|
Makyajlı 2024 Hyundai Bayon tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
önü kona arka corona
_____________________________ -
Yıl olmuş 2024 hala elektronik el freni yok şaka gibi
_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
Aracın arkası çok kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Zaten güzel ve çok satan bir araç,makyajlı haliyle çok daha güzel olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lpg uyumlu 1.4 mpi motor seçeneği çok satar. İnsanlar performans değil az yaksın istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 18 Ocak 2024; 14:59:7 >
Berbat bir vites tasarımı. Vites mi uçak kalkış kolu mu?
-
Aynen öğlequote:
Orijinalden alıntı: Burakk0131
Lpg uyumlu 1.4 mpi motor seçeneği çok satar. İnsanlar performans değil az yaksın istiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuna bir cvt şanzıman koysalar ne güzel olurdu. Atmosferikle tam otomatik olmuyor maalesef.
_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Micra ve bu tasarımda çirkinlikte yarışır.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Bende ona takılıyorum.
-
Nissan Juke Micra Bayon bunlara dizaynci gonderelim el ele ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bunda da akü sorunu olmaz umarım
-
Bende 2021 juke var gayette güzel araç bayon da fena değil ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nissan Juke Platinium Mavi__Sony 49 XF 8577__Samsung S24 Plus Su Yeşili__S23 Plus Beyaz__Samsung A35 Siyah__Samsung A25 Siyah__Sony DSC-WX7__İPad 10.Nesil__Sony PS5 1 TB__Acer Nitro5__Huawei GT5 -
Dış tasarımı basarili degil hocam ya. Sistemi cayır cayır o ayri konu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İnşallah bununda ön farlarina hyundai elentra da ki gibi su dolmaz
-
Hyundai'ın son 2 3 yıldır getirdiği tasarımlar çok yenilikçi, özellikle elantra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bayon iyi yolda devam eden başarılı bir model.
Dün 1.4 Egea cross 1.4 için kaparo verdim öncesinde 1.2 Tsi (turbolu) skoda rapid vardı.
Hali hazırda şuan diğer aracımız olan Bayon mevcut 1.4 mpi + lpg taktırmıştım.
Çevremde kimle konuşsam 1.4 motor mu aman aman diyor sanki kendi kullanıyor :)
1.4 Motor lpg ile Türkiye de çok mantıklı ben çok memnunum uzun yolda da kullanıyorum şehir içinde de yüksek hızda da lpg ile oldukça ekonomik
1.4 yerine 1.6 olsa tadından yenmezdi.
Duyan da kendileri 3.5 lt v8 motora biniyor sanar. Ülke olarak hepimiz kuş kadar motorlara binmek zorundayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Yıl olmuş 2024 hala elektronik el freni yok şaka gibi |
|
|
|
önü kona arka corona |
|
Dün 1.4 Egea cross 1.4 için kaparo verdim öncesinde 1.2 Tsi (turbolu) skoda rapid vardı. Hali hazırda şuan diğer aracımız olan Bayon mevcut 1.4 mpi + lpg taktırmıştım. Çevremde kimle konuşsam 1.4 motor mu aman aman diyor sanki kendi kullanıyor :) 1.4 Motor lpg ile Türkiye de çok mantıklı ben çok memnunum uzun yolda da kullanıyorum şehir içinde de yüksek hızda da lpg ile oldukça ekonomik 1.4 yerine 1.6 olsa tadından yenmezdi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı