıcı yazmışlar isterseniz bir bakın

• Bulgary Aqva aldım bende ancak yarım saat bile kalmıyor tenimde.Resmen parfüm banyosu yapıyorum ama yok yarım saate uçuyor.Marketten 5 liraya limon kolonyası alsam daha çok kalır sanırım.Parfümmü kötü yoksa ürün mü sahte orasına siz karar verin artık...

Bugün de sahibinden de cemil ipek diye bir adam var...Herif tam sahtekar ama kaliteli sahtekar...Adam 65 TL ye PACO RABANNE invictus TESTER ORJİNAL OUTLET dediği parfüm 3-4 saat sonra değişen ÇAKMA kokudan çıktı sayfasına girdim yazdım OLUMSUZ YORUMU.... AMA BAKTIM 1.800 TANE OLUMLU YORUMU NASIL alıyor bu adam diye ?

arkadaşlar şok oldum Sayfasındaki yorumları tek tek inceledim ve 10 tane herifin profillerine girdim arka arkaya sadece bu adamdan parfümalmış yorum yapmışlar...

ALLAH BELASINI VERSİN BUNLARIN internetten eş dost arkadaşının adına kaydolup parfüm satıp almış gibi hikaye uydurmuş bizim gibi KAÇ KİŞİ düşüp alıyor salak gibi bir de ORJİNAL SANAN da var :S ben 2 saatte yaptığım mallığı anladım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo-220 -- 22 Şubat 2016; 22:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuna AKGÜN

Orjinal parfüm arıyorsanızwww.tunaakgun.com u kullanabilirsiniz...

Mantıklıymış.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.