Şimdi Ara

Makine mi kontrol ve otomasyon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında makine istiyordum ama herkes yok çok mezun var diyor kontrol ve otomasyonu da yeni araştırdım hoşuma gitti sizce hangisi daha mantıklı (makine -iyte kontrolve otomasyon - ytü)

• lise otomasyon bölümünden mezunum soruları alıyım :d
  • Up.kontrol hakkinda bilgisi olan aydinlatabilirse sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batgyro kullanıcısına yanıt
    Kontrol ve otomasyon mühendisliği hakkında bilgi almak için burayı inceleyebilirsin. Farklı soruların olursa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hscakir

Kontrol ve otomasyon mühendisliği hakkında bilgi almak için burayı inceleyebilirsin. Farklı soruların olursa cevaplayabilirim.

Hocam benim puanim itude kom a yetiyor ama popularitesi dusuk bir bolum ve bu beni suphelendiriyor.derslerine ve calisma alanlarina baktim.hosuma da gitti ama sonucta Turkiyede yasiyoruz.bu bolum mezunu biri ne tur alanlarda calisir ne yapar yurticinde.yurt disinda calisma olanaklari ne durumdadir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
    İTÜ için burayı inceleyebilirsin. İTÜ'yü bilmiyorum ama YTÜ'de bu sene yeni mezun verdi, o yüzden mezunların yerleştikleri firmalarla ilgili bi bilgim yok. Ancak çok geniş bir alanda görev yapıyorlar. Bu alanları bölümlerin internet sitelerinde bulabilirsin. İş ilanı sitelerinde kontrol mühendisi, otomasyon mühendisi, kontrol ve otomasyon mühendisi aranıyor mu diye araştırmanı da tavsiye ederim ki ben bu yazıyı yazarken baktım Vestel, ETİ, Arçelik gibi Türkiye'de bilinen büyük firmaların ve bunların dışında çeşitli firmaların da iş ilanı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ederim aydinlattiginiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim, başka soru sormak istersen özel mesaj da gönderebilirsin.
  • Makine
  • ben sabanci muhendisligi tercih ettim. 14-18k arasi insaat ile aran iyiyse itu insaat iyi bir tercih olabilir. guzel dis hekimlikleri de tutabiliyor o puan araliginda. ne istedigine bagli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.