Şimdi Ara

Makineylemi traş olursunuz jiletlemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eşim bana traşmakinesi aldı Braun marka. Bi türlü alışamadım yawf. Cildim kabarıyor, traştan sonra acaip kaşınıyor .. .Ya nedir bu ya...
    zamanla alışırsın diyorlar. tamam ben alışırımda cilt alışacakmı buna..

Siz ne kullanıyorsunuz?

• ikisinide...
  • jilet gibisi varmı .. markasını söylemim. aslında söyledim anladınız siz
  • ben şu anda jiletle oluyorum ama makina almak niyetindeyim...

makina kullanan arkadaşların önerileri lazım..
  • Gillette Mach3
  • permatik
  • jilet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derby Samurai yokyok gilletin yeni çıkan titreşimlisi varya arkadaş kullanıomuş bayaa memenun bende ona geçmeyi planliom traşmakinası benim yüzümüde kabartıo
  • alın bitane PHILIPS PHILISHAVE COOL SKIN HQ 7782 TRAŞ MAKİNESİ banyo yaparken kullanın ohh ne güzel
  • Duruma göre hem jilet hemde traş makinesi. Kimi insanın cildine iyi gelmeyebiliyor traş makineleri satın almadan önce bir şekilde deneyin mutlaka...
  • yaklaşık 4 senedir traş makinesiyle traş oluyorum gayet memnunum. Jiletle tersten almadığınız müddetçe elinizi yüzünüzde gezdirdiğinizde sakalınız batacaktır. Ama traş makinasında tabiri caizse bebek gibi olur cildiniz.
    Şunu belirtmekte fayda var,
    Kuru traş makinaları ile yazın traş olmak başlı başına bir işkence. Yazın cilt nemli oluyor ve traş makinası yüzünüzde kaymıyor vede arkadaşın bahsettiği gibi tahriş ediyor.
    Bu yüzden tavsiyem, yazın sudan etkilenmeyen, ıslak traş yapabilen makinelerle traş olun. Jiletle traş olur gibi traş köpüğünü sürüyorsunuz yüzünüze ve makinyle bi güzel oluyorsunuz. Islak traş makinelerinde favorim philips coolskin.

umarım faydalı bir yazı olmuştur.
    haadi hayırlı traşlar
  • gibi cibi cibs marka jilet
  • donanimhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 22:23:16 >
  • jilet
    Makina almadan önce 1 hafta kadar denemenizi tavsiye ederim
    eğer yüzünüzde bir tahrişe yol açmıyorsa alın.
    Herkese yaramaz makine
  • philips 7742
    quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

ben şu anda jiletle oluyorum ama makina almak niyetindeyim...

makina kullanan arkadaşların önerileri lazım..
  • şunu anladım uzun sakalı makine kesmiyor yada çok debelenmeniz gerek.. 3 - 4 gün traş olmassam jilete geçiyorum oh ne rahat yaw diyorum. Makine çok güsel bişey demiyorum ama biraz daha sabr etcem...

traşdan sonra krem sürüyorum yüzüme bu biraz daha iğğ geliyor sankilim....
  • Bende aynı dertten muzdaribim.
    Ben mach3 turbo titreşimli modelini kullanıyorum. Ama ne yaptıysam traştan sonra cildimin iki gün acıyla yanmasından kurtulamadım. Sakallarım sert ve seyrek, ayrıca sinek kaydı traş olmayı da pek sevmiyorum. Bu nedenle kendime kirli sakal için numaralı kesim yapabileceğim bir traş makinesi sipariş verdim. İnşallah derdime çare olacaktır.

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=331805&productid=sgrempg200c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZUĞAŞİBERE -- 2 Ağustos 2006; 10:16:21 >
  • Ya bende jiletle oluyorum aslında ve yaklaşık 4 günde bir.
    Makeneyle oldugum zaman hem tam almıyor bundan dolayı 2 gunde uzamış gibi oluyor

Ayrıca makine yeni traş olanlar için tavsiye ederim hem kılları sert yapmıyor hemde uzamasını geçiktiriyor.

Ben traş olurken hem makine hem jilet kullanıyorum.Makineyi yüzümde kötü tüyler için kullanıyorum.Boyun kısmı olsun yanak kısmı olsun, oralarda kullanıyorum..
  • traş makineleri bazı ciltlere ii gelmiyo...bu doğru fakat bunun bi standartı yokmu yani..

benim sakallar sık fakat sert değil..jiletle olduğum için güzgün çıkmıyo ilk zamanlarda yanlış traş olmaktan dolayı böyle oldu..

yani bazı yerler alta doğru bazıları üste doğru falan karışık çıkıyo...

bu yüzden makine ile olmak isitiyorum ama o da cildime uymazsa?
  • yav ben jiletle oluyorum fakat sakallarım çok sert oluyor diken gibi batıyor kardeşimi öpemiyorum kızıyor bana "abi sakalların batıyor" diye..

ne yapmalıyız makina mı alsak acaba? o da her cilde uymaz diyorsunuz..ben jiletle oluyorum yanma olmuyor cildimde..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.