Bildirim
Makinamı tekrardan eski haline getirebilir miyim? Yardım lütfen..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Ne gerek var? Hem kopya hemde online devam et. _____________________________ -
Dalga geciyosun sanirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Demon's Souls - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
Xbox One çıktığından bu yana artık fazla takmadiklarindan xbox 360'ı oyna sahte oyunla Live üzerinden oynayan var forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dediğiniz gibi daldım girdim xbox liveye , update geldi bi sıkıntı olurmu kine acab? _____________________________ -
Jtaglı makineyle live a girsek banlanırmıyız acaba ben zaten offline oynamak için aldım konsolu ama insan merak ediyor hani :) _____________________________ -
Girmez zaten boşuna deneme. _____________________________ -
Yeterli imkan varsa orjinal oynayın. Korsan pişmanlıktır!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox: nachtsichttSteam: nachtsichttPSN: nachtsicht93 -
quote:
Orijinalden alıntı: doganbjk
Jtaglı makineyle live a girsek banlanırmıyız acaba ben zaten offline oynamak için aldım konsolu ama insan merak ediyor hani :)
Girmez , girsede banlanirsin ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ SteamID : Efilyan
PSN : Efilyan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı