Şimdi Ara

mailimden dosya indiremiyorum (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yahoo da gelen mailde ekteki dosyaları indiremiyorum.
    bu neden olabilir acaba bilgisayarımdaki bir program mı engelliyor

• Hata filan mı veriyor. Yahoo virüs içeren dosyaları indirmenize izin vermez ama bunu da zaten orada mesaj olarak iletir.
  • dosyalar viruslu değil. bi dosyaya ait bi sorun değil. yaklaşık bir ay içinde aldığım ekli dosyaları indremiyorum. dosyayı tarıyor virus bulamıyor.
    eki indiri tıklıyorum bişey yok.
  • O zaman bilgisayarın ayarlarında filan birşey olabilir. Mynet'ten filan bir mail alıp oradan dosya indirmeyi dene. Eğer oradan da indiremiyorsan bilgisayarın ayarlarında birşey olabilir. Bilmiyorum firewall filan...
  • aynı sorun hotmail de de oldu malesef. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf172 -- 9 Haziran 2006; 21:24:52 >
  • hata şu:

Internet Explorer şunu yükleyemiyor: .

Internet Explorer bu internet sitesini açamadı. istenen site kullanılmıyor veya bulunamıyor.

diger hata:
    Internet Explorer şunu yükleyemiyor: .
    yöle bir arabirim desteklenmiyor.

bu sorunu nasıl düzeltebilirim.
  • başka bi tarayıcı kur onla dene
    mesela opera veya firefox olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firefox kurulu ve yahooda sorun devam ediyor. ekli dosyaları indiremiyorum.
  • cevap verecek yokmu.
  • Konuyu 7 sene sonra ayaklandırmış olacağım fakat aynı problemi bende yaşıyorum. Hem Chrome da hem Firefox da yahoo da mailime gelen ekleri indiremiyorum. Bununla ilgili Yahoo help e mail attım o ara problemi çözdüler bir iki gün indrebildim fakat şimdi yine indiremiyorum. Bu konuda önerisi olan arkadaşlar var mıdır acaba?
  • Bir 7 sene sonrada ben konuyu hortlatıyım Opera gx kullanıcısıyım. Gmailde pdf v.s. ekleri indire tıkladığımda ilk dokümanı indirebiliyorum fakat sonrakileri indiremiyorum. Ekrana bir uyarı hata v.s. gelmiyor tıklıyorum ve komutu algılamıyor. Tarayıcıyı kapatıp açtığımda indiremediğim dosya sorunsuz olarak iniyor. Bir sonraki dosya inmiyor. Bunu bir kaç PC'de her birisi farklı konumlarda yaşıyorum bunun bir ayar var mıdır?

•  mailimden dosya indiremiyorum (yardım)

Otomatik indirmelere izin veri tıklayınca düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.